Före detta missionskyrka i Bodafors blir asyboende #asylkaos

Ska man sätta sig ned och gråta av sorg över förfallet i Sverige eller ska man sätta sig och hata politiker, asylprofitörer, media och andra aktörer som förstör Sverige? Eller ska man bara förakta dem?

Eller ska man försöka bli rationell och se det som händer som ett krig där man bör försöka agera som verbal gerillakrigare, fotsoldat vid frontlinjen, bakom fiendelinjen eller välja att bli kanonmat i ett krig som blir svårt att vinna om vi inte mobiliserar ”varje man i krigför ålder”.

En gång tiden hade vi värnplikt för att varje svensk man skulle kunna delta i försvaret av Sverige. Sedan avskaffades värnplikten eftersom vi inte längre skulle försvara vårt land – vi skulle överge det. Makthavarnas baktanke var att vi skulle tillåta att Sverige invaderades och kolonisatörer som skulle ta över vårt land. Makthavarna planerade också att försöka få med oss i den farliga globalistiska försvarsalliansen Nato. Samtidigt blev Försvarsmakten en svenskfientlig organisation som beredde plats för alla kolonisatörer och hjälpte dem att etablera sig här. Gamla försvarsanläggningar blev bostäder åt kolonisatörerna och svenska folket står nu här och ser sitt land ockuperas utan att kunna ingripa varken med spjut, yxor, pilbågar, musköter eller andra klassiska försvarsvapen. Det moderna kriget förs med ord och kan bara vinnas med ord. Så länge det finns teoretiska möjligheter att vinna med hjälp av politiska framgångar så måste vi använda de metoder som lagen ger utrymme för.

ulf-hoffbeck

Om tio är är det försent att rädda Sverige genom demokratiska val eftersom svenskarna då är i minoritet. Vid den tiden kommer helt andra metoder att behövas för att rädda Sverige, men vilka de är vet ingen idag. Alla bör dock vara varse om att vi går mot mycket bistra tider där framtidens äldre kommer att leva under mycket svåra sociala och ekonomiska förhållanden. Många kommer att svälta ihjäl. Några kanske agerar mot samhället på något irrationellt sätt. Svenskar i alla åldergrupper kommer att bli offer för mångkulturell brottslighet och fler medborgargarden kommer att bildas. Det kommer att bli svårare för nästa generation att leva i Sverige än det var för föregående generation.

Idag skrev Dr Thomas Jackson om förfallet i Sverige:

Den svenska allmänheten kan inte skylla på invandrare, muslimer eller judar. Det är infödda svenskar, med svenska efternamn som har huvudansvaret. Drivna av ett neurotiskt kulturmarxistiskt, ointelligent och synnerligen barnsligt paradigm.

Han har naturligtvis helt rätt. Även om vi svenskar är offer för massiva propagandakampanjer som orkestrerats av globalister, så är vår egen brist på motstånd orsaken till att Sverige förfaller. I kommun efter kommun sitter huvudsakligen etniskt svenska kommunpolitiker och planerar hur kolonisatörer ska kunna slussas in i vårt samhälle och på sikt ta över det. I kommun efter kommun öppnar huvudsakligen etniska svenskar asylboenden och andra boenden för kolonisatörer. I varje kommun och i varje sammanhang där det migrationspolitiska projektet planeras och genomförs är det huvudsakligen etniska svenskar som är våra fiender. Att det finns aktörer med annan bakgrund är inte okänt, men att vårt eget folk agerar för att slå sönder den svenska nationen är inte bara tragiskt, det visar att makthavarna har alldeles för stor makt och att det förtryckta svenska folket inte ha reagerat tillräckligt starkt mot makthavarna.

Det finns två saker som står i vägen för nationella framgångar.

  1. Brist på offervilja. Rädsla för social stigmatisering. Rädsla för att våga ansluta sig till någon grupp som bekämpar politiken ”eftersom det kan få konsekvener i form av uthängning i media eller sparken från jobbet”. Det är ingen ursäkt. Våra förfäder riskerade halshuggning, det gör inte vi.
  2. Brist på offervilja. Brist på att vilja donera pengar till grupper som försvarar Sverige. Personlig snålhet eller ovilja att förstå betydelsen av att pengar kan göra skillnad för en organisation. ”Många bäckar små” kan ge oanade resurser som kan generera kraftfulla kampanjer mot den totalitära statsmakten. Utan pengar, blir motståndet svagt.

Du kan själv välja vilken grupp eller vilka grupper du vilja stödja och vilka du vill skänka pengar till. Följ din egen övertygelse så blir det bra.

Eftersom kriget idag huvudsakligen bedrivs med ord så finns det en uppjö av saker man kan göra. Men man måste göra något. Man måste agera mot den förda politiken och inrikta sig på att agera mer eller mindre konstant och dessutom samla ett litet eller stort nätverk av likasinnade kring sig. Vill man inte agera tillsammans med andra kan man agera ensam. Man känner själv vilket som passar bäst.

När ett asylboende öppnar så är det vanligt att närboende försöker överklaga. Det innebär för det mesta att ett blivande asylboende i bästa fall bara blir uppskjutet en tid. Andra försöker dela ut flygblad i närheten för att väcka folk till insikt om den vansinniga politiken som hotar svenska folket i sitt eget land. Det är en bra metod som både kan upplysa folk om vad som händer och samtidigt reta pk-folket till vansinne över att det finns svenskar som faktiskt bryr sig om sitt land. I bästa fall kan man rekrytera några ansvarsfulla människor som inte står ut med att se sitt land förgöras.

Nu ska en missionskyrka i Bodafors i Nässjö kommun bli asylboende. En bygglovsansökan har redan skickats in. Missionskyrkan som ligger på Karsåsvägen 4 har också varit pelargonmuseum men ska nu bli asylboende.

Enligt lokalmedia är det Ulf Hoffbeck som ligger bakom det blivande boendet, som blir relativt litet. Hoffbeck är insyltad i asylprofiterande verksamhet på Sandsjövägen 30 och Eksjövägen 17 i lilla Bodafors med 1 800 invånare.

Så ni som bor i Bodafors, tänker ni låta er köras över av politiker och asylprofitörer?

svenska_politiker_farligast

Mandatfördelningen i Nässjö:

Socialdemokraterna 17
Sverigedemokraterna 11
Moderaterna 8
Kristdemokraterna 7
SAFE 4
Centerpartiet 4
Miljöpartiet 4
Liberalerna 1
Vänsterpartiet 1

Ledamöter i kommunstyrelsen i Nässjö:

Anna-Carin Magnusson (S), Ordförande
Anders Karlgren (M), Förste vice ordförande
Laila Norss (KD), Andre vice ordförande
Leif Ternstedt (S)
Gunnar Gadderyd (SD)
Lindha Hjälm (S)
Tommy Broholm (S)
Etelka Huber (MP)
Lennart Forsberg (SD)
Bengtlennart Larson (M)
Anders Hansen (SAFE)
Anders Karlsson (C)
Monica Jönsson (V)

Relaterat:

Nej till asylboende i Småland

Lövhults vandrarhem i Nässjö blir asylboende med 40 platser

Viebäcks folkhögskola i Nässjö blir asylboende med 390 platser

En kommentar på “Före detta missionskyrka i Bodafors blir asyboende #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s