Mångkulturell vikingaby totalförstörd i brand #asylkaos

”Vikingabyn” Storholmen som ligger ett par mil norr om Norrtälje eldhärjades och huvudbyggnaden på gården brann ned till grunden. Branden startade vid 23-tiden på torsdagkvällen och förödelsen var stor. Inredningen, massor av föremål, musikinstrument, porslin, arkeologiska föremål och mycket annat förstördes.

Vikingabyn Storholmen har gjort sig känd för att arrangera mångkulturella teman. Senast på Nationaldagen bjöd man in Henrik Schyffert för att hålla tal på en mångkulturell fest. Vi skrev om det här.

Det mångkulturella projektet på Storholmen startades på allvar år 2015 och är tänkt att bli återkommande varje år. Drivkraften bakom Storholmen, Britta Geschwind, säger till lokalmedia:

Vi startade evenemanget förra året för att vi vill bidra till en öppnare, mer fördomsfri kommun. Historien brukas alltmer aggressivt i främlingsfientliga syften. Boenden för nyanlända migranter sätts i brand runt om i Sverige. Därför är nationens demokratiska jämlika principer och värden viktiga att hylla och fira på Nationaldagen.

Nationaldagen firades på Storholmen med afghansk folkdans, mångkulturell dräktuppvisning och musik från balkan. Norrtälje kommun har (liksom alla andra kommuner) satsat hårt på stor asylmottagning och vill nu terrorisera invånarna med främmande kulturella inslag som inte har i Sverige att göra. De främmande kulturella inslagen hade kunnat visas upp om det hade varit fråga om gästuppvisning från andra länder där gästerna åker hem efter uppvisningen, men här är det frågan om en ren koloniseringspolitik.

Många ”vikingabyar” är inget annat än kommunal pk-verksamhet där man försöker locka turister till något som man vill göra mångkultur av. De flesta organisationer som ägnar sig åt forn sed är livrädda för att kopplas samman med människor som vill att Sverige ska vara svenskt. Det kan finnas något eller några undantag, men vi känner inte till något. Tipsa gärna!

One thought on “Mångkulturell vikingaby totalförstörd i brand #asylkaos”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s