Totalbojkotta alla produkter från Siljans Chark i Rättvik!

Siljans Chark i Rättvik måste totalbojkottas av alla svenskar. Siljans Chark är insyltad i en ytterst suspekt verksamhet som inte borde få förekomma i Sverige. Man halalslaktar lamm för att tillgodose muslimer i Sverige deras behov av mat och utsätter djuren för onödigt lidande.

bojkotta-siljans-chark
Siljans Chark samarbetar med muslimer som vill ta över Sverige. Bojkotta alla varor från Siljans Chark!

Hur omfattande verksamheten är vet ingen. Men den 30 juni var en veterinär på plats när lamm skulle slaktas hos Siljans Chark i Rättvik och denne upptäckte då att djuren inte var tillräckligt bedövade vid slakten.

Veterinären skrev en anmälan och rapport där det framgick att ”det beskrivna förfarandet har utsatt berörda djur för en svår stress och ett lidande som inte är försumbart”. I själva verket kan detta ha pågått i flera år.

När ett djur halalslaktas så ska en muslim vara närvarande och se till att man följer islams regelverk. Halalslakt är en slaktmetod som inte har i Sverige att göra, det har inte heller islam. Men i takt med att Sverige islamiseras så sprids denna primitiva sedvänja även till vårt civilserade land där den nu fått fotfäste. När ett djur slaktas enligt muslimsk sed måste djuret vara mentalt närvarande när det slaktas. Det påstås att många muslimer i Sverige accepterar bedövning med el eller bultpistol eftersom djuren då fortfarande lever när det avblodas.

Men för en muslim är islams regler alltid viktigare än svenska regler.

Enligt slakterichefen Runar Gustafsson finns det tydliga regler för hur halalslakten på företaget ska gå till. Gustafsson säger till lokalmedia att han entledigade personen som inte skött sin uppgift och följt reglerna tillräckligt noga. Vad som inte framgår att personen var muslim och sannolikt medvetet låtit djuren vara vid medvetande för att anpassa slakten bättre till islams regler.

På Siljans Chark slaktar man årligen 6 500 lamm och det förefaller som om den största kunden är någon muslimsk organisation.

Det betyder att Siljans Chark inte bara brister i djurhanteringen utan att man aktivt samarbetar med muslimer för att tillgodose dem med ritualslaktat kött. Om någon person upptäcker varor från Siljans Chark i någon köttdisk, gå då till butiksföreståndaren och kräv att de drar in alla livmedel från företaget!

Säg att du kommer att bojkotta butiken helt och håller om de inte drar in alla livsmedel från Siljans Chark!

Försök att sprida varningar för företaget Siljans Chark som i praktiken är ett företag som samarbetar med svenskfientliga grupper och kanske även med terroristsympatisörer.

En kommentar på “Totalbojkotta alla produkter från Siljans Chark i Rättvik!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s