Man dog för att räddningstjänsten utsattes för stenkastning. Vem bär ansvaret?

Varje händelse i Sverige som orsakas av den mångkulturella politiken har någon som är ansvarig. Varje gång någon person i vårt land utsätts för rån, inbrott, våld, hot, överfall, misshandel, våldtäkt, mord eller andra grova brott som begås av importerade människor så bär politikerna skulden.

Antingen politikerna i riksdagen eller politikerna i kommunerna. Det är politikerna som har massimporterat människor till vårt land utan att svenska folket har bett om det. Politikerna har massimporterat människor till vårt land utan hänsyn till folkliga opinioner eller till konsekvenserna av sina handlingar. De har massimporterat människor från dysfunktionella kulturer, ofta människor med lågt IQ, som inte skulle ha fått komma till Sverige om förståndiga människor hade styrt landet.

Sverige styrs bevisligen av inkompetenta idioter som kan utöva stor makt och skada Sverige väldigt mycket. De inkompetenta idioter som styr vårt land har kunnat bli makthavare för att de backats upp av totalitära medier som Sveriges Television och Sveriges Radio, mediakoncerner som Bonniers, Stampen och Schibsted, gloablistiska tankesmedjor och andra aktörer.

Inkompetenta idioter blir alltid tacksamma när de får en fin titel trots att titeln inte är förtjänad på grund av kompetens utan bara erhållen på grund av lojalitet till de åsikter som är förhärskande inom det totalitära etablissemanget.

Sverige är ett märkligt land idag. Det fortsätter att välla in människor från tredje världen utan att enda enda känd offentlig person inom etablissemanget, journalist, skådis, artist eller annan känd person öppnar munnen och på allvar kräver att den galna politiken upphör. Vill alla människor inom etablissemanget att svenskarna ska utrotas och ersättas av mena-människor och andra folk? Det ser ut så eftersom det är så tyst och ingen högljutt har protesterat mot utvecklingen.

Tystnaden kan bara bero på att det totalitära Sverige fungerar så effektivt att ingen vågar, ingen vill och ingen kan. Efter en långvarig sorteringsprocess finns det i stort sett bara medlöpare inom etablissemanget.

Alla som syns i TV, hörs i radio och skriver i våra dagstidningar är fega rövslickare som mer eller mindre uppriktigt vill medverka till förstörelsen av en tidigare stolt svensk nation.

Idioter kan vara farliga och idioter som har makt kan vara livsfarliga. Vad vi har emot oss är idioter med makt. Trots att vårt samhälle besvisligen förfaller kulturellt, socialt och etniskt så fortsätter politikerna på den inslagna vägen med sin politik och låter förfallet fortgå.

I varje mångetnisk kommun med stora invandrargrupper från tredje världen förekommer upplopp, bränder, våld, stenkastning och andra fenomen som följer med från den kultur som de kommit från. Men politikerna fortätter att massimportera människor från tredje världen så att alla redan existerande problem i vårt land förvärras kraftigt.

Det var varit svåra ”oroligheter” i stadsdelen Valsätra i Uppsala där invandrargäng anlagt bränder, kastat molotovcocktails och stenar för att visa att de tagit med sig sin kultur hit och är beredda att tillämpa den fullt ut.

De IQ-befriade gängen som härjar i våra förorter har många gånger kastat stenar på räddninsgfordon som ambulanser, brandkåren och polisen. Hur många gånger polisen har tvingats återkomma till en bil med sönderskurna däck vet ingen. Via media får vi inte veta mer än lite av det som syns på ytan. Hur katastrofal den mångkulturella politiken är för vårt samhälle är det ingen i gammelmedia som upplyser om. Alternativmedia saknar resurser för att tränga in på djupet och berätta om den katastrof som pågår just nu där vi svenskar utsätts för en koloniseringspolitik som innebär att vårt land tas ifrån oss.

Landet tas ifrån oss inte bara av politikerna. Det tas ifrån oss med våld där importerade stenkastare och andra brottslingar agerar som en revolutionär förtrupp med syfte att skapa kaos och göra svenska folket mera vilsna, förvirrade och splittrade.

Igår skulle räddningstjänsten rycka ut till en lägenhet som brann i Valsätra. På vägen dit utsattes räddningstjänsten för så omfattande stenkastning att de inte kunde ta sig fram obehindrat till platsen.

Uppsalapolisens presstalesperson Christer Nordström säger till lokalmedia:

Det har blivit en viss fördröjning, men vi vet inte hur lång. I nuläget går det inte att svara på om mannens liv gått att rädda. Vi får avvakta den rättsmedicinska undersökningen.

Här kan vi tala om en person som vet hur man tonar ned ett allvarligt problem. Vad är ”en viss fördröjning”? Alla vet att bara några minuters fördröjning av ett räddningsfordon kan göra att människoliv riskeras.

Räddningstjänsten kunde inte ta sig in i Valsätra eftersom de först var tvingade att vänta in polisen för att få eskort till området. Kan man gissa på minst tio minuters fördröjning? Mannen som befann sig i lägenheten som brann avled och polisen säger nu att de kommer att undersöka ansvarsfrågan.

Man kan vara ganska säker på att utredarna, liksom i vilken totalitär stat som helst, inte kommer att skuldbelägga politikerna som har skapat dessa kaosområden och man kommer säkert inte heller att skuldbelägga stenkastarna som ju är både pensionsräddare och kulturberikare på samma gång. Inte heller kommer man att lägga någon skuld på rikspolischefen Dan Eliasson som också är en del av problemet.

Staten och alla dessa myndigheter kommer att göra vad de kan för att lägga locket på. Den totalitära statens sjuka politik och förfall ska döljas till varje pris.

Men vi som vet vem och vilka som bär skulden ska inte dra oss för att kritisera alla de politruker och myndighetschefer i de statliga verken som är underställda den totalitära regimen och utför det smutsiga hantverket åt regeringen.

Polismyndighetens chef Dan Eliasson har ett stort ansvar eftersom han på ett ganska tydligt sätt medverkat till att skapa och försvara det kaosartade mångkulturella samhället.

En dag borde alla ansvariga ställas till svars för vad de ställt till med. De ska inte kunna komma undan.

3 kommentarer på “Man dog för att räddningstjänsten utsattes för stenkastning. Vem bär ansvaret?”

  1. Politikerna i Sverige är ansvarsbefriade. Personer utan förstånd kan inte hållas ansvariga för sina handlingar därför skall de sitta inspärrade. Så fort som möjlighet ges skall alla dessa svinpälsar sättas bakom lås och bom och nyckeln skall kastas i havet.

    Gilla

  2. Mycket bra artikel! Tack!

    Politiker bryr sig om egna pengar, karriär och gynna kompisar. Synd att ingen utanför politiken tagit ställning mot etablissemanget som beskrivs. Även de är arga många av dem, men även de är rädda för stigmatisering och att hamna ute i kylan. Ulf Adolfsson och Göran Persson och Ingvar Kamprad och en känd artist och April skulle kunna vända på läget. Svenskar är bäst i världen att vara kappvändare när/om vändning sker. Men som sagt. Vi står alla utan pengar, plattform och megafon. Det måste ut i SVT, TV4 och våra två dags- och kvällstidningar. Jag kan inte se det hända. Det måste bli ÄNNU värre innan svenskar reagerar. Jag tror inte det sker förrän 2022 då jag förutspått att svensk ekonomi verkligen går dåligt. Fram till dess kommer vi ta emot 100 000 människor från utlandet per år (inklusive kanske 30 00å asylsökare). Och nej, jag tror inte på massiva utvisningar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s