Almedalsveckan 3–10 juli. Låt inte asylprofitörer och politiker förstöra Gotland.

Almedalveckan börjar idag och pågår till den 10 juli. Under veckan kommer hela politikersverige samlas på Gotland och det är lätt att räkna ut att de flesta politiker och organisationer som kommer att finnas där försvarar mångkultur och en invasionsliknande politik som slår sönder Sverige.

Förutom rikspolitikerna finns det många gotländska politiker och opinionsbildare som inte gillar att Gotland har varit en etniskt homogen pärla som folk älskat att besöka.

Ni som vill veta hur politikerna förstör Gotland kan läsa följande länkar. Om ni är på Gotland så ställ gärna politikerna mot väggen!

cecilia_schelin_seidegard_gotland

Gotlands eget ”bilderbergmöte” hålls den 14 juli

Cecilia Schelin Seidegård är landshövding på Gotland. Hon är en av de skyldiga till att Gotland har öppnat dörrarna för storskalig asylmottagning som leder till kulturellt, socialt och etniskt förfall. Hon är Gotlands motsvarighet till någon valfri bilderbergare och anordnar sommarfester i Residensets trädgård på Strandgatan i Visby.

Året seminarium och fest kommer att äga rum den 14 juli. 476 personer inbjudna och samtliga är eller förespråkar något av följande: Läs mer!

Den 6 juni måste bli ”motståndets dag”

Den 6 juni firar vi normalt Nationaldagen. Men den firas inte längre på det sätt de borde firas. Nationaldagen har sedan 2015 blivit mångkulturens dag och den dag när kolonisatörer ”välkomnas” som nya medborgare. Dagen har alltså kapats av svenskfientliga krafter som vill förstöra Sverige.

I går hölls för första gången organiserade medborgarskapsceremonier i de flesta kommuner. Sedan den 1 april 2015 är det lag på att varje kommun ska välkomna sina medborgare i en medborgarskapsceremoni. Läs mer!

Nytt kvinnoöverfall i Visby

I tisdags blev en kvinna våldtagen mitt på dagen nära domkyrkan i Visby på Gotland. Vi skrev om det här. Igår inträffade ett nytt överfall mot en kvinna i Visby. Ärendet behandlas som ett våldtäktsförsök. Läs mer!

Överfallsvåldtäkt i Visby – mitt på dagen

Mellan klockan 13 och 15 mitt på dagen igår utsattes en kvinna för en överfallsvåldtäkt nära domkyrkan i Visby. Media och polisen är förtegna om ärendet och vill inte släppa ut någon detaljinformation eller signalement på gärningsmannen – eller männen. Läs mer!

Gotland blir avstjälpningsplats för asylsökande som inte får plats på fastlandet

Många kommuner i Sverige som har tagit emot ”ensamkommande” och inte har lyckats placera dem i något lämpligt boende ringer nu till HVB-hem på Gotland i hopp om att kunna skicka dit dem.

Ett av de HVB-hem som kontaktats av kommuner på fastlandet är Hassela i Klintehamn. Men på det HVB-hemmet bor ungdomar med missbruksproblem och föreståndaren Lotta Holmberg ville inte att det skulle bo flyktingar tillsammans med missbrukar. Läs mer!

Ny asylprofitör till Gotland

För ett par år sedan lovade ledande politiker på Gotland att ön skulle fyllas upp med migranter från hela världen. I valet 2014 röstade väljarna på dessa politiker och direkt efter valet började Gotland ta emot stora mängder migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Betyder det att gotlänningarna vill att ön ska tas över av somalier, irakier, syrier, afghaner, eritreaner och andra folk? Ja det måste betyda det. Eller ska ta man tolka det på något annat sätt? Var och en får göra sin egen tolkning. Läs mer!

Migranter från tredje världen blir brandmän på Gotland

Region Gotland styrs av Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Regionråd under denna mandatperiod är Björn Jansson (S), Meit Fohlin (S), Stefaan de Maecker (MP), Isabel Enström (MP), Brittis Benzler (V) och Saga Carlgren (V). Förmodligen har de gotlänningar som röstat på dessa politiker önskat att migranter från tredje världen ska ta över hela Gotland. Det är nämligen vad som händer just nu även om det kanske tar ytterligare ett eller två decennier innan gotlänningarna är i minoritet på sig egen ö. Läs mer!

Hela Gotland ska förstöras, vansinnet fortsätter, kända politiker bakom asylbolag

Efter en serie propagandakampajer för ökad inflyttning av migranter från tredje världen till Gotland kommer nu asgamarna som vill tjäna pengar på en politik som tar död på allt det fina som Gotland har varit. Ett nätverk av kända politiker, finansmän och globalister vill nu tjäna pengar på den sjuka asylpolitiken som leder Sverige mot en avgrund. Nu ser vi samma politiker som har öppnat för stor invandring ligga bakom planerade asylboenden på Gotland. Här de kända politikerna i asylbranschen: Läs mer!

Stackars Gotland – analfabeter till Slite

Egentligen är det helt fantastiskt. Till synes helt normala politiker på Gotland väljer frivilligt att upplåta stora delar av ön åt analfabeter från bland annat Afghanistan. De som kommer är migranter från konflikthärdar i tredje världens mest dysfunktionella kulturer. Nu tror dessa till synes normala politiker att dessa migranter innerst inne är lika kloka, snälla, lättlärda och vänliga som politikerna själva är. Läs mer!

Mångkulturellt kaos stänger ungdomsgård på Gotland

Gotland har tagit emot flera tusen migranter från tredje världen på kort tid. Gotländska politiker och makthavare som Cecilia Schedin Seidegård och andra rötägg har länge velat fylla upp Gotland med afghaner, somalier, irakier, eritreaner, libaneser, romer och andra folk som inte skulle ha fått tillträde till Sverige om vi hade haft ansvarsfulla politiker i det här landet. Läs mer!

Svenska tjejer på Gotland trakasserade av… ja gissa!

Svenska politiker ligger bakom massinvandring till Sverige, men det tar inte ansvar för följderna av sin politik. Att den resulterar i kaos, importerad brottslighet, fler övergrepp mot svenska tjejer, fler mord, rån och inbrott, mer utgifter för staten, ökad social, minskad yttrandefrihet, minskat folkligt inflytande över politiken och ett demografiskt övergrepp på den svenska nationen bryr sig inte politikerna om. Läs mer!

Gotland ockuperas av kolonisatörer – öns förfall har börjat på allvar

Gotland har för många svenskar en särskilt plats i hjärtat. Det är en på sommaren välbesökt ö som många älskar att resa runt på för att se alla vackra miljöer och historiska platser. Den som varit i Visby på sommaren, eller på Fårö, eller var som helst på den gotländska landsbygden vill gärna åka tillbaka och uppleva ett stycke nordisk semesteridyll. Nu är det snart slut på det. Läs mer!

Förskolan Klostergläntan i Roma på Gotland blir asylboende nästa år

Politikerna på Gotland är mycket ivriga när det gäller att fylla upp ön med migranter från Syrien, Irak, Afghanistan, Somalia, Eritrea och en rad andra länder. De vill att gotlänningarna ska tvingas bo bland människor som många gotlänningar inte vill se varken på Gotland eller någon annanstans i Sverige. Läs mer!

Tre nya boenden på Gotland för afghaner

Socialförvaltningen på Gotland öppnar tre nya boenden för unga män från Afghanistan. Nu kommer orterna, Slite, Hemse och Stånga få del av det migrantflöde som väller in i vårt land. Meningen är att afghanerna ska etablera sig på ön och bli ”gotlänningar”.

Det hela är ett led i en kolonisering av Sverige som saknar motstycke i vår historia. Det svenska folket blir fråntagna sitt eget land för att politikerna är historie- och kunskapslösa och inbillar sig att det kan komma ut något gott av deras politik.

Christina Godarve är avdelningschef vid individ- och familjeomsorgen. Hon arbetar nu för att hitta lokaler och personal till nya asylboenden som öppnar efterhand. Läs mer!

Asylsökande till Fårö på Gotland

Migrationsverket vill placera ett stort antal asylsökande på Gotland. Kommunpolitikerna på ön har öppet sagt att de välkomnar ett i stort sett obegränsat antal asylsökande till ön.

Många asylsökande har inte sett det som särskilt intressant att bosätta sig på Gotland som för dem ter sig alldeles för lantligt och tråkigt. Läs mer!

Över 4 300 asylsökande till Gotland snart

Länsstyrelsen på Gotland har nu tagit fram en krisplan där man inventerat hur många asylsökande man kan ta emot med kort varsel.

Resultatet visade att det finns över 4 300 platser som kan komma att användas nu när invasionen fortsätter i oförminskad takt. Platserna är fördelade på privata anläggningar som campingar och vandrarhem som i många fall har visat sig vara positiva till att husera asylsökande. Läs mer!

Clas Dahlén skapar problem för gotlänningarna

Clas Dahlén äger Fröjelgården på Gotland. Han är en asylprofitör. I december höll han ett informationsmöte vid Skolgården i Fröjel och presenterade sig som en ny ägare till Fröjelgården i Klintehamn på Gotland. Adress: Fröjels Hallgårds 810, 623 55 Klintehamn.

Fröjelgården hade då tagit emot 97 asylsökande. Hans kollega Jonas Lutterman presenterade sig också. Han är verksamhetsledare på boendet. Tillsammans berättade de om alla slags aktiviteter de ska ha på boendet och om alla fina kontakter de skulle ha med föreningar och boende i närområdet. Läs mer!

Nu fylls gotländska skolor upp med kolonisatörernas barn

Som ett led i folkmordspolitiken som bedrivs i Sverige har gotländska politiker öppnat för ett storskaligt mottagande av migranter från tredje världen. Migranterna som har eller bildar stora familjer få nu tillträde till skolor på Gotland där nästan varje skola blir mångetnisk – med råge. Läs mer!

200 asylsökande till lyxhotellet Kneippbyn Resort i Visby

Kneippbyn Resort Visby har blivit asylboende med 200 platser. Politiker på Gotland har sagt att de vill fylla upp hela än med invandrare från jordens alla hörn. Just nu vill de ha lite över 1 000 asylsökande i första skedet. Sedan kommer fler.

Liksom i övriga Sverige kryllar det av företagare som erbjuder sig att sälja ut landet för att få inkomster från en sjuk politik som leder till förfall. Läs mer!

byt-ut-politikernaMandatfördelningen på Gotland:

Socialdemokraterna, 21 mandat.
Centerpartiet, 14 mandat.
Moderaterna, 13 mandat.
Miljöpartiet, 8 mandat.
Vänsterpartiet, 7 mandat.
Liberalerna, 4 mandat.
Sverigedemokraterna, 3 mandat.
Feministiskt initiativ, 1 mandat.

Ledamöter i regionstyrelsen på Gotland:

Björn Jansson, S
Meit Fohlin, S
Leif Dahlby, S
Tommy Gardell, S
Maria Björkman, S
Stefaan De Maecker, MP
Isabel Enström, MP
Brittis Benzler, V
Eva Nypelius, C
Lars Thomsson, C
Stefan Nypelius, C
Simon Härenstam, M
Stefan Wramner, M
Anna Hrdlicka, M
Johan Thomasson, L

Relaterat:

Gotlands eget ”bildergbergmöte” hålls den 14 juli

Den 6 juni måste bli ”motståndets dag”

Nytt kvinnoöverfall i Visby

Överfallsvåldtäkt i Visby – mitt på dagen

Gotland blir avstjälpningsplats för asylsökande som inte får plats på fastlandet

Ny asylprofitör till Gotland

Migranter från tredje världen blir brandmän på Gotland

Hela Gotland ska förstöras, vansinnet fortsätter, kända politiker bakom asylbolag

Stackars Gotland – analfabeter till Slite

Mångkulturellt kaos stänger ungdomsgård på Gotland

Svenska tjejer på Gotland trakasserade

Gotland ockuperas av kolonisatörer

Förskolan Klostergläntan i Roma på Gotland blir asylboende

Tre nya boenden på Gotland för afghaner

Asylsökande till Fårö på Gotland

Över 4 300 asylsökande till Gotland snart

Clas Dahlén skapar problem för gotlänningarna

Nu fylls gotländska skolor upp med kolonisatörernas barn

200 asylsökande till lyxhotellet Kneippbyn Resort i Visby

2 kommentarer på “Almedalsveckan 3–10 juli. Låt inte asylprofitörer och politiker förstöra Gotland.”

  1. Var finns de svenska män och fäder till de döttrar som blir utsatta för detta vansinne? Var har den svenske mannen tagit vägen? Är han borta eller vad fan är det frågan om???

    Gillad av 1 person

  2. Det gör ont i hjärtat att Gotland, den sista utposten har det känts som ska bli som resten av Sverige….Så sent som förra året var jag där och det var som en resa tjugofem år tillbaks. Det såg ut som när jag var liten, det var ett besök i Sverige…..nu har visst även den sista bastionen rykt. Det smärtar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s