Lås in samtliga kolonisatörer i läger i väntan på utvisning #asylkaos

Det kommer att gå åt helvete med Sverige om vi inte sätter ned foten. Just nu vandrar hundratusentals kolonisatörer omkring på våra gator och inbillar sig att de är hitbjudna av svenska folket och att de ska få stanna i Sverige i evighet.

De inbillar sig kanske också att svenska folket ska betala för deras uppehälle och att vi ska stå ut med deras inte sällan ogästvänliga beteenden. Alternativmedia kan varje dag berätta om hur problembilden ser ut, men kommer sällan med några realistiska förslag på lösningar.

Några har föreslagit att man borde inskränka rättigheterna för dem ”tills de fått sina uppehållstillstånd” eller ”tills de blivit svenska medborgare”. Men det är feltänk utan dess like.

De ska varken få uppehållstillstånd eller medborgarskap och i den mån de redan har fått det måste det upphävas så snart det är möjligt. Samtliga kolonisatörer som kommit till Sverige sedan asylvågen sköljde in i landet 2015 och alla som fortfarande kommer i stora skaror varje vecka måste så snart som möjligt placeras i läger och skiljas från den svenska befolkningen.

Var lägren ska placeras kvittar men det bör vara i så ogästvänlig miljö som möjligt där de bara får mat och sängplats i väntan på att skickas tillbaka till de länder de kommit från. Den som accepterar att kolonisatörerna får fritt tillträde till vårt territorium och att de kan vistas i våra städer och i övriga landet är en del av problemet. De ska hållas inlåsta i väntan på utvisning. Det är den enda metod som kan rädda Sverige och bör naturligtvis gälla även migrationstsunamin före 2015.

Den tesen borde alla invandringskritiker bedriva unisont.

Bortsett från den frågan har vi ett antal andra frågor som är akuta att lösa och det gäller det politiska förtrycket från makteliten som tar sig ton mot det folk som har rätten till Sverige. Ett av hundratals exempel är när Bokmässan i Göteborg skulle gå av stapeln i dagarna. Tidningen Nya Tider bokade plats och det såg först ut som om tidningen skulle få medverka på mässan. Efter påtryckningar från Bonnier och andra aktörer som vill förstöra Sverige med massinvandring, mångkulturellt kaos och undanträngande av svenskar till förmån för kolonisatörer så kom beskedet att mässan stoppar Nya Tider.

Innan mässan fattade beslutet gick media ut med lögnkampanjer mot Nya Tider om ”starka kopplingar till nazister” och annat trams. Sedan ringde man från DN, Expo, SVT och andra till Bokmässan och förklarade att de minsann borde stoppa Nya Tider och varnade för rasism, fascism, nazism, främlingsfientlighet, högerextremism och annat.

Att diverse kommunistsekter och muslimer kan ställa ut på mässan stör dock inte media, tvärtom gillar de sådant eftersom det bidrar till att undergräva det svenska Sverige – något som makthavarna i Sverige stöder, gillar och uppmuntrar varje dag.

Sedan kom beskedet från mässansvarig Maria Källson.

”Nya Tider får inte medverka på bokmässan.”

Mässans tema var ”yttrandefrihet”. Beslutet var värdigt vilken totalitär stat som helst och eftersom Sverige är en totalitär stat var beslutet varken oväntat eller särskilt svårt att ta från mässan. Det hade varit mera sensationellt om Nya Tider slutligen hade fått delta. Detta trots att Nya Tider bara är en saklig, upplysande, sansad, Sverigevänlig tidning. Det är inget som är extremt, udda eller märkvärdigt med Nya Tider. Det är en bra tidning som varje svensk borde prenumerera på och läsa. Även Du om du inte redan gör det.

När det gäller personer som Maria Källson och svenskfientlig verksamhet i allmänhet inom media och övriga makteliten så måste dessa makthavare alltid motarbetas och allmänheten måste alltid få veta vilka det är som ligger bakom förstörelsen av Sverige och förtrycket mot Sverigevänner.

Maria Källson
VD. Mässansvarig
Tel. +46 31 708 84 20
Epost: maka@bokmassan.se

Daniel Levin
Programchef
Tel. +46 31 708 84 67
Epost: dl@bokmassan.se

nya-tider-tidning
Prenumerera på Nya Tider!

En annan märklig företeelse den senaste veckan var den så kallade ”festivalen” We Are Stockholm som är ett jippo för makthavare som vill ge kolonisatörer så stor plats i samhället att de kan ta över. Festivalen har de redan tagit över då det manliga inslaget utgjordes av 99 procent kolonisatörer och 1 procent civilpoliser, vakter och några enstaka etniskt svenska killar som förmodligen inte själva begrep vad de gjorde där.

Se på bilderna från Nyheter idag här.

Man kan ju hoppas att de få svenskar som var där kom därifrån med nya insikter om vart Sverige är på väg. Med tjejerna är det svårare. De är unga, naiva och sannolikt dåligt uppfostrade. Om de låter sig förledas in i den värld som leder till mångetniskt kaos och helvete i Sverige så är det tragiskt för dem själva och för vårt land. Svenska killar som hade förstånd nog att inte gå dit visade samtidigt prov på bättre omdöme än de förhållandevis många svenska tjejer som besökte festivalen. Förmodligen kan man spåra en skillnad i omdöme mellan män och kvinnor redan här.

Mångkulturjippot We Are Stockholm borde naturligtvis läggas ner. Den skulle kunna läggas ned naturligt om vi får igenom kravet på att alla kolonisatörer ska låsas in i läger i väntan på utvisning. Om de inte fick tillträde till vårt territorium skulle gatubilden åter kunna bli svensk och därmed ganska trevlig.

2 thoughts on “Lås in samtliga kolonisatörer i läger i väntan på utvisning #asylkaos”

 1. Hej och ett stort tack till Bokmässan och speciellt Maria Källsson för ert resoluta ingripande mot yttrandefrihetsextremisterna från Nya Tider. Att ifrågasätta etablissemangets uppfattningar verkar dessvärre vara en åkomma som det vanliga och obildade folket ständigt dras med. Därför är ert värnande om den äkta yttrande och tryckfriheten så underbar att leva med.
  Hur skulle det gått med samhällen eller hela stater om vad som helst fick skrivas och sägas i strid mot redan fastlagda sanningar; tänk om Stefan Torsells bok om Estonia hade fått spridning genom en oansvarig låtgåmentalitet från Bokmässans sida eller om tidningen Nya Tider nått oskyddade besökare. Nej, ni har, tack ske lov, följt ett världsomfattande och mångkulturellt ansvarsfullt mönster.
  Hur skulle utvecklingen blivit i president Erdogans Turkiet, för att ta ett exempel ur högen, om han underlåtit att ingripa till stöd för den äkta yttrandefriheten. Nu har ni lyckats, tack ske lov igen, att helt handla med samma omtanke om folkets själsliga välbefinnande som presidenten. Kan någon människa vid sunda vätskor tro att Kinas utomordentliga utveckling hade kunnat ske utan att ansvariga myndigheter satt stopp för yttrandefrihetsextremisterna på Himmelska Fridens Torg när det begav sig. Eller att vårt Folkhem hade kunnat byggas utan att ansvariga myndigheter via militären satt stopp för ett överutnyttjande av yttrandefriheten vid Lunde i början av 30-talet.
  Naturligtvis inte, och i denna utomordentliga anda av principiell yttrandefrihet har Bokmässan under ledning av Maria Källsson tagit tag i det akuta problem som Nya Tiders närvaro skulle inneburit. Var det inte om paradisets olika nivåer Dante beskrev i Den gudomliga komedin? Hursomhelst, Bokmässan anvisar nu vägen till lämpligt ställe till obeskrivlig lycka för hela vårt folk och dubbel dito för besökarna till Bokmässan. Tack ske lov.
  Med de allra djupaste bugningar, tacksägelser och lyckönskningar
  Curt Linderholm, Nynäshamn.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s