Stenkastarkulturen från Mellanöstern har nått Nässjö #asylkaos

För varje år som går nu tar Sverige ett stort kliv bakåt i utvecklingen. Det är inte så att vi bara går tillbaka till medeltiden eller forntiden utan resan bakåt är mycket längre än så. Vårt samhälle har i jämförelse med de dysfuntionella kulturerna i tredje värden varit exempellöst civiliserat i tusentals år. Resan framåt för svenskarnas del kulminerade i mitten av 1960-talet när vi var det mest civiliserade och framgångsrika landet i världen, huvudsakligen beroende på det svenska folkets jämförelsevis goda kvaliteter.

Efter den tiden och särskilt i slutet av 1970-talet vände det när man skulle börja importera andra folkstammar för att de på sikt skulle få ta över vårt land. Nu har den politiken gått fullständigt överstyr och idag är Sverige delvis koloniserat av främmande folk som politikerna har släppt in – mot folkviljan.

Svenskarna har inte längre kontrollen över sitt eget land.

sverige-at-svenskarna

Det är ett fasansfullt migrationspolitiskt projekt som pågår och som kommer att leda till svenska folkets förintelse. Det är inte bara en demografisk omvandling i Sverige utan motstycke, det är också en politik som leder till kaos, våld och terror när svenskarna utsätts för såväl politiskt förtryck som hot, våld, inbrott, överfall, skadegörelse, misshandel, våldtäkter, mord och annat elände. Vi kan knappt vistas ute längre, varken på dagen, kvällen eller natten, utan att riskera problem som en följd av den förda politiken.

I går var det cruising i Nässjö. Det innebär att ett stort antal människor som älskar och vårdar gamla fina amerikanska bilar åkte runt och visade upp bilarna för allmänheten samtidigt som de själva hade kul. Efter crusingen samlades bilarna vid sporthallen i Nässjö för att deltagarna skulle kunna umgås och prata om sina gemensamma intressen.

Plötsligt träffades flera bilar av stenar. Det var ”ett gäng” som hade plockat upp stenar som de kastade rakt på bilarna. Bilarna är ofta dyra samlarobjekt som kan kosta många hundra tusen kronor och skador efter stenkastning kräver reparationer och omlackning. Enligt polisen skadades minst fem bilar av stenar och en av de skadade bilarna var helt nylackad.

Ingen person greps för stenkastningen. Med 100 procents säkerhet vet man att stenkastningen utfördes av människor som inte hör hemma i Sverige. Att dom ändå finns i vårt land beror på politiker som Anna-Carin Magnusson (S).

anna-carin-magnusson-nassjo
Anna-Carin Magnusson (S) är ordförande för kommunstyrelsen. Hon ligger bakom asylmottagningen och borde ur egen ficka betala skadorna på bilarna.

Mandatfördelningen i Nässjö:

Socialdemokraterna 17
Sverigedemokraterna 11
Moderaterna 8
Kristdemokraterna 7
SAFE 4
Centerpartiet 4
Miljöpartiet 4
Liberalerna 1
Vänsterpartiet 1

Ledamöter i kommunstyrelsen i Nässjö:

Anna-Carin Magnusson (S), Ordförande
Anders Karlgren (M), Förste vice ordförande
Laila Norss (KD), Andre vice ordförande
Leif Ternstedt (S)
Gunnar Gadderyd (SD)
Lindha Hjälm (S)
Tommy Broholm (S)
Etelka Huber (MP)
Lennart Forsberg (SD)
Bengtlennart Larson (M)
Anders Hansen (SAFE)
Anders Karlsson (C)
Monica Jönsson (V)

forsvara-sverige1

Relaterat:

Före detta missionskyrka i Bodafors blir asylboende

Nej till asylboende i Småland

Lövhults vandrarhem i Nässjö blir asylboende med 40 platser

Viebäcks folkhögskola i Nässjö blir asylboende med 390 platser

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s