GS: Bok och Biblioteksmässan håller åsiktsrent

Vill du protestera mot Bokmässans åsiktsutrensning av Nya Tider? Ring och klaga till bokmässans VD Maria Källson: 031 708 84 20. Spelar du in lägger vi gärna upp. Det vore bra om det blev ett motsvarande drev för yttrandefrihet som Stampens drev mot yttrandefrihet.

När Stampenkoncernen genom sin tidning Djungeltrumman protesterade mot att alla får yttra sig på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg insåg mässledningen vilket misstag de gjort när de bokstavligt verkat för det fria ordet genom att bjuda in Nya Tider som en av 800 utställare på Bok och Biblioteksmässan. Nu har dock mässledningen gjort avbön från det bokstavligt tolkade fria ordet och blivit samma typ av yttrandefrihetstalibaner som RFSL:s Magnus Kolsjö. Enbart politiskt korrekta åsikter skall få luftas och åsiktsmiljön skall hållas ren från alla röster som kommer från dem som etablissemanget, genom framför allt stiftelsen EXPO, stämplar som högerextrema. Nu är det kristallklart för alla som funderar på att gå på bokmässan att enbart de av etablissemanget godkända åsikterna finns representerade på Bokmässan.

4 thoughts on “GS: Bok och Biblioteksmässan håller åsiktsrent”

  1. Tragiska vänstermänniskor som ska skrika sig hesa om allt de ogillar! Har ingen tilltro till offentliga arrangemang numera eftersom jag är ”fel” och dessutom farlig med mina tankar. Tankefrihet råder inte ens inom människan i Sverige idag, den saken står klar när man tar del av debatten idag.

    Gilla

  2. Bokmässan skall vara ”Egna Åsiktersfrei”.
    Ironiskt när temat var ”yttrandefrihet” och det dessutom var 250årjubileum för TF…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s