Nyanlända får förtur till utbildning på KTH – gratis #asylkaos

Det finns ingen hejd på hur makthavarna importerar kolonisatörer och ger dem företräde och förturer till allt; skolor, utbildning, jobb och bostäder. Tanken är att de med hjälp av skattemedel ska få särskilda gräddfiler in i samhället och på det sättet kunna kolonisera Sveriges alla kommuner, stadsdelar, tätorter, småorter och byar.

Ju snabbare de etablerar sig här desto fortare kommer det att gå innan nästa stora migrantvåg tillåts välla in i landet. Tanken är att svenska folket första ska bli i minoritet i sitt eget land, vilket sker om ca tio år, och sedan ska vi trängas undan helt och hållet.

Makthavarna och media driver på och får god hjälp av oligarker och finanseliten som inte bryr sig om svenskarnas land. De bryr sig bara om vinster, statistik och glädjekalkyler. Globalisterna importerar massor av folk för att de ska konsumera tjänster och varor i globalisternas företag samtidigt som migranterna blir underbetalda och tvingas arbeta under slavliknande förhållanden.

Kungliga Tekniska Högskolan kör nu igång ett pilotprojekt för att ge ”nyanlända” utbildning i programmering. I höst ska man påbörja ett projekt som innebär att man under tio år investerar 300 miljoner för att få in dessa ”nyanlända” på arbetsmarknaden. Man kommer att handplocka till att börja med 30 personer som ska få en kort men skräddarsydd utbildning i programmering under tre månader för att de sedan ska vara redo för arbetsmarknaden.

Mattias Wiggberg som är stabschef på KTH och uppenbarligen insyltad i den här osmakliga hanteringen säger till Computer Sweden:

Det kommer att vara tufft och vi kommer få göra ett urval. Utbildningen vänder sig till nyanlända, de som har fått uppehållstillstånd. Vi kommer se vad de har för utbildning och erfarenhet med sig, genomföra tester och intervjuer.

KTH står för själva utbildningen, men den finansieras av Wallenbergstiftelserna och andra intressen.

2 thoughts on “Nyanlända får förtur till utbildning på KTH – gratis #asylkaos”

  1. Dessa handplockade ”flyktingar” kommer sedan presenteras i media som representativa invandrare. Ungefär som de kulörta bandyspelarna i Borlänge.
    Men när de begår gruppvåldtäkter beskrivs de som ”svenskar”.

    Gilla

  2. Ja detta ska vi som har funktionshinder stå för och slösa på lycksökare som vi ska betala med skattepengar som går åt helvete fy fan för regeringen som tillåter detta KTH som är statligt våra pengar går till jävla nyanlända sen får dom lyxbostäder detta jävla skit ska vi betala fy fan Stefan röven älskande Sverige utlänningars paradis inte konstigt Sverige blir kriminellt av all skit vi tar in fy fan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s