Blågul relik vittnar om en nation i djupt förfall

Den blågula reliken heter IKEA och startades som ett typiskt svenskt företag av en duktig svensk företagare. Företagaren bakom IKEA heter Ingvar Kamprad. Han lade ned all sin kraft och all sin kärlek på att bygga upp detta numera globalt spridda företag. Företaget blev så framgångsrikt att man beslutade sig att bli en del av den globaliseringsprocess som förpestar världen.

Företaget må ha kvar sin blågula logga och ha kvar svenska namn på många produkter, men man har sedan lång tid tillbaka svikit precis allt det som ändå är det viktigaste att stå upp för.

IKEA propagerar idag öppet för att rasblandning ska framstå som normalt och att världens alla folk ska kunna bo på vårt svenska territorium.

I den reklamkampanj man nu bedriver har man tagit steget längre än under tidigare år när man normaliserat kolonisering av Sverige och framställer kolonisatörerna som om de tillhör vår nation.

Nu propagerar man öppet för att vita kvinnor ska låta sig förföras av svarta män. Propagandan är slående lik den som Läkerol (Cloettakoncernen) sprider just nu.

Globalisterna går nu ”all in” för att inbilla svenskar och svenskor att det är normalt med etniska blandförhållanden och IKEA är ett av många företag som går i spetsen för att förstöra vår nation.

Om du inte redan har börjat bojkotta IKEA så är det dags nu.

ikea-rasblandning

3 kommentarer på “Blågul relik vittnar om en nation i djupt förfall”

  1. Varför säljer Ikea med snusk och snask i sin reklam? Som dessutom visar på hur demografin ser ut, friska män som sticker från sina länder och lämnar kvinnor, barn och äldre, att leva i den påstådda misär och utarmade miljö de själva inte vill ha. Smaklöst av Ikea att stödja fega och giriga desertörer och lågsinnade män, som borde bygga upp sina egna länder. Totalt förakt mot världens kvinnor och barn och äldre, Ikea visar verkligen sitt djupa hat mot de svagare i alla samhällen!

    Gilla

  2. Fy för den Lede, IKEA!

    Åh, vad politiskt korrekt företaget har blivit.

    Mycket dålig smak! Tack för mig, från en tidigare kund.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s