Jimmie Åkesson visar vilken förrädare han är #asylkaos

I en stor intervju i Aftonbladet idag säger Jimmie Åkesson:

Vi måste komma bort ifrån bilden av SD som ett parti som tycker att svenskar är bra människor som bott här sedan Hedenhös och är blonda och blåögda. Det här är ett sätt att tydliggöra det. Vi vill stärka medborgarskapet. Vi är för en öppen svenskhet. Du ska kunna bli svensk och vi försöker specificera hur du kan bli en del av den svenska nationen och hur du integreras. Vår syn på integration är att det i väldigt hög grad innebär anpassning för dem som kommer hit.

Om Jimmie Åkesson inte är en förrädare, vad är han då?

4 kommentarer på “Jimmie Åkesson visar vilken förrädare han är #asylkaos”

 1. Om han inte är en förrädare är han en ynkrygg, en konformistisk slimjölke som fick uppdraget som kräver ett lejons mod och en ryggrad av härdat stål.

  Under hans ledning har partiet get vika på punkt efter punkt för en enträgen media opinion, ett tjatande från tidningsrubriker och tv-soffor av mantrat av en döende tidsålder av bankers ohejdade plundringståg och multinationella företags härjande i globalismens fotspår.

  En ide som aldrig, ens i sin krafts dagar, hade stöd av mer än en högljudd procent eller två av befolkningen.
  En grupp som, i dagens eftertankes kranka blekhet, Med gränserna nedmonterade, och varje uns av sammanhållande tillit och etnisk solidaritet bortblåst i en tromb av våldsbrott, lönesänkningar och mångkulturell alienation. Smälter som en glass i på asfalten i sommarsolen, snabbt på väg mot sin rättmätiga plats ibland de andra, idag närmast bortglömda bortglömda, men en gång hyllade feberdrömmar som Stalinism, eller Vattumannens tidsålder.

  Att Åkesson, idag ledare för det parti som borde fånga upp all hoppfull glädje efter Brexit omröstningen och Trump-kampanjens sprudlande energi. Samt leda den till möjligheter att nå ut med ett kraftfullt och rakt budskap om Svenskt självstyre för alla Svenskar i ett Svenskt Sverige. Idag visar ryggraden av en urvriden disktrasa, och skriver dravel om att Trump är ”farlig” och att Sverige ska satsa på ”medborgarskap” är inget annat än oförlåtligt.

  Gilla

 2. Detta visar med tydlighet hur viktigt det är att vi som verkligen är nationellt vänligt sinnade ska driva en nationalistisk linje som sätter det svenska folket i första rummet. Målet ska inte vara att få svenskar att rösta på SD målet ska vara att få svenskar att bli nationalister. Det innebär att leva nationalistiskt. Får vi tillräckligt många svenskar att börja leva och agera nationalistiskt kommer samhället att börja formas utifrån det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s