Torsten Lorich sparkar ut svensk familj från sin bostad och planerar att ge den till asylsökande #asylkaos

Det finns fortfarande många som inte begriper vad som händer med Sverige. Att åldringar slängs ut på ålderdomshem och att dessa hem byggs om till hem för kolonisatörer förstår inte alla. Alla förstår inte heller att kolonisatörerna får förtur till skolor, utbildning, praktikplatser, jobb och bostäder samt även till allehanda föreningar.

Det är kolonisatörerna som ska ta över landet och då satsar man alla resurser på dem. Svenskar får däremot stå tillbaka när det gäller viktig samhällsservice som jobb och bostäder – såvida de inte kan slå sig fram med hjälp med pengar och kontakter. Svenskarna är idag andra klassens medborgare i sitt eget land och det gäller särskilt den svenska arbetarklassen som inte har några tydliga företrädare som försvarar dem.

Förra fredagen fick Uffe Rustan ett meddelande från kommunen på sin telefonsvarare angående ett brådskande ärende. När han ringde tillbaka fick han veta att han måste flytta från den bostad som han hyr av staden.

torsten-lorich
Det här är Torsten Lorich som sade upp familjen Rustan utan att bry sig om några regler

På en direkt fråga om orsaken svarade kommunen att bostaden behövs till invandrare. Uffe bor i en hyrd lägenhet i en villa på Lidingö norr om Stockholm tillsammans med sina två söner Rasmus och Linus. De flyttade in i bostaden förra året och just när de började känna sig hemma kom chockbeskedet. De måste flytta ut i augusti för då kommer högprioriterade kolonisatörer att flytta in. Uffe Rustan är uppvuxen på Lidingö, men nu kommer gissningsvis en familj som nyligen kommit från Somalia eller Irak att flytta in i bostaden. Fallet har fått stor uppmärksamhet idag, men är bara ett i raden av många fall där migranter får företräde till social service, bostäder och jobb.

Sverige är inte bara sjukt, det är sinnessjukt!

Familjen har kontaktat en jurist som menar att ärendet inte har gått rätt till. Juristen säger att en uppsägning ska vara skriftlig och att en uppsägning på telefon inte är giltig.

Det var fastighetsförvaltaren på Lidingö stads fastighetskontor, Torsten Lorich, som sade upp familjen Rustan. Det skedde den 20 maj och Torsten Lorich säger till lokalmedia:

Jag såg det inte som jättebindande att följa reglerna till hundra procent.

Att strunta i de formella reglerna och sparka ut en svensk familj för att sedan placera migranter från dysfunktionella kulturer där måste tyda på någon slags galenskap. Rustans advokat kommer att försöka hjälpa till med att överklaga och om det behövs företräda honom i hyresnämnden eller i domstol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s