Nationaldagsfirandet i Sverige är en orgie i självförnekelse och galenskap #asylkaos

Nationaldagsfirandet i Sverige är nedlagt. Det som idag går under namnet Nationaldagen har blivit den dagen på året när man ska håna och hata det svenska Sverige så mycket som möjligt. Nationaldagen är egentligen en dag när vi ska skänka några tankar till när Gustav Vasa valdes till kung 1523 och när 1809 år regeringsform antogs. Nationaldagen borde vara en dag när vi visar stolthet över vårt lands historia, över vårt folks bragder och över varje framsteg som åstadkommits i Sverige.

Men eftersom inga framsteg längre sker så är det kanske naturligt att det inte finns något att fira eller hylla. Den som ändå känner för sitt lands och sitt folks historia har ingenstans att ta vägen. Det finns inte en enda kommun som bryr sig om att fira Nationaldagen på ett trovärdigt sätt där man faktiskt visar uppskattning för svenskarna och svenskarnas land – Sverige.

Nationaldagen har istället kidnappats av makthavare som vill omvandla det fina gamla Sverige till ett mångkulturellt helvete. Sedan den 1 april 2015 finns en lag som tvingar alla kommuner att genomföra en medborgarskapsceremoni för nya medborgare. Idag hölls en stor sådan ceremoni i Stockholms stadshus för flera hundra kolonisatörer.

Det är bara en av många lagar som genomförts av totalitära politiker i riksdagen helt utan att folket i offentliga debatter eller på annat sätt fått säga något om saken. De flesta svenskar känner inte ens till att lagen finns.

Istället för att fira en svensk nationaldag så genomför man överallt i Sverige medborgarskapsceremonier där kolonisatörer får medborgarskap. Dessutom firar man i de flesta kommuner nationaldagen genom att anordna mångkulturella fester, afrikanska danser, sambaorkestrar, mångkulturella marknader eller annat som inte har med det svenska Sverige eller med Nationaldagen att göra.

Tanken är att trampa på svenska folket så mycket som möjligt och visa att det är globalisterna som bestämmer och att kolonisatörer ska ta över Sverige från svenskarna. Nationaldagen i dag gick helt i självförnekelsens tecken.

När den officiella Nationaldagen firas på Skansen är det bara ett jippo som firas för att inbilla några svenskar att makthavarna tar dagen på allvar. På Skansen finns alla de politiker och andra makthavare som skapat det mångkulturella helvetet och som nu vill sola sig i lite kunglig glans. Men deras närvaro är lika betydelselös som om det satt vaxdockor i publiken. De fyller bara upp en plats och visar upp sig för att de vill synas.

En helt vanlig svensksinnad person kan välja mellan att vara hemma med sin familj eller göra någon utflykt till en plats där man firar. Men eftersom det inte existerar några platser i Sverige där man firar på svenskt vis borde hela projektet med Nationaldagen få en ny form.

Här har vi uppgifter för sanna Sverigevänner. Nästa år skulle Folkets Demonstration eller några andra aktörer kunna anordna ett alternativt nationaldagsfirande – för hela svenska folket – och försöka bygga upp en återkommande årlig tradition för svenskar som ogillar att Nationaldagen kapats av globalister, multikulturalister och andra element som vill förstöra Sverige.

Vi måste ta tillbaka Nationaldagen och det gör man bäst genom att genomföra ett helsvenskt firande utan mångkulturella inslag. Alternativet är att vi förlorar även vår Nationaldag till de ondsinta politiker och andra makthavare som förstör Sverige.

2 thoughts on “Nationaldagsfirandet i Sverige är en orgie i självförnekelse och galenskap #asylkaos”

  1. I Lindesberg fick man höra sådana här unika ord med illa dolda syften:

    – Sverige är mitt land och Sverige är ditt land. Sverige präglas av demokrati, yttranderätt och jämställdhet mellan könen, vi har till och med kvinnor som är poliser, präster och partiledare. Vi ska vara stolta över att i Sverige räknas kvinnor och barn också som människor men så ser det inte ut överallt. Det finns krafter i vårt land som är antifeministiska. Krafter som vill förvägra människor att vara just människor.
    – Och det senaste exemplet på detta osvenska beteende är de antisvenska krafterna som ritade ett hakkors på en fotbollsplan för att förvägra barn från olika länder att spela fotboll. Och just dessa krafter brukar anklaga demokrater och feminister för att vara landsförrädare. Frågan är vem som förråder det land vi firar idag? Att stå emot dessa krafter liksom traditioner som förvägrar kvinnor att själva bestämma är viktigt för oss. Frågan är vad vi värderar i vårt land. Öppenhet och demokrati eller slutenhet och diktatur?, frågar sig Bengt.

    Bengt Storbacka (S), ordförande i kommunfullmäktige, har i årtionden riktigt vurmat för ”mångfald”. Jag kan nog inte skriva vad jag tycker om honom, det är inga ord lämpliga för tryck. Tur att Lindesberg fått några extra miljoner från staten, för att hålla näsan över ytan. Vad händer sedan när staten säger att nu får ni klara er själva?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s