Skånes största ö tas över av 2 000 kolonisatörer – ockupationspolitiken fortsätter ohämmat #asylkaos

Makthavarna fortsätter sin destruktiva migrationspolitik och använder totalitära metoder för att påtvinga svenska folket kolonisatörer från tredje världen. Tanken är att svenskarna ska utrotas från sitt eget land, men innan de utrotats helt och håller ska de förnedras jaga, hotas och utsättas för våld och övergrepp. Varje dag utsätts svenskar för hot, våld, misshandel, inbrott, rån, våldtäkter, mord och andra brott av människor som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land.

ivo-camping

Att utsätta befolkningar för psykisk terror för att kuva dem är vanligt när ockupationsmakter tar kontrollen över länder som de vill ockupera eller ta över. Det är precis så det går till i Sverige när många blir skrämda av den totalitära regimens medier och oroliga över att utsättas för övergrepp av de importerade kolonisatörerna.

Signalerna om att det ska öppna ett stort asylboende på Ivön i Kristianstads kommun har kommit allt tätare. Ingen som känner till hur politikerna tänker ska dock behöva bli förvånad över att hela Sverige snart liknar ett gigantiskt asylboende. Men ändå finns det människor som röstat på invandrarpartierna som blir förvånade över att det väller in människor från tredje världen till Sverige. Man får den politik man har röstat på.

Bara 14 av 70 mandat i kommunen har gått till ett invandringskritiskt parti – som inte ens agerar kraftfullt mot asylpolitiken. Det innebär att en betydande majoritet av invånarna i Kristianstad vill att kommunen ska översköljas av en migrationstsunami från tredje världen – de är så de har röstat.

Nu ska det i alla fall öppna ett stort asylboende på Ivö som endast har 170 invånare, vilket innebär att ön tas över helt och hållet av migranter från tredje världen. En kvinna som oroar sig för asylboendet skriver i en insändare i lokalmedia:

Ivö blir inte den trygga plats jag valt att bosätta mig på och som jag älskar.

Jag kommer inte att komma i tid till arbete eller annat inplanerat. Fastigheten kommer att sjunka pris, vem vill köpa nu? Kommer vi att kunna fiska i sjön framöver? Bada? Dricka vattnet? Öns unika fauna finns den kvar?

Nej, stoppa detta vansinniga påhitt innan det blir verklighet!

Migrationsverket är redan på väg att teckna ett avtal med Ivö Camping om att öppna ett ”tillfälligt” asylboende på campingen. De 2 000 asylsökande kolonisatörerna kommer då att få bo i en mobil stugby eller i villavagnar tills de får förtur till någon lägenhet.

Vilka är det då som möjliggör att 2 000 kolonisatörer kan ta över Ivö? Det är först och främst politikerna i kommunen och det är även Sveriges största maffiaorganisation Migrationsverket med samhällssabotören Anders Danielsson som chef.

karl-erik-aldrin
Karl-Erik Aldrin är beredd att förstöra förstöra Skånes största ö

Dessutom är det personerna bakom Ivö Camping som har för avsikt att profitera på en politik som slår sönder vårt land.

Ägarna bakom Ivö Camping AB på Ärkebiskopens väg 10, Fjälkinge heter:

Eva Gunilla Aldrin (f. 1958), Styrelseordförande
Karl-Erik Aldrin (f. 1955), Ledamot
Jessica Linnea Wigert (f. 1982), Suppleant

jessica-wigert-ivon.png
Jessica Wigert vill hjälpa till att förstöra Ivön

De är människor som förstör Sverige och gör det på ett samvetslöst sätt. De tar ingen hänsyn till omgivningen eller till den svenska befolkningen utan tänker bara på sig själva och sina egna plånböcker.

Eva Gunilla Aldrin och Jessica Linnea Wigert är tillsammans med Jennifer Anna Wigert även involverade i företaget Pantini AB (Klackavägen 201, Fjälkinge) som säljer kosmetika.

Karl-Erik Aldrin blev omskriven i lokalmedia för ett år sedan när flyttade från Värmland och köpte campingen på Ivö. Att han skulle bli en hänsynslös asylprofitör visste ingen då.

Om någon har upplysningar om personerna bakom Ivö Camping AB eller foton på dem, skicka gärna in dem till oss. Ni som bor på Ivö bör organiera er och be familjerna Aldrin och Wigert att flytta därifrån.

asylprofitorer

Mandatfördelningen i Kristianstad:

Socialdemokraterna 23
Sverigedemokraterna 14
Moderaterna 11
Liberalerna 10
Centerpartiet 5
Miljöpartiet 4
Vänsterpartiet 2
Kristdemokraterna 1

Ledmöter i kommunstyrelsen i Kristianstad:

Pierre Månsson (L), Ordförande
Heléne Fritzon (S), Vice ordförande
Peter Johansson (M), 2:e vice ordförande
Anders Svensson (S)
Ruzica Stanojevic (V)
Niclas Nilsson (S)
Dan Berger (S)
Katarina Honoré (S)
Carl-Henrik Nilsson (SD)
Jens Andersson (SD)
Sylvia Olander (M)
Ellena Dellios Vukic (L)
Ulf Persson (C)
Sven Nilsson (C)
Ewa Wemby (M)

En kommentar på “Skånes största ö tas över av 2 000 kolonisatörer – ockupationspolitiken fortsätter ohämmat #asylkaos”

  1. Vill bara göra ett förtydligande. De som nu äger campingen på Ivö ska inte driva boendet, de ska sälja campingen. Det är de nya ägarna, som bara köper den ifall de får ett avtal med migrationsverket, som migrationsverket håller på att teckna avtal med. Det är Svenska semesterhem och Malloy fastigheter. Så det blir fel att ge sig på de nuvarande ägarna, som vill gå i pension. Det är politikerna och politiken som drivs, som gör att aktörer som vill köpa för att driva boende kan betala så mycket mer. Fast dessa hade sålt campingen till någon som sade sig att inte driva boende, kunde de ju sålt den vidare dagen efter och gjort sig en rejäl hacka.
    Det blir nog inte 2000 där, men vi är oroliga att det blir så många som nu bor på campingen. Flera hundra, mest manliga, asylanter är heller inte kul. Stackars alla våra barn. Men vi har svårt att organisera oss, folk verkar tro att det inte kommer hända. Jag är väldigt bekymrad både för våran skull här och för hela landet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s