Alex Schulman bör lämna Sverige omedelbart

En av många som försvarar det mångkulturella Sverige och vill se mycket mer mångkultur är den obehaglige pajasen Alex Schulman. År efter år har han medverkat i TV, radio och gammelmedia. Han är del av det etablissemang som vill slå sönder det svenska Sverige. Där har han fritt fått beklaga sig över invandringskritiker i allmänhet och Sverigedemokraterna i synnerhet. Minsta uttryck för fosterlandskärlek upplever Schulman som obehaglig.

Nu har han i en krönika i Expressen den 10 juli berättat om tal han hört i Almedalen som fått honom att ”känna obehag”. Efter att han lyssnat på tal av Anna Kinberg Batra, Ebba Bush Thor och Stefan Löfven känner Schulman obehag över att bo i landet.

Alex Schulman skriver:

När KD:s partiledare Ebba Busch Thor gör entré inför sitt Almedalen-tal så vajar en svensk flagga bakom henne. Publikens jubel tystnar och Ebba säger: ”Sverige, Sverige, älskade land.” Sen följer ett långt resonemang om Sverige, landet som har allt från vackra hagar, goda jordgubbar – och ”strävsamma människor” som varje dag går till sina arbeten. Det är inte ett tal om Sverige, det är ett tal om hembygden.

Alex Schulman åkte av någon anledning till Gotland, när han kunde ha stannat hemma eller gjort en resa till Rinkeby Torg och där kunnat sitta på något cafe med sin dator och lyssnat på talen live. Risken att det finns någon svensk flagga på torget är minimal, men skulle det finnas någon så kompenseras det av att det inte finns några svenskar där. Bara invandrare, huvudsakligen från Mellanöstern och Afrika så långt ögat når.

Men Alex Schulman tillhör den skara förvirrade människor som under många år besökt Gotland på somrarna – obegripligt varför eftersom det fram till förra året bott i stort sett enbart svenskar där. Nu befann han sig i Almedalen och lyssnade på tal av Ebba Bush Thor. Där stod han tillsammans med hundratals svenskar och såg en svensk flagga vaja bakom henne. Han hörde Ebba uttrycka kärlek till Sverige. Det fick honom att må illa.

Ett par dagar tidigare hade Schulman lyssnat på Stefan Löfven. Schulman skriver om sina intryck:

Han nämner ”Sverige” 28 gånger i sitt tal. Han är stolt över sitt hemland. Sverige är fantastiskt. Men allt det fina med Sverige har inte kommit gratis – vi har kämpat hårt, genom århundradena. Löfven håller ett tal om plikten, moralen, familjen. Det är ett tal om ”det svenska”. Och mot slutet höjer han ett varningens finger mot dem som just kommit hit, strängt berättar han för dem hur saker och ting går till här. I det här landet håller vi ihop. I det här landet hetsar vi inte grupp mot grupp. Löfven fostrar de osvenska om det sant svenska.

Att nämna Sverige många gånger i ett tal är för Schulman rena nazismen. Men Löfvens ”stolthet” över Sverige är inte en stolthet över det svenska Sverige utan en stolthet över det mångkulturella samhälle som Löfven och andra partiledare har skapat. Löfven är stolt över att ha hjälpt till att slå sönder det svenska Sverige. Han är stolt över att på egen hand ha importerat över 200 000 migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen – bara sedan år 2014. Han är stolt över att vårt land förfaller och att svenskarna oftare än någonsin drabbas av hot, våld, överfall, inbrott, våldtäkter och mord. Det är inte det svenska Sverige som Löfven är stolt över. Han hatar det svenska Sverige lika mycket som Schulman gör.

Alex Schulman ger även en känga till Anna Kinberg Batra. Batra lät Fredrik Reinfeldt massimportera 700 000 migranter från dysfunktionella kulturer i tredje världen. Nu försöker hon med hjälp av SVT och annan gammelmedia bluffa med en låtsad hårdare linje för att få tillbaka förlorade väljare, så att hon och övriga partier på nytt kan öppna för storskalig invandring så snart det passar.

Schulman skriver:

Anna Kinberg Batra fokuserar under sin presskonferens i Almedalen på hur viktigt det är att de nyanlända förstår Sverige och svenska värderingar. Invandrarna måste lära sig hur saker och ting fungerar i det här landet. ”Om man tar sig rätten att leva på andras bekostnad sviker man svenska värderingar”, säger hon.

Hela tiden numera pratar svenska politiker om svenska värderingar. Det är något nytt för mig. Jag har visserligen hört retoriken förut, men då har det varit från Jimmie Åkesson och rymt ett budskap som varit tydligt rasistiskt. Nu hör jag alltså samma sak från de största partiledarna i Sverige.

De ”svenska” värderingar som Batra och andra politiker pratar om är inte svenska värderingar. Det är i själva verket en vag uppsättning liberala doktriner om jämställdhet, demokrati och ”öppenhet” som kallas svenska värderingar. Svenska värderingar är att stå upp för det svenska folkets rätt till sitt eget land, respektera andra människors åsikter, vara öppen för offentliga debatter i alla ämnen och försvara äkta demokrati. Men när Batra talar om ”svenska värderingar” är det bara en del av bluffen, hon försöker inbilla väljare att hon försvarar det svenska folket och det svenska Sverige. Batra var med om att skriva in i grundlagen att Sverige är ett mångkulturellt land. Formellt sett finns det inga äkta svenska värderingar längre utan bara värderingar som är ett resultat av politikernas urholkning av svenska värderingar.

Alex Schulman skriver vidare:

Är det något jag missat? Vad är detta ”svenska” som de plötsligt pratar om? Och varför är det så viktigt att bevara? Det finns plötsligt en nationalism här, som jag aldrig sett förut i det här landet under mina 40 år i livet. Det är inte en rörelse som är sprungen ur en stolthet över vad som finns här, utan den är sprungen ur en rädsla för det som inte är svenskt.

Nu har inte politikerna talat om att ”bevara” något svenskt, de vill ju radera ut det svenska. Allt som är kopplat till vår identitet ska försvinna och ersättas av något annat. Nationalismen vill politikerna radera ut och ersätta med något som mera liknar en svensk exceptionalism, en variant av den amerikanska mångetniska patriotismen som Obama-regimen och regimer före honom försöker exportera över världen. Stefan Löfvens försök att göra Sverige till en ”humanitär stormakt” och sedan exportera vår mångkultur, feminism och andra galenskaper till övriga världen är ett utslag av hybris och inget annat.

Strax innan Alex Schulman föddes kan man säga att nationalismen i Sverige var självklar. Den var en naturlig del av det svenska samhället, den skapade sammanhållning och trygghet.

Det är först sedan vi börjat överge nationalismen som problemen i vårt samhälle har börjat växa.

Det är sådana som Alex Schulman som är orsaken till att svenska folket utsätts för hot, våld, överfall, inbrott, våldtäkter och mord av människor som inte borde ha fått sätta foten i vårt land. Det är han som försvarar mångkultur och öppna gränser och som tycks hata det svenska Sverige så innerligt att han gärna ser att svenska folket tynar bort. Men varför han semestrar på Gotland och inte i Rinkeby är oklart. Han kanske befinner sig på Gotland för att medverka i förstörelsen av ön.

Alex Schulman tycker att nationalism är vidrig:

Därför är den vidrig. Nationalismen ska vi akta oss för. Nationalismen har inget bra track record. Nationalismen är bedrövlig och bara ok så länge den är på skoj. Nationalism får finnas bara om vi förhåller oss till den som vi förhåller oss till kungen – alla vet att den egentligen borde avskaffas, men det är gulligt med vimpelviftande på nationaldagen och det gör ju ingen skada. Och det är festligt när det är fotboll, måla sig gula och blåa i ansiktet och skrika från en läktare. Men det som händer nu är något annat. Våra partiledare piskar upp svenskarna. De vill att vi ska vara stolta över Sverige. På riktigt!

Partiledarna vill att vi ska vara stolta över det mångkulturella Sverige, inte det svenska Sverige som de istället medverkar till att förstöra. Alex Schulman bekräftar att han inte vill att någon ska vara stolt över Sverige oavsett vilket Sverige vi har. Undrar om det finns något annat folk vars nationalism han uppskattar? Hatar han verkligen all nationalism överallt eller är det bara den svenska han ogillar så mycket? Vill han inte att det svenska folket ska finnas kvar i framtiden? Vill han liksom många andra globaliserade människor att alla folk ska blandas och nationalstaterna suddas ut?

Alex Schulman:

Jag är inte stolt över Sverige. När jag ser Löfven och Batra och Busch Thor flörta med de invandrarfientliga krafterna så känner jag bara obehag över att bo i det här landet. När jag ser Löfven stå på scenen och mästra om vårt stolta land så kommer jag att tänka på att det faktiskt bara funnits en enda svensk värdering som jag på riktigt varit stolt över. En värdering som vi dessutom varit i stort sett världsunika med. Och det var vår öppenhet. Att vi tog hand om nödställda. Denna ENDA sant svenska värdering har både regering och opposition raderat fullständigt på bara ett år. Därför är jag inte stolt över vårt land. Därför skäms jag.

Alex Schulman vill att Sverige ska vara ”öppet” så att det svenska folket på sikt försvinner. Trots det öppna hatet mot det svenska så har han ändå valt att gifta sig med en etniskt svensk kvinna. Man undrar varför? Han vill ju inte att det ska finnas svenskar i Sverige i framtiden. Varför åkte han inte ut tilll Rinkeby och hämtade sin livspartner?

Eftersom det är så obehagligt att bo i ett land där det vajar svenska flaggor och där folk uttrycker stolthet eller kärlek till sitt land så finns det bara ett botemedel. Det är att lämna vårt land och flytta till ett land som är ett resultat av ”öppenhet”. Irak!

4 kommentarer på “Alex Schulman bör lämna Sverige omedelbart”

  1. Bra erinran! Det är en lycka för de skyldiga att folk glömmer pga att man avleder och stökar till det med alla möjliga oväsentliga program på SVT och radio. Och sänder man något upplysande program på SR så sker det på sändningstider då folk har lagt sig eller troligen inte är hemma!

    Gilla

  2. Kära nån vilken pajas. Bra att han ”bekände färg” så slipper man bry sig något mer om vad han skriver. Trodde i min enfald att han var något vettigare än så åtminstone….men, men, tji fick jag där.

    Gilla

  3. Alex Schulmans avfärd från Sverige skulle uppskattas av många. Tar han brorsan Calle med sig så blir Sverige ett ännu bättre land.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s