Jättelikt asylboende för 852 kolonisatörer planeras i Solna #asylkaos

Migrationsverket har nyligen informerat kommunpolitikerna i Solna om att det ska öppna ett stort asylboende i kommunen i september. Boendet kommer att inhysa 852 kolonisatörer och blir ett av Sveriges absolut största asylboenden någonsin.

Solna kommun har redan tagit emot ett stort antal kolonisatörer och även sett till att de kommer att få förtur till bostäder i den kommunala bostadskön. Nyanlända migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen får alltså gå för svenskar som stått i bostadskö i 15 år.

I kommunen dominerar Moderaterna och Socialdemokraterna som varit väldigt noga med att ivra för stor invandring till kommunen och till Sverige. Dessa två partier har också (tillsammans med andra partier) röstat igenom tvångslagen som innebär att varje kommun måste ta emot asylsökande som fått uppehållstillstånd och dessutom ge dem samma service som tillkommer övriga medborgare.

Kommunalrådet Pehr Granfalk tillhör det parti som kanske skadat Sverige mest på kort tid. När moderaternas Fredrik Reinfeldt var statsminister under åtta år släppte han in över 700 000 kolonisatörer och lokala de moderaterna hade inga invändningar mot den politiken. Tvärtom! I september 2014 tog Stefan Löfven över statsministerposten och sedan dess har långt över 200 000 migranter kommit till Sverige. Regeringen inskränkte sedan det kommunala självstyret när man införde tvångslagen, som är en lag som är som hämtad från vilken totalitär regim som helst. Den ger inget utrymme för en kommun att säga nej till en politik som söndrar vårt land och skapar etniskt, socialt och kulturellt förfall överallt.

Migrationsverket har inte informerat kommunen om var det stora asylboendet ska ligga. Migrationsverket som leds av politruken Anders Danielsson är ett statligt verk som genomför en systematisk folkmordpolitik på regeringens uppdrag. De skyr inga medel och tar inga mänskliga hänsyn för att genomföra sin vedervärdiga politik.

En dag måste denne Anders Danielsson ställas inför rätta tillsammans med andra som tagit anställning på Migrationsverket. Deras ”jobb” är ju att slå sönder svenskarnas land och de kan bäst jämföras med lägervakter i Gulaglägren som skapades av Lenin och Stalin. Flera miljoner oppositionella ryssar greps godtyckligt och fängslades. Om de hade tur kom de ut levande efter 15 år.

Jämförelsen med Sovjetregimen haltar en del, men det är samma totalitära anda som ligger bakom det migrationspolitiska projektet som tar död på svenska folket och den sovjetiska politiken som drabbade och dödade miljoner oskyldiga ryssar.

anders-danielsson
Denne man bör åtalas och dömas för brott mot svenska folket!

De oskyldiga ryssarna tvingades sitta i fångläger, de okyldiga svenskarna drabbas av personrån, inbrott, överfall, våldtäkter, mord, grovt våld, misshandel, stölder, bedrägerier, bilbränder och upplopp i förorterna, stenkastning mot brandmän och ambulanspersonal. Dessutom förlorar vi vårt land. Ryssarna dog i fångläger, vi dör när vi faller offer för mångkulturell brottslighet eller av sorg när vi förlorar vårt land.

Att åtala de skyldiga till denna folkmordspolitik är ett måste. Anders Danielsson är själva symbolen för all den jävelskap som drabbar svenska folket.

Den moderata kommunpolitikern Pehr Granfalk reagerar när han får besked om det stora asylboendet. Han säger till lokalmedia:

Migrationsverket vägrar berätta var de tänker öppna ett av Sveriges största boenden för asylsökande flyktingar. Det är helt oacceptabelt. Vi är en av Sveriges tre minsta kommuner och har inte så många platser att öppna ett såhär gigantiskt boende på. Att då inte berätta var det ska ligga så vi har en rimlig möjlighet att se om det är en lämplig plats och så att vi kan förbereda oss, det är helt galet, faktiskt.

Men denne kommunpolitiker är bara en i raden av andra kommunpolitiker i Solna som vurmat för stor asylmottagning. Att de får en del praktiska problem på halsen är helt självförvållat. Dessutom visar Granfalk sitt rätta ansikte när han säger följande till lokalmedia:

Jag tror att Migrationsverkets agerande kommer göra att många Solnabor som är positivt inställda till att vi ska ta vår del i migrationskrisen faktiskt känner att det här kanske är en fråga som gör att man blir mer skeptisk till flyktingmottagandet i Solna, men även i stort, tyvärr, när det hanteras så otroligt uselt av Migrationsverket.

Han är alltså orolig över att invånarna i Solna blir skeptiska mot asylmottagning. Vilken dåre! Asylmottagningen är ju rena katastrofen för Solna och för Sverige. Solna är på väg att omvandlas från en tidigare helsvensk kommun till en kommun som bara om några år kan bli en kommun som svenskar flyr från för att den alltmer liknar getton som Rinkeby och Tensta, även om Solna fortfarande har en del relativt oförstörda områden inom kommunen. Förfallet i Solna går dock mycket fort.

Den landförrädiska statstelevisionen frågar kommunalrådet: ”Men Solna har trots allt runt 75 000 invånare, är det här så mycket?” SVT vill alltså insinuera att 852 afghaner, somalier, irakier och andra folk inte så är mycket eftersom det bor 75 000 invånare i Solna inklusive ett mycket stort antal invånare från tredje världen. Frågan är typisk för hur man resonerar på SVT. Hur många som än kommer så är det ”inte mycket”. SVT vill helst att Sverige och svenskarna ska köras över av en mänsklig tsunami från tredje världen som gör slut på vårt land så fort som möjligt.

Guna Graufelds är presskommunikatör på Migrationsverket. Hon säger till lokamedia:

Det är faktiskt vårt uppdrag från regeringen att se till att det finns boende för asylsökande.

Var det inte ungefär så som lägervakter i diverse utrotningläger försvarade sig. ”Det var vårt uppdrag”.

Att tänka själva är inget som personalen på Migrationsverket är så bra på. De är däremot mycket bra på att verkställa order från en totalitär regim.

Migrationsverket ska snart besöka det blivande boendet i Solna, vilket tyder på att det rör sig om en redan existerande stor fastighet som byggs om till asylboende. Adressen hålls hemligt med hänvisning till ”risken för bränder”, men i själva verket hålls adressen hemlig för att folk inte ska kunna överklaga.

forsvara-sverige1

Mandatfördelningen i Solna:

Moderaterna 20
Socialdemokraterna 14
Miljöpartiet 8
Liberalerna 6
Vänsterpartiet 5
Sverigedemokraterna 3
Kristdemokraterna 2
Centerpartiet 2
Bergshamrapartiet 1

Kommunstyrelsen Solna:

Granfalk, Pehr, M, ordf
Damström Gereben, Marianne, L, 1:e v. Ordf
Öberg, Arne, S, 2:e v. Ordf
Chryssafis, Arion, M
Rådén, Lars, M
Persson, Magnus, C
Klippfalk, Samuel, KD
Eriksson, Eva, S
Mårtensson, Gösta. S
Magnusson, Thomas, V
Huber, Bernhard, MP

Relaterat:

Hundratals ”nyanlända” till Solna

Stenbackaskolan i Solna blir evakueringsboende med 100 platser

Kaos vid invigningen av globalisternas galleria i Solna

Asylsökande får förtur till lägenheter i Solna, går före hela bostadskön

4 thoughts on “Jättelikt asylboende för 852 kolonisatörer planeras i Solna #asylkaos”

  1. I/om ämnet https://ulmerkotten.blogspot.se/2015/06/ett-brott-mot-grundlagens-forsta.html
    Veterligen som det fungerar idag är det direkt fel och som jag ser det olagligt. Vill man ändra grundlagen kan man göra det, men det kan bara göras genom två riksdagsbeslut och det måste ha varit val mellan dessa riksdagsbeslut.Fråga dig själv om så skett. https://ulmerkotten.blogspot.se/2016/02/vad-blir-kommunalskatten-2017.html
    https://ulmerkotten.blogspot.se/2015/10/myndighetsbrott.html
    Solna bör rätt och riktigt kalla kommuninnevånarna till ett informationsmöte,om ej kör helt sonika Solna över sina kommuninnevånare oavs vad regering bestämt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s