Granskning Sverige avslöjar idioterna i Sverige

Granskning Sverige är ett av de mest intressanta mediaprojekten under senare år. Inget annat forum har på ett så ingående sätt avslöjat hur idioterna bakom massinvandringen tänker och agerar. Granskning Sverige har gång på gång ringt upp makthavare, journalister och opinionsbildare av olika slag för att ta reda på hur de svarar på enkla frågor från vanliga medborgare.

Det brukar räcka med att ställa några enstaka frågor för att makthavarna ska kasta på luren. Erik, Johan och Nina gör alltid intressanta program som är värda att lyssna på. Samtidigt blir man skrämd av att få höra hur korkade alla dessa makthavare är. Att de kan ha uppnått positioner som ledarskribenter, politiker eller annat är direkt skrämmande, men visar att man i Sverige ofta tillsätter folk efter partibok och inte efter kompetens.

Nina Drakfors från Granskning Sverige är lite av en specialist på att med hjälp av några enkla frågor locka fram en skrämmande bild av ett Sverige som delvis kontrolleras av idioter.

I vintras ville Sverigedemokraterna hyra Medborgarhuset i det socialdemokratiskt dominerade Ånge. Föreståndaren för Folkets Hus i Ånge heter Lars-Eric Bjelkström och undersökte möjligheten att hindra SD från att hyra lokal. När Nina Drakfors fick höra det ringde hon helt enkelt upp Lars-Eric Bjelkström för att höra vad han hade att säga. Hon spelade föredömligt in samtalet och lade sedan lika föredömligt ut samtalet på Youtube för att alla skulle få ta del av innehållet. Så borde många fler göra!

Här hör man en klok och normal kvinna ställa enkla frågor till Bjelkström som visade sig vara en jubelidiot. Hur det är möjligt att en sådan person kan vara föreståndare för Folkets Hus är obegripligt, men blir begripligt när man inser vilka mediokra individer som finns inom Socialdemokratin och vänstern.

Lars-Eric Bjelkström menade att SD inte ställer upp på ”alla människors lika värde” och därför inte bör få hyra lokaler eller få kunna fungera på samma sätt som andra partier. Det är den gängse socialdemokratiska inställningen att man ska bojkotta, frysa ut, förfölja eller på annat sätt motarbeta vissa åsikter eller vissa rörelser under svepskälet att ”de inte ställer upp på allas lika värde”. Att det samtidigt innebär att socialdemokraterna öppet förföljer vissa partier och politiker i Sverige men samtidigt säger sig vilja ta emot ”flyktingar” som flytt från politisk förföljelse i sina hemländer blir helt absurt.

Den socialdemokratiska fördumningen är så total att orden inte räcker till för att beskriva den. Lyssna här på inspelningen som Nina gjorde med Lars-Eric Bjelkström.

Granskning Sveriges avslöjande reportage och samtal är mycket intressanta och kan i många fall fungera som god underhållning. Samtidigt är det viktigt att lyssna på programmen för att få en inblick i att många av våra makthavare är totalt okunniga.

Att de kan vara makthavare och fatta viktiga beslut om vår framtid eller skriva artiklar i stora tidningar där de sprider lögner eller propaganda är direkt skrämmande.

En av orsakerna till att Sverige drivs mot en avgrund är att dessa idioter innehar och utövar politisk makt. Med hjälp av Granskning Sverige kan vi få kläm på vilka de är, hur obefintlig deras tankeverksamhet är och hur ynkliga deras argument är när de ställs mot väggen.

Ligger du i hängmattan under sommaren? Lyssna då på Granskning Sverige!

Tar du promenader? Ta med dig telefonen och lyssna på Granskning Sverige!

Stöd Granskning Sverige ekonomiskt! (se deras hemsida). Det är viktigt att många svenskar visar uppskattning för folk som faktiskt uträttar något till gagn för Sverige. Det bästa sättet att visa stöd att skänka en slant till deras verksamhet. Gör det!

Granskning Sveriges hemsida.

Granskning Sverige på Facebook.

Granskning Sverige på Youtube.

Nina Drakfors på Youtube.

Erik Johansson på Youtube.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s