Vill Glenn Nordlund ta död på hela Örnsköldsvik? #asylkaos

Glenn Nordlund (S) är kommunalråd i Örnsköldsvik. Det finns skäl att undra hur en enda person i kommunen tänkte när de röstade på honom och Socialdemokraterna. Tänkte de att om man röstar på Glenn Nordlund så skyndar man på det migrationspolitiska projektet så att migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen kan ta över Sverige snabbare?

ornskoldsvik-asylboenden.png
Fem nya asylboenden i Örnsköldsvik

Tänkte de att Glenn Nordlund är rätt man för jobbet eftersom han kommer att fylla upp kommunen med afghaner, somalier, eritreaner, irakier och andra så att svenskarna trängs undan i sitt eget land? Inbillade väljarna sig att Glenn Nordlund kommer att göra en hjälteinsats och ”hjälpa människor som flytt från krig”?

Sanningen är att Glenn Nordlund och övriga politiker inte hjälper någon genom att massimportera människor från tredje världen. Det enda som händer är att vi slår sönder vårt eget land och skapar sociala, kulturella och etniska problem.

Med nuvarande politik kommer de etniska svenskarna att bli i minoritet i sitt eget land om 10-15 år. Det värsta är att många politiker ser fram emot den dagen. Det svenska folket har manipulerats av makthavare, politiker och media och tror säkert att Sverige kan bestå i all evighet som svenskt land fast man röstar på en politik som kommer att förgöra landet.

Om svenskarna vill behålla sitt land måste de aktivera sig och börja inse att politiker och media driver Sverige åt fel håll. Om politikerna får fortsätta att sprida sin agenda om mångkultur och om media får fortsätta att sprida hot, hat och lögner om invandringskritiker så kommer Sverige att gå under.

Vi behöver en fredlig revolution som innebär att vi byter politisk inriktning i Sverige och om det är möjligt straffar de värsta landsförrädarna som drivit vårt land mot en avgrund. Politiker som Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven och politruker som Anders Danielsson borde kunna åtalas och fängslas. De skador som de har orsakat vårt samhälle är enorma.

Politikerna har inte bara öppnat gränserna för massinvandring, det har ändrat lagar och grundlagen för att lättare kunna omvandla det tididigare trygga, fina, trevliga Sverige till ett mångkulturellt helvete. Nyligen skapade de en tvångslag som tvingar kommunerna att ta emot asylsökande som har fått uppehållstillstånd. Om någon verkligen tror att dessa politiker är goda människor som vill oss svenskar något gott så tror de fel. Av politikernas handlingar att döma så kan de omöjligen vara goda människor. De lyssnar inte ens på kritik hur saklig den än är utan föredrar att köra över alla invandringskritiker. Politiker flyr när invandringskritiker försöker ställa dem mot väggen, vilket medborgarjournalisterna på Granskning Sverige har visat många gånger.

Sverige är ett totalitärt land där politiker genomför sin avskyvärda politik utan att bry sig om konsekvenserna av den. I Örnsköldsvik finns det gott om ansvarslösa politiker. Glenn Nordlund är bara en av dem.

migrationsverket.png

Nu har terrororganisationen Migrationsverket med politruken Anders Danielsson som chef godkänt fem nya asylboenden i Örnsköldsvik. Det handlar om 507 platser för afghaner, somalier, irakier, eritreaner, syrier som egentligen inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land. De ska på uppdrag av regeringen och andra aktörer kolonisera vårt land.

De importerade kolonisatörerna ska bo i Björnforsen, Långviksmon, Gideåbruk och Bredbyn. Dessutom ska 56 man ordna fram 56 platser på en husvagnsparkering vid Gideåbruk.

Bakom asylboendet i Björnforsen och Gideåbruk finns Sportsbaren Arena i Halmstad AB som drivs av hänsynslösa asylprofitörer. I styrelsen för Arena finns Leif Tony Christer Andréasson, Jimmy Andréasson och Linda Halla Andreasson.

Makthavarna i Sverige räknar med att hela Ångermanland och övriga Sverige bokstavligt talat ska fyllas upp med människor från tredje världen. Cecilia Borgh på Migrationsverket i Kramfors säger att det finns gott om platser i såväl Ångermanland som övriga landet.

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Örnsköldsvik:

Socialdemokraterna 28
Centerpartiet 10
Moderaterna 8
Kristdemokraterna 5
Vänsterpartiet 3
Sverigedemokraterna 3
Miljöpartiet 2
Liberalerna 2

Ledamöter i kommunstyrelsen i Örnsköldsvik:

Nordlund, Glenn. ordf, (S)
Nylén, Per. 1:e vice ordf, (S)
Åkerlind, Anna-Britta. 2:e vice ordf, (C)
Ögren, Kristin. (S)
Staaf, Britt-Inger. (S)
Häggström, Olle. (S)
Karlsson Ågren, Ann-Sofie. (S)
Karkan, Kazim. (S)
Lindberg, Anna-Lena. (C)
Nordin, Johannes. (M)
Näslund, Lars. (M)
Sedin, Birgitta. (KD)
Wåhlstedth, Göran. (V)
Dahlberg, Olof. (MP)
Markusson, Erika. (L)

Relaterat:

Nytt dyrt asylboende planeras i Örnsköldsvik

Sidensjö med 390 invånare får asylboende

Busslaster med asylsökande till Bredbyn

Nytt dyrt asylboende planeras i Örnsköldsvik

Över 200 ensamkommande till Ö-vik

Asylsökande till Solberg i Ö-vik

Bredbygården tar emot 179 asylsökande

Örnsköldsvik kan snart ta emot 700 asylsökande

Tar Linda Halla Andréasson ansvar för brottsligheten på Arena hotell i Halmstad?

Asylboendet Arena Hotell i Halmstad har även husvagnar i beredskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s