Hörby köper in villor och bostadsrätter. Ger förtur år ”nyanlända” #asylkaos

Patrasket som styr i Hörby är liksom de flesta politiker i landet inställda på att ta emot migranter från tredje världen och sedan ge dem förtur till skolor, utbildning, praktikplatser, jobb och bostäder.

Man frågar sig varför de är så angelägna om att fylla upp kommunen med människor som inte borde få sätta sin fot i vårt land. Det kan bero på förakt för väljarna, förakt för demokrati, en falsk föreställning om att de som kommer är flyktingar eller bara ren dumhet. Ingenting i Sverige blir bättre av att det kommer hit afghaner, somalier, irakier, eritreaner, syrier eller andra folk oavsett om de lever på våra skattemedel resten av sina liv eller om några enstaka av dem lyckas få skattefinansierade arbeten. Inte ens om allihop skulle få jobb skulle det vara bra för Sverige att ta hit dem.

Det enda som händer är att vårt land söndras socialt, etniskt och kulturellt och att svenskarna trängs undan i sitt eget land.

Politikerna i Hörby har nu kommit fram till att det kan vara en god idé att köpa in villor och bostadsrätter som de nyanlända ska få bo i. I år behövs man bostäder till minst 50 nyanlända och nästa år till minst 100. Så kommer det att fortsätta i all evighet om inte svenskarna sätter stopp för den självmordsliknande migrationspolitiken. Den kommer att pågå tills den siste svensken är utrotad från jordens yta – om vi inte gör något åt saken snarast!

Kommunchefen Johan Eriksson säger att kommun är skyldig enligt lag att erbjuda bostäder åt nyanlända. Kommunstyrelsen har beslutat om inköp av villor och bostadsrätter och frågan kommer snart upp i fullmäktige. Samtidigt har man föreslagit att de nyanlända ska få förtur till bostäder i det kommunala bostadsbolaget. Politikerna har lämnat ett förslag i frågan till Hörbybostäders styrelse. I ett stort antal kommuner, kanske de flesta, så samarbetar politikerna med bostadsbolagen och försöker att få dem att ge nyanlända förtur – något som blivit vanligt och satt i system.

Moderaterna anser att förslaget är ett hastverk med många brister och har reserverat sig, vilket även SD och SPI har gjort. Men kommunalrådet Susanne Meijer (S) säger:

Jag uppfattar inte att förslaget är ett hastverk, vi har haft ett resonemang om detta i arbetsutskottet, där det har funnits alla möjligheter för moderaterna att göra detta bättre.

Kan vi erbjuda bra boende till personer som flytt från krig, då har vi också förhoppningsvis fått personer hit som trivs i vårt samhälle och som vill ha sin framtid i Hörby. Då har vi positiva möjligheter till arbetskraft.

Hon upprepar den vanligt förekommande lögnen om att migranterna som har kommit till Sverige har flytt från krig. De har kommit hit genom andra länder i Europa och vi har inget krig i vår världsdel. De är lycksökare som har kommit hit för att man kan leva gott i Sverige – gratis. Hon tycker tydligen att det är viktigare att migranterna trivs i vårt land än att svenskarna trivs här.

forsvara-sverige1

Mandatfördelningen i Hörby:

Socialdemokraterna 10
Sverigedemokraterna 9
Moderaterna 7
Centerpartiet 5
Liberalerna 3
SPI 3
Miljöpartiet 2
Kristdemokraterna 1
Vänsterpartiet 1

Ledamöter i kommunstyrelsen i Hörby:

Kristina Holmqvist (M)
Susanne Meijer (S)
Lena Rosvall (S)
Henrik Andersson (S)
Magnus Lennartson (C)
Anders Larsson (C)
Percy Hallquist (SPI)
Gert Nygren (SPI)
Gerty Holst (SD)
Stefan Borg (SD)
Birger Larsson (L)
Eva Lindholm (M)
Filip Persson (MP)

One thought on “Hörby köper in villor och bostadsrätter. Ger förtur år ”nyanlända” #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s