Totalbojkotta Vestmanlands Läns Tidning – VLT!

Västmanlands Läns tidning har en chefredaktör som är så vänsterextrem att han blev avstängd av Sveriges Radio inför valet 2014. Chefredaktören heter Daniel Nordström och ägnar sig åt ren personförföljelse mot människor med invandringskritiska åsikter.

Videobloggaren och nämndemannen Martin Alexandersson som är medlem i SD blev utsatt för rena övergrepp när han uppsöktes på sin arbetsplats av journalister från VLT som försökte framställa honom som en rasist.

Tidningen hade tidigare ringt och mejlat frågor Alexandersson och fått svar på alla frågor. Men journalisterna var inte nöjda med det och vill nu ställa honom mot väggen på det inkvisitoriska sättet där han anklagas för att ha vissa åsikter som om dessa åsikter vore förbjudna och borde straffas med döden – eller sparken från jobbet.

VLT:s syfte med påhoppet på Alexandersson var att stigmatisera honom och helst få bort honom från arbetsmarknaden. Påhoppet mot Alexandersson var rena terrorhandlingen och bakom dådet låg Ann-Sofie Sannemalm och VLT:s vänsterextrema chefredaktör Daniel Nordström. Tidningen tillhör de mest extrema av alla dagstidningar vi har i Sverige och bör bojkottas på alla sätt. Ring gärna upp företag som annonserar i VLT och föreslå att de slutar annonsera. Säg till dem att ni slutar köpa deras produkter om de annonserar där!

Tidningen ingår i tidningskoncernen Mittmedia som ger ut ett 30-tal tidningar som allihop försvarar mångkultur och massinvandring.

Granskning Sverige skriver:

Efter att ha lyssnat på intervjun med Martin Alexandersson, som fick hela sitt liv förstört p g a en ”rasist-dom” från VLT i Västerås, är det kanske dax att börja bojkotta denna vänsterpublikation.

Johan Andersson på Granskning Sverige ringer till Daniel Nordström och frågar varför han själv besöker personer på deras jobb, enbart i syfte att få personen sparkad? För trots att Martin Alexandersson svarade på alla frågor både på mail och i telefon, kom chefredaktören med hela sitt välavlönade entourage framstövlande till Martin Alexanderssons arbetsplats med en dold kamera.

Det finns ingen journalistisk värdighet kvar i VLT. Allt handlar bara om att vara så elak som möjligt mot personer som inte ställer upp på chefredaktörens kommunistiska agenda.

Någonstans får gränsen vara nådd.

Kanske är det dax för oss vanliga hederliga människor att sätta ner foten och ta upp kampen med dessa ondskefulla människor på deras egen planhalva. Använd samma mynt tillbaka som de alltid gör. Ring till dem som sponsrar denna politiska propaganda och ifrågasätt deras värdegrund. Follow the money.

Efter Granskning Sveriges senaste avslöjande av extremistiske chefredaktören Daniel Nordström på VLT, har hela 17 personer fått sparken på Västeråstidningen, vilket visar att vanligt folk tröttnat på att läsa detta propagandablad. VLT har visat att man saknar värdighet nog att ingå i ett demokratiskt samhälle. Vi kan ge denna krisande tidning nådastöten genom att aktivera oss. Bojkotta VLT fram tills SD- och demokratihataren Daniel Nordström fått sparken.

Relaterat:

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.3602963-tv-se-hela-intervjun-med-namndemannen

 

 

 

2 kommentarer på “Totalbojkotta Vestmanlands Läns Tidning – VLT!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s