Herr J. från Gräddhyllan i Rättvik skriver ur hjärtat, och Asylkaos svarar

Du, herr J., har skrivit till oss och beklagat dig över ett flygblad som du har fått i din brevlåda. Du skriver:

Mottog ert flygblad i dag. Kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig har läst så mycket skit på ett och samma papper! Ja, på båda sidorna också! Helt otroligt!

Jobbar med flyktingmottagning och genomskådar er retorik direkt, era kvasisanningar och tyckanden, direkt adapterad från 1930-talets Tyskland. Fattar ni inte att det finns godtroende folk som kommer att tro på era ord och agera på ett för samhället negativt sett? Det brann ett hus i Insjön förre veckan, bara dagar efter att det blev känd att huset skulle användas som boende för ensamkommande barn. Tillfälligheter? Nä, tror inte det. Det är retoriken som används i detta brevet som får enskilda individer att gå igång och ta lagen i egna händer i den tron att de har ”folket” bakom sig. Inser ni på ”asylkaos” att ni har ett ansvar för de aktioner som igångsätts av individer och grupper som köper det ni skriver rakt av? Att ni är ansvariga för de miljontals kronor detta kostar? Att det bara är en tidsfråga innan ni blir ansvariga för andra människors död?

Eller är detta kanhända målet med utskicket?

Du har fått ett flygblad i din brevlåda som innehåller saklig information om den skadliga migrationspolitiken. Det är förmodligen första gången i ditt liv du får ta del av fakta och information om hur migrationspolitiken påverkar vårt samhälle. Du tillhör den skara människor som lever och bor i ett fint helvitt område – Gräddhyllan i Rättvik, ett stort, idylliskt och exklusivt villaområde med en av landets bästa sjö- och landskapsutsikter – lyckligt ovetande om (eller likgiltig inför?) alla de sociala, kulturella och etniska problem som drabbar allt fler svenskar.

Att du aldrig tagit del av saklig invandringskritisk information beror på att du lever i ett land där ingen saklig invandringskritisk information får framföras av partipolitiskt oberoende invandringskritiker i TV, radio, eller dagspressen. Sådana som du kan på grund av bristfälliga kunskaper inte förstå vilka konsekvenserna blir av migrationspolitiken.

Vi har redan fått hundratals områden i Sverige som är livsfarliga att vistas i, och inte ens polisen vågar sig in i dessa områden. Det är områden som många svenskar har tvingats flytta från för att de är för farliga. Det är områden i djupt socialt, kulturellt och etniskt förfall. I många områden finns det knappt några svenskar kvar.

Det är områden som har skapats av naiva politiker eller rättare sagt av politiker som är idioter. Det är politiker som har inbillat sig att de har varit ”goda” när de har släppt in migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen, men i själva verket har de bara bidragit till att Sverige förfaller alltmer.

De politiker som har skapat alla dessa områden är verklighetsfrämmade människor som inte begriper vilka konsekvenser deras beslut eller handlingar får på Sverige. Redan om 10-15 år kommer svenska folket att vara i minoritet i sitt eget land. Tycker du det är acceptabelt?

Att du påstår att det vi säger är ”direkt adapterat från 1930-talets Tyskland” visar att du kanske saknar kontakt med verkligheten. Vi lever i Sverige 2016 och diskuterar en migrationspolitik som skadar vårt land – Sverige. Att du drar paralleller med ”1930-talets Tyskland” bevisar att du är förvirrad.

Du säger att det brann ett hus i Insjön ”efter att det blev känd att huset skulle användas som boende för ensamkommande barn. Tillfälligheter? Nä, tror inte det.”

Frågan är då vad du insinuerar. Vet du vem som tände på huset? Vad du ”tror” är inte relevant i sammanhanget eftersom du lever i inbillningens värld. Sveriges Radio uppger att nästan 90 procent av bränderna på asylboenden sedan 2012 har berott på olyckor. Elva procent har varit anlagda utifrån, men ingen vet vem eller vilka som ligger bakom. Du tycks dock besitta något slags expertkunskap i ämnet eftersom du kastar ur dig grova anklagelser om mordbrand. Är du verkligen i psykisk balans? Det finns skäl att fråga eftersom du inbillar dig att folk ”kan ta lagen i egna händer” om de läst ett flygblad som kritiserar migrationspolitiken. Det är ett sanslöst påstående som i förlängningen kan innebära att vem som helst kan ta lagen i egna länder efter att ha läst vad som helst.

Ditt problem är att du inte kan bemöta innehållet i flygbladet eftersom det är sakligt och eftersom dina åsikter är djupt fördomsfulla och baserar sig på okunskap om vart Sverige är på väg.

Däremot är sådana som du direkt ansvariga för alla de problem som följer i migrationspolitiken spår. Det är sådana som du som gör att brottligheten bland invandrare är så stor och att oskyldiga människor drabbas av våld, överfall, rån, våldtäkter, inbrott och annat som det migrationspolitiska projektet (som du försvarar) för med sig. Det är sådana som du som väljer att bo i ett tryggt svenskt område, men som skapar förakt mot människor som sett svenska getton inifrån och vet att det är livsfarligt att vistas där.

Låt oss poängtera: Du, herr J., bär i egenskap av asylprofitör ett direkt och personligt ansvar för både våld, annan brottslighet och miljardkostnader som drabbar och pungslår svenskar som inte har någon talan, eftersom de är rädda för alla repressalier som drabbar dem om de tar sig ton.

Det är ni som bär upp denna industri och som täljer guld av den som bär skuld för allt som händer. Utöver brottslighet och ekonomisk utarmning drabbas vi som folk av undanträngning och befolkningsmässig ersättning. Det sker ett veritabelt befolkningsutbyte. Svenskarnas och nordbornas framtid tas ifrån oss. Om och när svenskar blir så desperata att de bränner ner fastigheter eller gör ännu värre saker (och det kommer att ske i takt med att samhället glider ner i rännstenen), så är det du och ni andra profitörer inom denna industri som drivit dem till det. Det är ni som skapar denna desperation och förtvivlan. Människor drabbas på grund av konkreta saker som ni gör och medverkar i. Ansvaret är ert. Det är både fegt och uselt att skylla på oss och andra som bara är budbärare. Men att skjuta budbäraren som kommer med dåliga nyheter har väl alltid varit de verkliga skurkarnas taktik, eller hur?

Vi föreslår att du omedelbart flyttar till Rinkeby och låter någon stackare som inte har råd eller möjlighet att ta sig därifrån få byta bostad med dig.

asylkaos1

asylkaos2

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Rättvik:

Centerpartiet 13
Socialdemokraterna 12
Moderaterna 5
Sverigedemokraterna 3
Miljöpartiet 2
Vänsterpartiet 2
Folkpartiet 1
Kristdemokraterna 1

Kommunstyrelsen i Rättvik:

Annette Riesbeck, C – ordförande
Fredrik Ollén, M – 1:e vice ordförande
Inge Östlund, C – 2:e vice ordförande
Jonny Jones, C
Joanna Stridh, C
Camilla Ollas Hampus, C
Peter Jonsson, M
Jan Dahlquist, S
Inger Eriksson, S
Lars-Erik Jonsén, S
Anki Dåderman, S
Lars-Erik Kalles, S
Nils Gävert, SD

Relaterat:

Ytterligare ett mord på ett asylboende – nu i Rättvik

Turisthotellet i Rättvik blir asylboende

Mord på asylboende i Lindesberg

Mord på asylboende i Ljusne

Mord på asylboende i Mölndal

Mordet på Jonna Männistö i Finland

3 kommentarer på “Herr J. från Gräddhyllan i Rättvik skriver ur hjärtat, och Asylkaos svarar”

  1. Jag fattar att jag inte har en chans i en diskussion med dig. Du drar mig ner på en så låg nivå och slår mig med hästlängder med din erfarenhet. Jag håppas verkligen att du någon gång i framtiden klarar att krabba ur den svartmålade och fördomsfulla värld du lever i.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s