Äldreboendet Granliden i Motala blir boende för kolonisatörer #asylkaos

Det före detta äldreboendet Granliden på Yxhultsvägen 11 i Tjällmo ska säljas och nu finns det spekulanter på fastigheten. Idag kan vad som helst hända med en fastighet som är till salu. När det gäller Granliden så finns alla tecken på att ondsina människor planerar att köpa fastigheten.

Företaget Fortuna Fastigheter AB var visat intresse för att köpa fastigheten för ca 3,6 miljoner. Tanken är att öppna ett boende för kvinnliga kolonisatörer från Somalia, Afghanistan, Irak, Eritrea, Albanien, Syrien och andra dysfunktionella länder i tredje världen.

yxhultsvagen11-tjallmo

Företaget har redan gjort en formell ansökan hos Inspektionen för vård och omsorg, IVO, om att få öppna boende på Granliden. Bakom företaget Fortuna Fastigheter AB finns Mats Håkan Landin och Ann Lise-Lotte Palmgren som hänsynslöst räknar med att tjäna pengar på en politik som riskerar att förgöra svenskarnas land.

Fortuna Fastigheter har sitt kontor på Gulsippgatan 1 i Motala.

Vad är det som får människor som Mats Håkan Landin och Ann Lise-Lotte Palmgren att profitera på en politik som slår sönder Sverige? Palmgren säger till lokalmedia:

Vi har ansökt om 18 platser, men det finns möjlighet till 24. I dag finns många boenden för ensamkommande pojkar, men inte så många för ensamkommande flickor så där finns en marknad som vi ser det.

Inställningen till ”ensamkommande” är att man kan tjäna pengar på dem. Hanteringen är till förvillning lik handeln med slavar från Afrika, som huvudsakligen var en lukrativ verksamhet för många inblandade, men som var en ren katastrof för de samhällen som tvingades ta emot dem. Till USA kom ca 450 000 slavar mellan 1525 och 1866 och idag är ättlingarna till dem ca 42 miljoner.

Den amerikanska historien går inte att jämföra med vår svenska historia, men vi hade kunnat ta lärdom av vad som hänt tidigare i världen och dra slutsatser för att undvika att upprepa samma misstag som man gjort på andra håll.

Det var med stolthet vår socialdemokratiske statsminister Tage Erlander 1965 gjorde en jämförelse med USA efter rasupplopp där och konstaterade:

Vi svenskar lever ju i en så mycket lyckligare situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan i många andra avseenden.

Förståelsen för att det fanns problem i andra delar av världen som vi förskonats från var stor vid den tiden. Vi var stolta över vårt land och vad vi och våra förfäder åstadkommit. Vi var stolta över att vara svenskar, inte på det skrytsamma sättet utan på de ödmjuka sättet. Vi visste att vi var bäst utan att behöva säga det.

Men sedan hände något – utan att vi märkte det. Politiken och opinionsbildningen från dolda och öppna makthavare ledde in Sverige på en globalistisk bana där vi skulle överge vår egen identitet och ”öppna oss” för världen.

På bara ett några decennier gick vi från noll muslimer till nästan en miljon. Sverige har tagit emot över två miljoner migranter på ungefär samma tid.

Det som pågår är ett organiserat vansinne som är satt i system och har blivit norm. En helt galen politik som tar död på det svenska Sverige har blivit det som alla måste ansluta sig till. ”Annars är man rasist.”

Politiken är totalitär och genomdrivs på ett mycket systematiskt sätt från regeringshåll med hjälp av alla statliga myndigheter och organisationer.

Liksom i alla totalitära nationer finns det människor som utför maktens smutsiga hantverk utan begripa vad de ställer till med och utan att ens tänka en enda klar tanke. Liksom i andra totalitära stater gynnas makthavarnas lakejer ekonomiskt på olika sätt.

I Sverige är det asylprofitörerna som är (de ekonomiska) vinnarna medan den förtrycka svenska arbetarklassen tvingas hålla tyst med sin kritik mot systemet. Asylprofitörer är inte bara den svenska maktapparatens förlängda arm, de fungerar som bödlar som hjälper makthavarna att förgöra den svenska nationen och slussa in miljoner kolonisatörer som på sikt tar över vårt land.

De är kort sagt vedervärdiga människor.

Lise-Lotte Palmgren talar om en ”marknad” för ensamkommande flickor och tror sig ha hittat en nisch i konceptet människohandel, som det migrationspolitiska projektet egentligen är. Palmgrens boende de ska inrikta sig på flickor mellan 14-18 år ”som blir gravida under flykten. Det handlar inte alltid om frivilliga graviditeter”.

Det handlar om att flytta människor från dysfunktionella kulturer i tredje världen till vårt land och andra vita länder för att de ska bli billig arbetskraft och konsumenter för att stärka de multinationella företagen som lever på att sälja skräp.

Asylprofitörerna har de sämsta egenskaper som en människa kan ha. Eftersom de bidrar till att förgöra en hel nation är de farligare än mördare, självmordsbombare och andra grovt kriminella, som man ändå kan låsa in.

Kommunpolitikerna i Motala tycks ha rekryterats från någon särskola. Kommunalrådet Camilla Egberth (S) jublar över det blivande asylboendet. Hon säger till lokalmedia:

Vi tycker att det är positivt. Det här är bra för utvecklingen i Tjällmo och så innebär det ju nya arbetstillfällen till bygden.

Vem i helvete röstade fram denna människa? Det är varken positivt eller bra för utvecklingen i Tjällmo eller för Sverige att få dit kolonisatörer. Det är en katastrof.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Motala:

Socialdemokraterna: 23
Moderata samlingspartiet: 12
Sverigedemokraterna: 6
Liberalerna: 4
Vänsterpartiet: 4
Centerpartiet: 3
Miljöpartiet de gröna: 3
Kristdemokraterna: 2

Ledamöter i kommunstyrelsen i Motala:

Camilla Egberth (S), Ordförande
Jangunnar Hjalmarson (S), 1:e vice ordförande
Caroline Unéus (M), 2:e vice ordförande
Helli Björklund (S)
Roland Tergeland (S)
Kerstin Lundberg (V)
Mats Johannesson (MP)
Kaveh Moazzez (M)
Kjell Fransson (L)
Jan Arvidsson (C)
Johnny Karlberg (SD)

Relaterat:

13-årig astmasjuk tjej rånades

Asylsökande till Borensberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s