Demografisk katastrof lurar bakom hörnet – skaffa många barn eller dö! #asylkaos

Det svenska folket har tappat orienteringen fullständigt. Det finns visserligen en sund kärna av svenskar som leder ett ganska traditionellt liv, men den kärnan krymper när familjerna blir färre och består av färre medlemmar.

Redan innan vänstern 1968 bröt banden med gamla traditioner och började håna familjen som institution och sedan när preventivmedlet p-piller blev var kvinnas rätt att använda så ändrades våra livsstilar drastiskt.

Från att män och kvinnor tidigare inriktade sig på att finna en livskamrat så innebar den nya livsstilen att man istället skulle finns sängkamrater. Med en livskamrat måste man ta ansvar för varandra och ta ansvar för de barn som förhållandet (vanligtvis äktenskapet) gav. Män och kvinnor mognade tidigare och hade tillräckligt många barn för att folket skulle bestå.

trebarnsfamilj
En lyckligare familj med flera barn

När p-pillergenerationens livsstil blivit norm innebar det att man kan göra karriär, leva livet och strunta i att ta ansvar för barn så länge man vill. Man kan byta partner, skilja sig och gifta om sig så många gånger man vill utan att ta ansvar för samhället eller för själva livet. P-pillersamhället passar perfekt för ansvarslösa människor som inte vill eller orkar ta hand om och fostra barn.

Det som får lida är det romantiska förhållande mellan män och kvinnor som leder fram till genuin kärlek som kan bestå livet ut och resultera i många barn. P-pillersamhället är som gjort för människor som vill fylla upp sin vardag med självuppfyllande nöjen, karriär eller annat som står i motsatsförhållande till ett normalt familjeliv – även om karriär inte alltid behöver stå i vägen för familjebildning och många barn.

Förr var vi förbredda socialt och ekonomiskt på att bilda familj vid relativt unga år och sedan ta ansvar för familjen livet ut. Att skilja sig var ovanligt i början och mitten av 1800-talet då bara hundra personer om året skiljde sig. Omkring år 1900 skilde sig ca 400 personer om året. När p-pillergenerationen etablerades i slutet av 1960-talet ökade antalet skilsmässor radikalt och låg år 1970 på ca 13 000. Redan fyra år senare hade antalet skilsmässor fördubblats i Sverige till 26 800.

Äktenskapet och den monogama livsstilen är den naturliga samlevnadsformen för människor i vår kultur, även om det funnits individer som inte levt i monogama förhållanden. Det monogama äktenskapet är den naturliga livsstilen för oss i Norden och det är naturligt för barn att växa upp med en mor och en far oavsett vad vissa politiker idag försöker inbilla oss. Det är också naturligt för barn att hålla nära kontakt med kusiner, mor- och farfäldrar och andra släktingar som bildar ett familjenätverk till gagn för varje individ i detta nätverk.

Det finns botemedel mot skilsmässor och dessa botemedel fungerar faktiskt ganska väl. Först och främst handlar det om att hitta en bra far eller mor till de blivande barnen. Många ungdomar som växer upp idag kastar sig in i förhållanden utan ett veta vad de gör. Ett förhållande ger man sig in i uteslutande för att man är beredd att bilda familj leva med den personen resten av livet. Man ger sig inte in i ett förhållande ”för att få ligga”, om man gör det saknar man den helhetssyn som krävs för ett lyckat livslångt förhållande. När man väl har hittade en önskad partner som man trivs med är det dags att skaffa barn, inte att skjuta upp det mer än maximalt två år. Efter två år vet man om förhållandet fungerar och då bör barn vara välkomna och en naturlig del av kärleken – som bör infinna sig i form av äktenskap.

Forskning visar att äktenskap mellan indivier med liknande etnisk bakgrund håller betydligt bättre än rasblandade äktenskap. Äktenskap som baserar sig på äkta ömsesidig kärlek och som har resulterat i fler än ett barn håller bättre. Den som ingår ett äktenskap med någon som redan har barn tar en stor risk eftersom oddsen att det ska hålla inte är så stora. Även åldersskillnaden spelar roll och ju större den är desto större blir risken för skilsmässa.

Det finns ett antal parametrar man kan ställa upp för fungerande äktenskap. Idag skulle det behövas en revolution för att få folk att återgå till de naturliga faktorer som får äktenskap att hålla. Om vi inte tar tag i detta så kommer det svenska folket att självdö.

Vi behöver att återgång till äldre traditioner inom familjeområdet där p-piller förbjuds och endast ges till handikappande eller människor som av sociala och mentala skäl inte bör skaffa barn. Vi får inte glömma att det finns människor som inte borde få skaffa barn av en rad olika skäl.

Män och kvinnor bör bilda familj tidigare och lära sig ta ansvar för barn och för samhället. Om vi inför obligatorisk värnplikt för svenska män så kan utbildning i familjerelaterade frågor utgöra en betydande del. Kvinnor skulle kunna gå kortare obligatoriska kurser som motsvarar en sådan utbildning med inriktning på familjebildning.

Livet handlar om reproduktion och allt det som omger reproduktionen tycks vi ha tappat kunskaper om. Därför behöver vi en familjepolitikens förnyelse. Om vi vill ha kvar den svenska nationen och inte dö ut som folk måste vi föda fler barn, inte bara som en etnisk och social plikt mot våra förfäder och mot vår nation utan som en del i att skapa ett levande svenskt Sverige.

Hitta en livskamrat, skaffa många barn! Ingenting kan vara viktigare för dig och ditt land. Stor familj är stor lycka!

M. Nilsson

Relaterat:

Allt fler svenskor nöjer sig med ett barn (Fria Tider)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s