Asylkaoset övergick till asylhelvete

Sedan asylkaoset blev ett faktum för ett år sedan när politikerna öppnade dammluckorna och lät den mänskliga flodvågen från tredje världen välla in över landet ser vi tydligt hur Sverige börjar likna de länder som invällarna har sin bakgrund i.

Det blir allt svårare för makthavarna att dölja problem som står som spön i backen nu när de finns i varenda kommun, varenda tätort, varenda småort, varenda by och i närheten av varenda svensk.

De enda som inte reagerar på att Sverige befinner sig i ett mycket djupt förfall är de förståndshandikappade blinda och döva som leder landet, de som kontrollerar medierna och som de håller tyst för att de är avlönade för att förstöra Sverige.

Ruttenheten i landet yttrar sig på många sätt. De flesta invandringskritiker vet det, men det förtjänar att upprepas var några av felen i vårt land finns.

Sverige är totalitärt och styrs genom diktat från regeringen som använder hela statsmaskineriet för att uppnå sina politiska mål. Alla de tiotusentals människor som arbetar i statliga organisationer fungerar som medlöpare. De medverkar direkt eller indirekt till att bryta ned det tidigare välskötta Sverige och göra det till ett mångetniskt helvete. De medverkar till att den svenska befolkningen terroriseras av myndigheter, politiker, media och främlingar som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land.

Polismyndigheten används inte som brottförebyggande myndighet och inte heller som brottsbekämpande myndighet. Polismyndigheten används för att dölja hur brottsbilden ser ut och det finns inga tecken på att myndigheten vill lösa den grova importerade brottsligheten. I stället gör myndigheten allt för att dölja hur den ser ut. Samtidigt går polisen medvetet in för att göra poliskåren mångetnisk. Polismyndigheten används dessutom för att motarbeta invandringskritiker på alla nivåer. Polismyndighetens agerande i Sverige kan jämföras med hur polismyndigheter fungerar i valfria bananrepubliker. De är maktens redskap mot folket.

Det är få länder som har ett så omfattande statligt mediemonopol inom TV och radio som Sverige. Sveriges Television och Sveriges Radio dominerar tyckandet och debatterandet i det offentliga Sverige och inga politiska avvikare kan någonsin få tillträde där. Några debatter om hur Sverige långsiktigt förändras av migrationspolitiken får inte förekomma. Allt och alla som ska medverka i monopolmedia kontrolleras noga. Den totalitära statens viktigaste propagandaverktyg är SVT och SR.

Det totalitära Sverige har även drabbats av mediakoncerner som kontrollerar dagspressen och ser till att befolkningens åsikter hålls i schack och kontrolleras så att de inte avviker från statsmaktens påbud. Makthavarna och makthavarnas medier försöker dölja vilka effekterna av deras politik blir.

Det finns en gräns för hur mycket förtryck och påtvingat elände ett folk kan stå ut med. Den gränsen är nådd. Vi lever inte längre i en mångkultur utan i ett mångetniskt helvete.

Nu måste allt vi gör, säger och tänker handla om att ta tillbaka vårt land. Det betyder att vi måste sätta ännu mer press på makthavarna och samla ännu fler människor under vår blågula flagga.

Vi måste kanalisera sorgen eller ilskan vi känner och använda den mot politiker och makthavare. Vi ska inte låta dem få en lugn stund. De ska bekämpas varje dag, varje timme och varje minut på dygnet.

Kampen för Sverige fortsätter.

En kommentar på “Asylkaoset övergick till asylhelvete”

  1. Helt riktiga och sakligt formulerade beskrivningar. Tyvärr får vi uppleva det vi aldrig trott skulle ske när vi äldre var med om att bygga det vi trodde skulle bli ett ”välfärdsland”

    Nu ser vi ”våra folkvalda” politiker som vältrimmade landsförrädare i full färd med att ge våra barn och barnbarn ett grymt arv inför framtiden i form av ett land i kaos och anarki.

    Tyvärr sover fortfarande majoriteten av svenskarna de enfaldigas tunga sömn,
    medan färden mot avgrunden fortsätter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s