Vi hoppas att Hotell Stensson i Eslöv går i konkurs #asylkaos

I oktober 2015 beslutade ägarna av Hotell Stensson på Stora Torg 12 i Eslöv att de skulle göra hotellet till asylboende för ett trettiotal kolonisatörer från dysfunktionella länder i tredje världen. Det var när det vällde in migranter i höstas, efter att den totalitära regimen med Stefan Löfven i spetsen öppnat portarna för en rena invasionen, som Stenssom blev asylboende. Vid den tiden dök det upp massor av människor som ville tjäna pengar på migrationspolitiken trots att den skulle kunna leda Sverige till en avgrund.

Hotellägare, campingägare, ägare av vandrarhem och andra verksamheter erbjöd sig att ”ställa upp” med sina lokaler och hjälpa regeringen att placera ut kolonisatörerna över hela landet. Dessa människor var beredda att offra Sveriges och svenska folkets framtid för att tjäna pengar. De blev maktens hantlangare eller snarare Sveriges banemän.

De påstod att de ”ville hjälpa flyktingar” men i själva verket ville de bara sko sig ekonomiskt på en sjuk politik som på sikt leder till att svenska folket blir i minoritet i sitt eget land.

Ägarna bakom Hotell Stensson hoppade på tåget och öppnade hotellet för människor som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land. Det kom afghaner, somalier, irakier, eritreaner, syrier och många andra folk. Politikerna släppte in dem i landet och placerade ut dem över hela Sverige.

Hotell Stensson ägs och drivs av Åke Sven-Erik Hansson och Hans Göran Ivarsson. Lokalmedia berättar nu att de traditionella övernattningsgästerna har slutat att komma till hotellet.

Tack och lov för det!

Det vore nästan förräderi som de valde att bo på ett hotell som bedriver svenskfientlig verksamhet, för det är precis vad Hansson och Ivarsson gör. Att ge dem stöd för det vore rent vansinne.

22 av rummen används idag som HVB-hem vilket innebär att Åke Sven-Erik Hansson och Hans Göran Ivarsson fortsätter att agera som den svenska nationens banemän. De är alltså precis lika hänsynslösa nu som de var hösten 2015.

Lokalmedia skriver:

Men sedan de första flyktingpojkarna flyttade in i oktober har övernattningsgästerna övergett Stensson.

Hans Göran Ivarsson säger till lokalmedia:

Vi lider väldigt mycket av det här.

Han lägger till att beläggningen har minskar med 20 procent sedan oktober.

För lokalmedia berättar Ivarsson att han räknade med med ett visst tapp av hotellgäster, men trodde att det tappet skulle kompenseras av inkomsterna från Migrationsverket. Han säger till lokalmedia:

Vi har förlorat många fler gäster än vi hade trott och mycket beror som sagt på att man tror att hotellgäster och flyktingar bor tillsammans.

Ivarsson oroar sig nu för framtiden både när det gäller ekonomin och möjligheten att på sikt få inkomster av hotellet.

Vi hoppas att fler och fler svenskar bojkottar alla dessa asylhotell och att de går i konkurs. Om Åke Sven-Erik Hanssons och Hans Göran Ivarssons hotellplaner grusas av deras egen dumhet så är det bara till gagn för svenska folket.

forsvara-sverige1Mandatfördelningen i Eslöv:

Socialdemokraterna (S) 18 mandat
Sverigedemokraterna (SD) 10 mandat
Moderaterna (M) 8 mandat
Miljöpartiet de gröna (MP) 4 mandat
Centerpartiet (C) 4 mandat
Liberalerna (FP) 3 mandat
Vänsterpartiet (V) 2 mandat
Nya Kommunpartiet Eslöv (NKE) 2 mandat

Ledamöter i kommunstyrelsen i Eslöv:

Andersson, Johan, S, ordf
Wöhlecke, Henrik, M, 1:e vice ordf
Linander, Annette, C, 2:e vice ordf
Westlund, David, S
Andersson, Janet, S
Hansson, Tony, S
Malmborg, Catharina, M
Melinder, Christine, M
Ottesen, Fredrik, SD
Sandqvist, Johan, SD
Larsson, Håkan, MP
Rhodin, Daniel, L
Svensson-Sixbo, Håkan, V

Relaterat:

Hotell Stensson i Eslöv öppnar för 30 asylsökande

Minst sex nya asylboenden i Eslöv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s