Varför vill SD fördubbla antalet kvotflyktingar?

Till:

info@sverigedemokraterna.se
markus.wiechel@riksdagen.se
julia.kronlid@riksdagen.se
paula.bieler@riksdagen.se

Kopia:

jimmie.akesson@riksdagen.se
richard.jomshof@riksdagen.se
mattias.karlsson@riksdagen.se
redaktionen@sdkuriren.se
bjorn.soder@riksdagen.se
linus.bylund@riksdagen.se
david.lang@riksdagen.se
mikael.jansson@riksdagen.se
carina.herrstedt@riksdagen.se

Varför vill sd att Sverige ska mer än fördubbla mottagandet av antalet kvotflyktingar från FN:s flyktingläger från 1 900 till 4 000 personer om året? Vill ni att dessa personer ska få permanenta eller tillfälliga uppehållstillstånd?

Jag vill inte att Sverige ska ha någon asylmottagning från fjärran länder, varken asylsökande eller kvotflyktingar. Flyktinghjälp ska i första hand koncentreras till konfliktländernas närområden. Den enda asylmottagningen jag kan tänka mig är från våra grannländer och den ska vara mycket restriktiv. Det ska inte vara någon massinvandring. Hjälpen ska vara tillfällig – inga permanenta uppehållstillstånd. När konflikten i grannlandet är över så är det repatriering som gäller.

Jag tror inte ett dugg på så kallad ”öppen svenskhet” som ni i sd pratar om. En sådan politik stoppar inte det dramatiska befolkningsutbytet i Sverige som nu pågår och som blir en dödsstöt för Sverige som en svensk nation. Fokus ska ligga på en mycket omfattande återvandring av av följande kategorier:

• personer som inte har flyktingskäl men som ändå har fått stanna,
• asylsökande som kommer från fjärran länder,
• personer som har fått uppehållstillstånd på felaktiga och falska grunder,
• terrorister och krigsförbrytare med uppehållstillstånd,
• illegala invandrare,
• utvisning av kriminella utlänningar.

Invandringsstopp och omfattande repatriering måste till för att Sverige ska vara svenskt i framtiden. Det finns inga andra alternativ som är bättre för att detta ska uppnås.

Vill/Vågar sd föreslå detta?

Paul Nilsson

6 kommentarer på “Varför vill SD fördubbla antalet kvotflyktingar?”

  1. Sånt som SD håller på med numera kallas för ”kontrollerad opposition”. Man låter Expo m.fl. styra agendan eftersom man tror att det kan leda till ett slut på rasistanklagelserna, vilket det dock inte gör (men det verkar man ha missat). Kort sagt så smörar för fienden med förhoppning att bli accepterad av densamma, men resultatet i verkligheten blir att man fortfarande är hatad av makten och dessutom blir föraktad av de man anser sig företräda.

    Gilla

  2. Jag vill för er kännedom informera om att inte någon sverigedemokrat har hittills svarat på mitt brev. Jag tror inte att jag kommer att få svar, vilket i så fall är mycket dåligt.

    Gilla

Lämna en kommentar