Inbrotten i husbilar är en importerad brottsform #asylkaos

Varje vår och sommar sedan många år tillbaka drabbas husbilar i Sverige av inbrott. Inbrotten sker ofta på natten när husbilsägare sover och de drabbade är främst turister. Nu har ytterligare ett antal turister drabbats.

Turistsäsongen har just börjat och nu kommer många turister från Tyskland till Sverige i husbilar. Risken att de ska utsättas för brott är mycket stor eftersom Sverige har blivit ett mångkulturellt helvete där snart alla i Sverige känner någon som drabbats av mångkulturell brottslighet.

I går drabbades två tyska par av inbrott i sina husbilar. De hade nyligen kommit till Sverige och övernattade på en rastplats i Spekeröd i Stenungsunds kommun. Vid fyratiden på morgonen kontaktade de polisen efter att ha upptäckt att de blivit utsatta för inbrott. När det ena paret skulle väcka det andra paret i sin husbil var de mycklet svårväckta. De upptäckte då små stickhål i bilen som kan tyda på att gärningsmännen har sprutat in gas av något slag för att turisterna inte ska vakna när inbrottet utförs.

Tjuvarna hade tagit sig in i bilen och stulit föremål, bland annat kontanter. Polisen säger till lokalmedia att det inte är ovanligt att de som gör inbrott i husbilar använder gas för att söva turisterna.

Varken polisen eller media berättar för allmänheten vilka avskum det är som begår dessa brott. Det innebär att man då skyddar politikerna som har släppt in banditerna i vårt land vilket i förlängningen innebär att politikerna inte behöver ta ansvar för importerad brottslighet – som politikerna bär skulden till.

Vi befinner oss i en ond karusell där politikerna kan undslippa ansvar för sin politik eftersom politikerna skyddas av media och andra makthavare.

Desto större blir anledningen att varje gång ett mångkulturellt brott sker hänga ut de ansvariga politikerna. Eftersom husbilsinbrotten ofta sker i Stenungsunds kommun är det politikerna i Stenungsund som bär ansvaret.

Sofia-Westergren
Sofia Westergren (M)

Sofia Westergren brukar hylla Fredrik Reinfeldt, som importerade 700 000 migranter från tredje världen och är skuld till husbilsinbrotten. Varför röstar en enda person i Stenungsund på Moderaterna? Varför gör inte Sofia Westergren någon åt husbilsinbrotten?

forsvara-sverige1

Mandatfördelningen i Stenungsund:

Socialdemokraterna 13
Moderaterna 12
Sverigedemokraterna 4
Miljöpartiet 3
Liberalerna 3
Centerpartiet 2
Kristdemokraterna 2
Vänsterpartiet 2

Ledamöter i kommunstyrelsen:

Sofia Westergren (M), Ordförande
Bo Pettersson (S)
Linda Ekdahl (M)
Janette Olsson (S)
Lisbeth Svensson (FP)
Olof Lundberg (S)
Thomas Danielsson (C)
Anneli Holmén (MP)
Otto Ericsson (SD)
Lena Hedlund (KD)
Birgit Lövkvist (V)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s