Vallerås Turistgård i Malung blir asylboende #asylkaos

När regeringen fattar beslut om en viss politik så underordnar sig ofta hela samhället den politiken oavsett hur tokig den är. Makthavarna sätter nämligen igång hela statsapparaten och sina lojala medier och ser till att kritikerna hålls i schack.

I Sverige är maktens tentakler så många att demokratin är satt ur spel för länge sedan. Vi svenskarna lever i ett totalitärt land där makthavare, statens alla organisationer och media samverkar mot den politiska oppositionen som stigmatiseras, hotas och hatas.

För att sätta kraft bakom sin totalitära politik inför man olika lagar och dekret som dels ska skynda på genomförandet av en politik och samtidigt försvåra för den politiska oppositionen att kunna agera. En sådan lag är lagen som tvingar kommuner att ta emot asylsökande.

Varje kommun tvingas nu att ta emot asylsökande som fått uppehållstillstånd och dessutom sörja för deras leverne. Kommunpolitikerna lyder och accepterar att Sverige bedriver en självmordspolitik som driver landet mot en avgrund. Varje kommun ska tvingas ta emot så många migranter från dysfunktionella kulturer att de sociala, kulturella och etniska problemen blir uppenbara och en stor belastning på invånarna.

Det finns inga bra erfarenheter av stor asylmottagning eller massinvandring någonstans. Det finns inga fördelar alls med en invasionsliknande migrationspolitik, den leder bara till otrygghet och elände.

Trots att vi har dåliga erfarenheter av migration och har fått hundratals områden som nu är livsfarliga att vistas i så fortsätter politikerna att fylla på med nya problem och förvärra de gamla problemen.

Politikerna i Malung-Sälen är lika ansvarslösa som de flesta andra politiker. Att de ens har kunnat bli valda beror på att väljarna manipulerats av maktens media som lyft fram dessa politiker. Det är nästan osannolikt att väljarna verkligen vill att Sverige ska gå under, vilket politikerna faktiskt arbetar för.

valleras-turistgard-salen.png

För bara 40-50 år sedan var det självklart att hysa uppfattningen att Sverige ska vara svenskt i all framtid. Att ett folk kan ändra åsikt så radikalt beror enbart på hjärntvätt – effektiv sådan.

Nu ska Vallerås Turistgård på Vallmovägen 82 i Malung bli asylboende. Enligt allabolag.se drivs gården av Jan Kenny Eklund och Anna Margareta Helen Sigfrids. Migrationsverket har skrivit ett kontrakt med CSM Invest AB om att öppna asylboende på gården. I styrelsen för företaget finns vd Klas Stellan Nygren, ledamoten Karl Gustaf Leif Höglund och suppleanten Stig Tony Johansson. Företaget driver asylboenden på andra håll, bl.a. i stadshotellet i Orsa och ett par anläggningar i Malung-Sälen.

Boendet kommer att ha 46 platser.

forsvara-sverige1

 

Mandatfördelningen i Malung-Sälen:

Socialdemokraterna, 15
Moderaterna, 9
Vänsterpartiet, 4
Centerpartiet, 4
Liberalerna, 3
Malung-Sälenpartiet, 2
Sverigedemokraterna, 2

Ledamöter i kommunstyrelsen i Malung-Sälen:

Kurt Podgorski (S), ordförande
Bitte Lindberg Ås (S)
Lilian Olsson (S)
Sofia Söderström (S)
Carina Albertsson (S)
Pär Kindlund (C), andre vice ordförande
Christin Löfstrand (V), förste vice ordförande
Tom Martinsson (M)
Christer Ahlén (M)
Kristina Bäckman (M)
Thomas Ericson (L)

Relaterat:

På Hotell Skinnargården i Malung bor nu 200 asylsökande

Malung tar emot 140 asylsökande

Säters stadshotell har blivit asylboende

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s