Den ondskefulla folkmordstabletten Läkerol

I sin nya kampanj i Sverige använder Läkerol ett ”integrationspolitiskt” tema, som egentligen är ren ockupations- och folkmordspropaganda. Liksom många andra företag som opererar globalt tar man inga andra hänsyn än att försöka maximera sin försäljning och sina vinster. Att nå ut till så många konsumenter som möjligt är Läkerols enda uppdrag.

Företag som opererar på den globala arenan tar inga som helst hänsyn till nationer och folk. De ser människor enbart som konsumenter, inte som individer som ingår i ett nationellt eller etnisk sammanhang som man bör värna om. Istället använder sig de globala företagen ofta av massiv propaganda för folkblandningar vilket på sikt resulterar i nationernas och folkens död. De globala företagens reklam är nästan alltid mångetnisk för att vi ska vänja oss vid att varje nation ska vara ett allemansland utan egen identitet.

Alla sådana företag bör bojkottas så långt det är möjligt. Det gamla svenska företaget IKEA som länge höll på någon slags svenskhet är idag ett skräckexempel på hur det kan gå när globalister tar över. Profiten går före nationens väl.

Läkerol producerar idag sina tabletter i Tjeckien efter att 2014 ha lagt ned fabriken i Gävle. Redan detta svek mot Sverige borde få medborgarna att bojkotta tabletten. Bakom Läkerol står företaget Cloetta.

Den nya reklamen för Läkerol som finns på anslagstavlor på många håll i Sverige har som tema att arabiska män och svenska kvinnor ska ”sammanföras”. Den kampanjen ligger väl i linje med globalisternas syn på att etniskt homogena nationer ska upplösas och förstöras.

Läkerols reklamkampanj är trespråkig. De vänder sig alla som talar engelska och arabiska i första hand. Den riktar sig även till svenskar, främst till kvinnor, som uppmuntras att ladda ned en app som ”sammanför dig som talar flytande svenska med dig som behöver öva på det.” På stora reklampelare visar en bild på en svensk kvinna och en arabisk man vilket är uppmaning till araber att ”sammanföras” med svenska kvinnor.

Om Cloetta och Läkerol får som de vill så blir resultat det svenska folkets död. Det finns alltså goda skäl att aldrig mer svälja en enda folksmordstablett från Läkerol.

cloetta-lakerol

4 kommentarer på “Den ondskefulla folkmordstabletten Läkerol”

  1. Fy f.. så vi kvinnor utnyttjas i detta vansinniga land! Det finns ingen hejd på kvinnoföraktet! Vi ska föda den invandrade mannens barn. De fega j….. som lämnat sina hemländers kvinnor och barn och ska frossa i utbudet av svensk välfärd och svenska kvinnor. Reklamen är ren och skär rasism och ett extremt kvinnohat!

    Gilla

  2. Dessa företag, individer som ställer sig på folkmördarnas sida bojkottas obönhörligt från min sida!

    Läkerol för mig var förut trevliga minnen, tidiga sådana från barndomen!
    Det är inte enbart globalisterna som är öppna för förändring, lite har man allt tagit till sig, jag släpper nu inte enbart dessa tabletter från mina inköpslistor utan allt på Cloettas märkeslista!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s