Varför gömmer sig kommunalrådet Marie Dahlin (S) i Vänersborg efter våldtäkten i Skräckleparken? #asylkaos

Är det någon som vet var det socialdemokratiska kommunalrådet Marie Dahlin i Vänersborg befinner sig? Hon tycks vara försvunnen. Ett kommunalråds uppgift är inte att gömma sig när det sker grova brott i kommunen, ett kommunalråds uppgift är att hindra brott eller ta ansvar för brott om de sker på grund av den egna politiken.

Natten till söndagen larmades polisen i Vänersborg efter att allmänheten hört en kvinna skrika på hjälp i Skräckleparken. Polisen i Västra Götaland skrev klockan 02:52 den 26 juni på sin hemsida:

02.52 Vänersborg, våldtäkt

Polis larmas till Skräckleparken med anledning av att en allmänhet hör en kvinna skrika på hjälp. I parken anträffas en kvinna i 20-års åldern som uppger att hon blivit våldtagen av fyra helt okända män. Hon körs till NÄL förundersökning och brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning. Vid 10.30-tiden var brottsplatsundersökningen avslutad och kvinnan fått lämna sjukhuset. I nuläget inga misstänkta personer.

Polisen fick larmet efter att en person ringt till polisen och berättat att en kvinna skrikit förtvivlat på hjälp i Skräckleparken mitt i natten. Polisen kom till platsen och påträffade en kvinna med skador på kläderna. Kvinnan var mycket chockad men kunde uppge att hon utsatts för våldtäkt av fyra okända män.

Platsen spärrades av för brottsplatsundersökning samtidigt som kvinnan fördes till sjukhus. Polisen har inte lämnat några uppgifter om signalement men säger att de ska börja knacka dörr i området samtidigt som de ber folk som kan ha gjort några iakttagelser att höra av sig.

varg_gyllander_svd

Brottet är naturligtvis obeskrivligt fruktansvärt. Det går inte att föreställa sig den chockartade och smärtsamma upplevelsen – kanske med dödsångest – som kvinnan tvingades genomlida.

Nu är tyvärr den här typen av brott vanliga eftersom vi har politiker i Sverige som förvandlar det tidigare trygga landet till ett mångkulturellt helvete. Vi drabbas allt oftare av grova överfall med hot och misshandel som begås av främmade gärningsmän som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land. Över hela Sverige sker inbrott och lokalmedia skriver ibland något om en ”rånvåg” men nämner aldrig vilka som ligger bakom rånvågen. Rånvågen är för övrigt konstant pågående och kan snart drabba just dig! Svenska folket utsätts för så många grova brott varje dag att det är omöjligt att hinna ta del av dem. Dessutom skriver inte tidningarna om hur det förhåller sig med den importerade brottsligheten.

När en kvinna blir överfallen och gruppvåldtagen av fyra okända män så kommer vi att vara säkra på några saker.

1) Lokalmedia kommer inte att sätta press på polisen för att få fram signalement så att gärningsmännen lättare kan gripas.

2) Även om polisen skulle uppge signalement så brukar media nästan alltid dölja det. Orsaken är att man inte vill redogöra för det faktum att så många grova brott begås av människor som inte hör hemma i vårt land.

3) Även om media någon enstaka gång skulle publicera ett signalement när man efterlyser människor med ursprung i tredje världen så följer inte media upp det.

4) Media ställer aldrig de ansvariga till svars för den omfattande importerade brottsligheten eftersom media är medskyldiga till den.

5) Media och politiker arbetar i symbios för att massimportera främlingar och förstöra vårt land.

marie-dahlin-s-vanersborg2
Marie Dahlin (S). Hur kunde en enda person rösta på denna figur?

Om det hade funnits ansvarsfulla medier så hade man gjort följande:

A) Man hade åkt hem till det socialdemokratiska kommunalrådet Marie Dahlin och frågat henne när hon tänker ta ansvar för brottsutvecklingen i Vänersborg. Det är ju hennes förbannade plikt att se till att ingen drabbas av brott någonstans i kommunen.

B) Man hade också helt logiskt utgått från att gärningsmännen är importerade och ställt frågor till Marie Dahlin om varför hon importerar kolonisatörer och medverkar till att slå sönder den tidigare tryggheten i vårt land.

C) Man skulle kunna redogöra för rader av andra brott som inträffat i kommunen med importerade gärningsmän och kunna leda i bevis att det är Marie Dahlins politik som drabbar många oskyldiga och bryter ned vårt land.

D) Man skulle lätt kunna kräva hennes avgång och informera läsarna om att det är hon som är problemet. Det är hon som upplåtit territoriet i Vänersborg åt människor som inte hör hemma i vårt land och det är hon som bär hela skulden till de importerade brotten.

Men nu har vi en korruperad journalistkår som är anställd av korrumperade medier. Vi har en korrumperad politikerkår som håller varandra om ryggen och vägrar ta ansvar för vad de ställer till med i vårt land.

Just nu har vi ett socialdemokratiskt kommunalråd i Vänersborg som heter Marie Dahlin och vurmar för mångkultur. Hon är förmodligen det mest korkade kommunalrådet vi har i Sverige. Under våren 2015 försvarade hon massinvasionen till Sverige med följande ord:

– Vi behöver forskare, vi behöver raketbyggare, vi behöver allt.

Här har vi en politiker som inte begriper någonting. Nyheter idag skrev då om det:

mariedahlin.nyheter-idag
Nu är det dags för allmänheten att sluta finna sig i att media, polismyndigheten och andra instanser skyddar politiker som förstör Sverige. Det är dags att alternativa medier tar problemen till nya nivåer och gör det som gammelmedia inte vill eller kan.

Det skulle kunna innebära att man gör det som återges under punkterna A-D. Det är nämligen så media brukar göra när de agerar mot invandringskritiker, så det självklara svaret måste vara att agera på ett liknande sätt mot politiker som förstör vårt land. Man ska inte bryta mot några lagar, man ska bara ställa frågor.

Nu undrar vi naturligtvis varför Marie Dahlin är så osynlig. Är hon på semester i Thailand? Sitter hon och virkar dukar på sin altan? Är hon upptagen med finbesök hos likasinnade vänner som ojar sig över påhittad rasism och fascism överallt medan hon själv fattar beslut som bryter ned vårt land?

Kan någon undersöka var hon finns? Och ställa frågor till henne. Skicka gärna svaren till oss.

politiker-sjalvmordsbombareMandatfördelningen i Vänersborg:

Socialdemokraterna 14
Moderaterna 10
Vänsterpartiet 6
Sverigedemokraterna 6
Centerpartiet 4
Miljöpartiet 4
Liberalerna 3
Kristdemokraterna 2
Välfärdspartiet 2

Ledamöter i Kommunstyrelsen i Vänersborg:

Marie Dahlin (S), Ordförande
Gunnar Lidell (M), 1:e v ordf
Bo Carlsson (C), 2:e v ordf
Benny Augustsson (S)
Kenneth Borgmalm (S)
Marie-Louise Bäckman (KD)
Lena Eckerbom Wendel (M)
Peter Göthblad (L)
Marika Isetorp (MP)
Kurt Karlsson (SD)
Madelaine Karlsson (S)
Bengt Larson (S)
Marianne Ramm (V)
Lutz Rininsland (V)
Anders Strand (SD)

4 thoughts on “Varför gömmer sig kommunalrådet Marie Dahlin (S) i Vänersborg efter våldtäkten i Skräckleparken? #asylkaos”

 1. Marie Dahlin (S). Hur kunde en enda person rösta på denna figur?

  Svar: Komplett dyngrak fylla på träsprit (som ju bekant sabbar synen) kunde leda till att man av misstag röstade på henet.

  Gilla

 2. Under våren 2015 försvarade hon massinvasionen till Sverige med följande ord:

  – Vi behöver forskare, vi behöver raketbyggare, vi behöver allt.

  Var är hon?

  Svar: Raketen är byggd. Hon blev första lasten. Raketen flög. Sverige är lättat!

  Gilla

 3. Jag är en korkad, sönderslagen(av 8-10 Somalier), hjälpsam, ej rasistisk, go jävla ”gubbe” på 47 år. Jag ville bara hjälpa en person som höll på att dödas på Drottningtorget i Gbg för 5 år sedan. Jag minns inget av mordförsöket, utan det är vittnen som berättat. Samhället och vår underbara polis har inte hjälpt mig ett skit. Jag vill minnas att jag hade stannat och köpt med mig en burgare i farten mot mitt tåg. Det skulle jag aldrig ha gjort. Försäkringskassans svar till mig var följande,…..Du kan inte räkna med någon hjälp från oss, pga att du har stannat och köpt en hamburgare. Du har avvikit från din hemfärd, när du köpte din hamburgare, som du tog med dig i farten. Vår försäkring…TILL och FRÅN jobbet…, räknas INTE. Som tur tyckte försäkringsbolaget IF att detta var för JÄVLIGT…. . De har betalat för mina 12 nya tänder( 250 000:-), 2 diskbråck, käken av på 3 tänder( käkarna sattes fast i 7 månader), detta ledde till flera infektioner och senare nya operationer. Jag har en sned näsa, massa ärr i hela ansiktet och är fortfarande sjukskriven efter 400 operationer och behandlingar. Lider av posttraumatisk stress, panikångestattacker och har inte så mycket självförtroende kvar. Bor hos min mamma för att jag ej klarar av att bo själv. Jag glömde nämna att de trevliga killarna avslutade med att sätta en kniv i halsen/hakan på mig när jag låg avsvimmad. Vaknade på Sahlgrenska efter några timmar. Har ingen aning hur jag kommit. TACK SVERIGE !!!!. PS. För 10-20 år sedan var jag stolt att vara en svensk medborgare,,,,,, nu SKÄMS jag. Tråkigt men sant… . Tack för ordet, Rikard

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s