Bananrepubliker röstade in Sverige i FN:s säkerhetsråd

Den socialdemokratiska regimen med den totalitäre Stefan Löfven i spetsen vill göra Sverige till en humanitär stormakt. Med det menas att han vill beröva så många svenskar som möjligt sina surt förvärvade pengar och ge pengarna till människor i tredje världen för att de ska kunna ta sig till Sverige och övriga Europa. Löfven vill också ge mer i u-hjälp än något annat land och det är inte så konstigt att länderna i tredje världen nu vill se Sverige i FN:s säkerhetsråd.

Som medlem i säkerhetsrådet kommer Sverige att vara pådrivande i olika globaliseringsprojekt som hotar hela västvärlden. Det är bara att läsa vad socialdemokraterna vill i sina program och det framgår ganska klart att de vill bedriva en global socialiseringspolitik och flytta pengar från ”rika länder” till ”fattiga länder”, vilket innebär att ekonomin kommer att försämras för alla svenskar och förbättras för människor i tredje världen. De kommer då att ha ännu lättare att ta sig till oss. Det är en del av globaliseringsideologin att flytta människor från tredje världen till Europa.

Vi medverkar till att skapa den nya världsordningen som innebär en förintelse av oss själva medan vi ger plats för andra att ta över. Det är visserligen hemligt vilka länder som röstade in Sverige i säkerhetsrådet, men det torde vara helt klart att de flesta av världens alla bananrepubliker röstade på Sverige. De ser fram emot våra pengar och vårt bistånd för att kunna expandera sina politiska, kulturella, religiösa och ideologiska strävanden.

Sverige är idag kanske det värsta landet i världen när det gäller självförnekelse, globalisering, totalitärt styre och medias makt över opinionen. Det enda vettiga är att ge FN en spark i baken och lämna allt samarbete med dem. FN är en totalitär organisation med en globalistisk agenda som förstör vårt land – och andra civiliserade länder.

2 thoughts on “Bananrepubliker röstade in Sverige i FN:s säkerhetsråd”

  1. PETER KRABBES BLOGG förklarar bakgrunden till samhällsförfallet. Man måste veta det för att förstå. Det är en bra sammanfattning av böcker som de flesta inte har tid och ork att läsa.

    Om en viss procent av befolkningen har insikt om problematiken kan lösningar formuleras.

    De som vet hur systemet är, tjänar på det och har naturligtvis inget intresse av att ändra det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s