Granskning Sverige: Kommunalrådet Carina Wützler i Vellinge sprider floskler, vänsteraktivisten Oscar Schau gömmer sig och Pia Rehnquist på Sydsvenskan slänger på luren

Den kommun i Sverige som tidigare rakryggat stått emot invandring längst är skånska Vellinge. Nu har kommunen där bestämt sig för att ta emot invandrare och med dem följer flosklerna från politikerna.

I Vellinge är många föräldrar till barn och ungdomar oroliga över att ha fått se hur invandringen påverkar tryggheten på orten. Oroliga föräldrar framförde kritik till kommunalrådet Carina Wützler i samband med ett möte. Wützler fick lyssna på vad de oroliga föräldrarna hade att säga, men svarade istället med floskler.

Carina Wützlers kulturmarxistiska floskler:

Alla skolor kommer att få ta ett gemensamt ansvar så att alla får ett antal barn, vi tycker det är en viktig del av integrationen. Då får man fördela det på ett jämnt sätt och då är det inte så att om det är en skola som har väldigt mycket överkapacitet så får de ta alla, så är det inte, utan vi sprider ut det.

Det är utmaningar och att vi måste jobba med värdgrund och att man kommer från olika kulturer. Det tror jag att generellt Sverige behöver bli bättre på. Vi pratar mycket om hur vi ska jobba med det.

När vänsteraktivisten Oscar Schau på Sydsvenskan skrev en artikel om de oroliga föräldrarnas möte med Carina Wützler så löd rubriken ”Hot och hat mot flyktingboenden”. Granskning Sverige försökte kontakta Oscar Schau flera gånger, men fick inte tag på honom.

Granskning Sverige ringde då upp Sydsvenskans chefredaktör Pia Rehnquist och ställde frågor kring innehållet i artikeln. Pia Rehnquist påstår då att det har förekommit hot mot Carina Wützler och att dessa hot har publicerats på sociala medier. Rehnquist säger att hon själv har sett hotet.

Men ingen annan har sett det. Ingen av de föräldrar som var närvarande vid mötet och kritiserade Carina Wützler har sett några hot någonstans. Oscar Schau och Sydsvenskan har inte heller uppgivit någon källa så att de framgår var hotet har publicerats.

Granskning Sverige säger till Pia Rehnquist att det är allvarliga anklagelser att påstå att någon har blivit hotad. Rehnquist påstår att det rörde sig om dödshot mot Wützler.

Granskning Sverige började gräva i detta för att hela historien är mycket märklig. Medlemmar i en facebook-grupp där hoten sägs ha förekommit mejlade till journalister på Sydsvenskan för att få veta mer om hoten.

Det visar sig snart att Oscar Schau är medlem i den ”antirasitiska” gruppen ”Interasistmen” som finansieras av fackföreningsrörelsen för att sprida lögner och fabricera rasistanklagelser. När Granskning Sverige fortsatte att undersöka saken visade det sig snart att Pia Rehnquist har en agenda och att det påstådda hotet mot Carina Wützler kan vara falskt. Rehnquist vill inte längre prata om hoten och slänger på luren.

När Granskning Sverige fortsätter att granska hotet och varifrån det har kommit visar det sig att någon verkligen hade skrivit ett hot i den aktuella facebook-gruppen, men att den som hade skrivit hotet hade tagit bort det innan någon hunnit läsa det. En moderator i facebookgruppen hade kontrollerat saken och kommentaren hade skrivit och sedan tagits bort direkt.

Men trots att ingen kan ha hunnit läsa kommentaren med hotet eftersom det togs bort så snabbt så hade Oscar Schau kunnat ta en skrämdump på texten. Det hela är mycket mystiskt. Granskning Sverige har sökt denne Oscar Schau under en hel månad, men får inte kontakt på honom någonstans. Han svarar aldrig på telefon och svarar inte på frågor.

Granskning Sverige drar nu slutsatsen att Oscar Schau själv kan ha skrivit hotet underfalskt namn och sedan raderat det direkt efter att han tog en skärmdump på det. Ingen annan har sett hotet.

Skånska Vellinge kommun har länge stått emot anstormningen av invandrare, men nu skall även detta sista svenskreservat ”integreras” med våld, droger och våldtäkter, som alltid följer i massinvandringens spår. 

Föräldrarnas oro stämplas som rasistisk av media och politiker.
Granskning Sverige går till botten med denna historia, som är ett tydligt exempel på hur genomrutten och värdekorrupt svensk media och politik är. Politikerna kör över demokratin och media använder sig av politiska aktivister för att tysta alla som protesterar genom att t ex hitta på att småbarnsföräldrarna skulle ha hotat kommunalrådet Carina Wützler. Beskyllningarna kommer från Oscar Schau, en medlem från det av socialdemokraterna avlönade hattwitternätverket ”interasistmen”.

I detta Granskning Sverige visas också hur kommuner i dagens Sverige gör internutredningar för att baktala föräldrar som fått sina barn utsatta för sexövergrepp.

Tyvärr är detta en uppvisning i hur vanligt folk drabbas när politikerna och medierna utsätter sin egen befolkning för trakasseri. Trots att alla i Vellinge ser vad som händer i Malmö, där vanliga människor inte vågar gå ut, vill man göra om även Vellinge till en ”no-go-zone”

forsvara-sverige1

Mandatfördelningen i Vellinge:

Moderata Samlingspartiet: 26
Folkpartiet Liberalerna: 7
Socialdemokraterna: 6
Sverigedemokraterna: 6
Nya listan i Vellinge: 3
Miljöpartiet de gröna: 3

Ledamöter i Kommunstyrelsen i Vellinge:

Carina Wutzler (M), ordf
Anna Mannfalk (M), 1:e vice ordf
Henrik Thorsell (L), 2:e vice ordf
Ola Freij (M)
Christer Mars (M)
Christer Tedestål (M)
Karin Lönnergård Grevendahl (M)
Gustav Schyllert (M)
Mikael Dahlgren (L)
Björn Axtelius (S)
Angela Everbäck (MP)
Rolf Erichs (NL)
Karl-Johan Persson (SD)

Relaterat:

Moderaterna i Vellinge vill förvandla kommunen till ett nytt Rosengård

Vellinge planerar för ökad asylmottagningVellinge planerar för ökad asylmottagning

50 ensamkommande till Västra Ingelstad i Vellinge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s