Mångkultur är inte kompatibelt med demokrati

Demokrati är för de flesta människor ett politiskt ideal som om den fungerar kan föra samhällen framåt. Om medborgare får inflytande över samhällsutvecklingen så känner de sig inte bara delaktiga utan de är också ansvariga för hur samhället utvecklas. Men Sverige är ingen demokrati.

Det finns många samhällen som kallar sig demokratiska men som inte är det. För att en demokrati ska fungera så måste samhället vara uppbyggt på en rad fri- och rättigheter. Mötesfriheten måste fungera så att människor som vill opinionsbilda ute bland folk kan göra det utan störningar och inskränkningar. Det fungerar dåligt i Sverige. Gång på gång ser vi hur invandringskritiska demonstrationer störs, i många fall så allvarligt att allmänheten inte kan eller vågar ta sig fram för att lyssna. Yttrandefriheten måste fungera så att olika åsiktsinriktningar får en rättvis del av utrymmet i statlig media. Det fungerar dåligt i Sverige. Sveriges Television och Sveriges Radio propagerar varje dag för eller mot vissa politiska frågor. Där är man särskilt noga med att sprida propaganda för mångkultur och stor invandring, men man hör aldrig några offentliga debatter om effekterna av den politiken eller hur demokratin påverkas av mångkultur.

Rikstäckande media, som stora dagstidningar, borde också vara ålagda att respektera olika åsiktsinriktningar och inte tillåtas propagera för eller emot ett visst politiskt parti eller bedriva lobbyverksamhet kring vissa frågor. De innebär nämligen att några få personer, familjer eller ägarintressen kan skapa debatter som ändrar lagar, tillsätter eller avsätter politiker eller undergräver demokratin.

I Sverige fungerar allt detta mycket dåligt och innebär ett kraftigt demokratiskt underskott.

Svenska medier är direkt skadliga för demokratin. När de skulle behövas som mest är de tysta, när de inte borde styra debatter så agerar de utifrån en agenda. När riksdagen beslutade att Sverige skulle bli mångkulturellt 1975 och när riksdagen beslutade om att ändra i grundlagen 2010 och skriva in att Sverige är ett mångkulturellt land och när lagen om att tvinga kommunerna att ta emot asylsökande infördes i år så agerade medierna genom att vara tysta eller ge politikerna stöd.

Allmänheten fick inte delta i några debatter och de flesta svenskar har inte förstått vad som har hänt. Vi lever alltså inte i en demokrati utan i ett land som närmast kan betraktas som totalitärt.

Men svenska folket har kanske haft de bästa förutsättningarna i världen för att leva i en riktig demokrati. Den finns flera kriterier för att ett land ska fungera så bra att man kan säga att det verkligen är en demokrati. Ett av dem är en hög grad av etnisk homogenitet. Just det har alltid varit Sveriges styrka, men homogeniteten har urholkats av svenskfientliga politiker och svenskfientliga medier i symbios. De har försökt påverka den svenska befolkningen till att överge sin tidigare stolthet över att vara svenskar. De har försökt att slå in kilar i folket för att splittra oss på olika sätt för att vi ska börjar kriga med varandra. En annan god förutsättning vi har haft för att kunna upprätthålla ett demokratiskt system är vår relativt höga intelligens. Det krävs en viss genomsnittlig IQ-nivå för att kunna fungera i en demokrati och förstå hur en demokrati fungerar. En demokrati förutsätter att folket kan delta i demokratiska processer. Människor med lågt IQ blir lättare offer för auktoritära politiker och regimer. Nationer där befolkningen har lågt genomsnittligt IQ har sämre förutsättningar att fungera demokratiskt.

Professor Helmut Nyborg berättar om det i ett föredrag som finns på Youtube.

IQ, immigration and Europe’s future – part I
IQ, immigration and Europe’s future – part II
IQ, immigration and Europe’s future – part III
IQ, immigration and Europe’s future – part IV

Han berättar också i en intervju att IQ-nivån i Danmark nu sjunker på grund av invandringen. I Sverige har den genomsnittliga IQ-nivån också sjunkit på grund av invandringen från tredje världen, men här finns inga diskussioner om det. Befolkningen i Sverige blir alltså dummare.

Men riktig demokrati fungerar inte enbart för att ett folk har högt IQ. En av de viktigaste komponenterna är hög grad av etnisk homogenitet, det vi nu ser förloras i vårt land. Den svenska demokratin, när den borde fungera som bäst, innebär att var och en kan rösta på olika politiska partier och deras förslag. Nu är partisystemet inte det ultimata, men det är vad vi har att tillgå idag. Det innebär att vilket parti man än röstar på så röstar man också på frågor man inte gillar eller på politiker man ogillar. Vi borde ha en högre grad av personval för att demokratin skulle kunna fungera ännu bättre. Inte minst mot bakgrund av att man inom ett parti man kanske uppskattar kan bete sig illa mot partikollegor eller utesluta dem trots att de har fungerat väl – ungefär som när SD kastade ut sina SDU-politiker, vilket var en direkt odemokratisk handling beslutad av en liten klick maktfullkomliga människor.

Demokratiskt underskott uppstår alltid i mångetniska/mångkulturella länder därför att olika särintressen driver frågor som gynnar en viss etnisk eller religiös grupp istället för helheten i nationen. I Sverige har vi sett det tydligt genom att exempelvis somalier röstar på politiker som är somalier eller att muslimer röstar på det mest muslimvänliga partiet. Över hälften av alla muslimer i Sverige röstar på Socialdemokraterna och muslimer röstar i hög grad även på Vänsterpartiet och Miljöpartiet.

Likaså kan muslimer eller vissa etniska grupper kampanjrösta på en annan muslim eller etnisk broder oavsett partitillhörighet för att gynna den egna etniska eller religiösa gruppen. Det är vanligt förekommande i Sverige, men aldrig föremål för några offentliga debatter eftersom Sverige inte är en demokrati och att vi saknar reell yttrandefrihet.

Demokratin i Sverige är alltså reducerad på flera områden vilket gör att när politikerna talar om demokrati så är det grodor som hoppar ur deras munnar. De partier som gynnas av massinvandring och får migranternas röster är naturligtvis glada för att de på grund av väljare från tredje världen kunnat säkra makt och inflytande.

Men det är ett ohederligt sätt att vinna politiska framgångar på. Det innebär också att politiker som vurmar för massinvandring och vet att just deras parti kan vinna migranternas röster inte bara är ohederliga. De ägnar sig åt ett mycket fult spel, inte minst för att de bidrar till den svenska nationens söndring och död.

Det mångetniska Sverige har gett oss en helt annan politisk sammansättning i kommunerna och i riksdagen än om Sverige hade varit etniskt homogent som det var tidigare – och om vi hade haft verklig demokrati med fri opinionsbildning etc.

En viktig uppgift för varje ansvarfull svensk är inte bara att motverka massinvandring utan också att återställa det svenska Sverige så långt det är möjligt. Det innebär också att det politiska systemet måste reformeras för att kunna fungera och att medias makt måste brytas.

One thought on “Mångkultur är inte kompatibelt med demokrati”

 1. Frågan är vad politiker, anti-demokratiska mörkläggarjournalister m.fl. har för motiv. Pengar? Nja, alla tjänar ju inte pengar på asylkaoset. Prestige? Ja i detta nu, men för många är även eftermälet viktigt, t.o.m. mer betydelsefullt än inkomster och prestige idag. Att gå till historien och ses som landsförrädare om 50-100 år är något de absolut inte vill. Och även politiker och journalister vet att de kommer att ha barnbarn som ska leva i det helvete de skapat. Dumhet? Nej, alla kan inte vara korkade robotar som upprepar de ”sanningar” som de har serverats.

  Så vad?

  Det finns flera bidragande orsaker. T.ex. vår historia. Ta övergreppen på samerna. Ta hatet mot finska invandrare på 1950- och 60-talen. Ta 1980-talet och skinnskallarnas obefogade övervåld mot riktiga flyktingar från t.ex. Latinamerika. Ta de svenskar som faktiskt har hatat främlingar bara för att de är främlingar. Nu när de borde hata jihadisterna/islamisterna – främlingar som är farliga på riktigt – har det blivit så fult att avsky främlingar att normalsvensken hellre låter sig våldtas än att öppna käften och protestera. Det är dessa tysta svenskar som politikerna företräder och journalisterna matar med åsikter.

  Det är normalt och bra att ha en mindre grad av invandring av människor som faktiskt berikar landet på riktigt. Vi var i en sits där befolkningen blev äldre och äldre medan svenskarna inte skaffade några barn. Vad vi behövde var en begränsad invandring av normalt funtade människor utan förintelsereligion, gärna unga, smarta, universitetsutbildade invandrare som inte är muslimer eller djupt troende i någon annan dödsdyrkande religion. Men vad vi fick var hundratusentals muslimer. Den största lögnen nu är att vi har en mångkultur. Definitionen är representanter för många kulturer som skiljer sig i avsevärd grad från varandra, INTE många av EN enda kultur – muslimer från Mellanöstern och Nordafrika (MENA), ett område där man ännu inte lämnat stamsamhället och stamfolksbeteendet bakom sig. Det innebär att de har en människo- och samhällssyn som inte har existerat på tusentals år i Europa och Östra Asien. Stamfolk är beredda att döda för stammen (därav alla bråk mellan ”landsmän” på förläggningar). Muslimers mål är att underkuva andra samhällen, aldrig bli en del av dem.

  Stamfolksmentalitet + islamism = samhällets upplösning!

  Det är detta som makthavare i Sverige och Europa måste inse. Massinvandringen av människor med kombinationen stammentalitet och övertro på den egna religionen som det enda rätta för all framtid kommer inte att förändra ett Sverige som behöver fler unga och fler ingenjörer, utan fördärva Sverige tills det är ett enda stort, fattigt och kriminellt område mycket värre än Rinkeby. För det kommer inte att finnas några välbärgade områden intill som hjälper längre, som vi idag pumpar in resurser i vissa förorter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s