Vilka är skyldiga till gruppvåldtäkten i Visby?

Igår den 2 oktober skrev lokaltidningen Hela Gotland att fem män har anhållits misstänka för våldtäkt mot en kvinna född 1983. Det var på söndagsmorgonen som kvinnan anmälde att hon natten till söndag våldtagits i en bostad i Visby.

Efter förhör med kvinnan greps först sex män som ansågs ha varit inblandade i våldtäkten. Fem av dem anhölls senare som skäligen misstänkta för grov våldtäkt.

Polisen har varit förtegen om ärendet och det finns skäl till att polisen försöker dölja vad som hänt. Polismyndigheten är en del av den totalitära staten som översköljer Sverige med importerade problem och samtidigt låtsas som om dessa problem är en tillgång.

För att dölja att det pågår en kolonisering av Sverige som syftar till att utrota det svenska folket låtsas man som om det handlar om att ”hjälpa människor på flykt” och att ”ge dem en fristad”. När då stora problem uppenbarar sig inte minst då det gäller tryggheten i landet så hjälper polismyndigheten till med att dölja eller tona ned några av följderna av koloniseringspolitiken.

Polismyndigheten drar inga slutsatser av att koloniseringspolitiken leder till ett mera otryggt samhälle och att svenskar hotas, överfalls, misshandlas våldtas och mördas av kolonisatörer som inte skulle ha fått tillträde till vårt territorium om landet hade styrts av ansvarsfulla människor.

Polisen på Gotland har en egen Facebooksida. Där skriver man med anledning av det aktuella fallet:

Under dagen har vi fått reaktioner och frågor på varför vi inte går ut med t.ex. etnicitet gällande gärningsmännen i den i media omtalade våldtäkten under helgen.

Så här förhåller det sig:

Vi är i grunden restriktiva med att ange etnicitet, signalement eller andra uppgifter såsom ålder, utseende och adresser. Vi anger dock sådant vid vissa tillfällen om det är av vikt för att komma vidare i utredningen och vi behöver allmänhetens hjälp.

Annars alltså inte.

Det är var och en fri att tycka om men vi kommer att fortsätta att vara restriktiva.// Torbjörn Nilsson, Polisområdeschef

polisen-gotland

Det är inte första gången man från polisens sida är tydlig med att man vill dölja signalement även om allmänheten skulle ha nytta av sådan kunskap, inte minst för att få en bild av tillståndet i vårt land. Torbjörn Nilsson och andra enskilda poliser gör säker sitt bästa i sin yrkesroll, men de arbetar i en organisation som aktivt förstör Sverige och borde kanske öppna munnen och ryta till nu när vi står på randen till en samhällskollaps där kolonisatörer ges företräder till allt och svenskar diskrimineras mer än någonsin. Vad vi ser nu – live – är hur svenska folket tynar bort.

Om polismyndigheten hade varit en myndighet som tog ansvar för rättssäkerheten så skulle de i skarpa ordalag fördöma politiker och andra som massimporterar problem till Sverige – problem som skadar hela den svenska nationen. Men polismyndigheten med den landsförrädiske Dan Eliasson som chef är idag en organisation som medverkar i förstörelsen av Sverige. Den socialdemokratiska regimen vill att Sverige ska söndras och svenska folket utrotas, det är en del av deras politik. Genom sitt agerande – eller brist på agerande – blir polismyndigheten en del av problemen i Sverige. De gör inget för att undanröja orsaken till brotten.

dan_eliasson
Dan Eliasson

Exakt vad som hänt i detta våldtäktsfall är inte klarlagt i skrivande stund. Men det är inte sällan som en del direkt korkade svenska kvinnor beblandar sig med främlingar utan att begripa att de utsätter sig för stora risker. Det rör sig om kvinnor från trasiga familjer som inte fått lära sig att man ska hålla sig bort från främlingar och enbart umgås med människor av god kvalitet.

Sedan finns det många kvinnor som drabbats av överfall och helt oförskyllt blir utsatta för grova brott. Många av dessa brott begås av importerade främlingar som inte borde ha fått komma till Sverige.

Men politiker, media och andra makthavare har bjudit in dessa främlingar utan att konsultera svenska folket eller be medborgarna om lov. När dessa främlingar sedan begår brott så är det politikerna, media och makthavarna som är skyldiga.

Om gruppvåldtäkten i Visby har begåtts av importerade gärningsmän så heter en av skyldiga Cecilia Schelin Seidegård.

cecilia_schelin_seidegard_gotland

Hon är en av många som i mycket hög grad ivrat för att Gotland ska fyllas upp med människor som inte har i Sverige att göra. Övriga skyldiga är de kommunpolitiker som ligger bakom att Gotland tagit emot migranter från tredje världen samt de medier som agerat till stöd för asylmottagning och annan massmigration till Sverige.

Det är inte bara Gotland som har stora problem med politiker, media och makthavare. Hela Sverige kontrolleras av landsförrädiska politiker som gör vad som helst för att behålla makten. Vi svenskar måste aktivera oss mera och slå tillbaka mot det makthavande etablissemanget innan det är försent.

Om man tittar på hur mandatfördelningen (nedan) ser ut på Gotland så är det ingen tvekan om att det ser ut att vara omöjligt att rädda Sverige. Landsförrädarna har inte bara makten, de har också inarbetade strukturer, stora resurser och en omfattande propagandaapparat till sitt förfogande. Hur hopplöst det än ser ut så måste vi bygga upp egna strukturer och bli mer aktiva.

Vårt enda hopp är att uträtta något för att slå tillbaka mot makten och det bästa sättet är att skapa egna organisationer, egna medier och genomföra egna aktiviteter över hela landet för att visa svenska folket att det finns några som envist kämpar för sitt land.

Många svenskar har respekt för makthavare och böjer sig för deras diktat. Sluta med det! Bekämpa dem istället!

Mandatfördelningen på Gotland:

Socialdemokraterna, 21 mandat.
Centerpartiet, 14 mandat.
Moderaterna, 13 mandat.
Miljöpartiet, 8 mandat.
Vänsterpartiet, 7 mandat.
Liberalerna, 4 mandat.
Sverigedemokraterna, 3 mandat.
Feministiskt initiativ, 1 mandat.

Ledamöter i regionstyrelsen på Gotland:

Björn Jansson, S
Meit Fohlin, S
Leif Dahlby, S
Tommy Gardell, S
Maria Björkman, S
Stefaan De Maecker, MP
Isabel Enström, MP
Brittis Benzler, V
Eva Nypelius, C
Lars Thomsson, C
Stefan Nypelius, C
Simon Härenstam, M
Stefan Wramner, M
Anna Hrdlicka, M
Johan Thomasson, L

Relaterat:

Almedalsveckan 3–10 juli. Låt inte asylprofitörer och politiker förstöra Gotland.

Gotlands eget ”bildergbergmöte” hålls den 14 juli

Den 6 juni måste bli ”motståndets dag”

Nytt kvinnoöverfall i Visby

Överfallsvåldtäkt i Visby – mitt på dagen

Gotland blir avstjälpningsplats för asylsökande som inte får plats på fastlandet

Ny asylprofitör till Gotland

Migranter från tredje världen blir brandmän på Gotland

Hela Gotland ska förstöras, vansinnet fortsätter, kända politiker bakom asylbolag

Stackars Gotland – analfabeter till Slite

Mångkulturellt kaos stänger ungdomsgård på Gotland

Svenska tjejer på Gotland trakasserade

Gotland ockuperas av kolonisatörer

Förskolan Klostergläntan i Roma på Gotland blir asylboende

Tre nya boenden på Gotland för afghaner

Asylsökande till Fårö på Gotland

Över 4 300 asylsökande till Gotland snart

Clas Dahlén skapar problem för gotlänningarna

Nu fylls gotländska skolor upp med kolonisatörernas barn

200 asylsökande till lyxhotellet Kneippbyn Resort i Visby

 

 

2 kommentarer på “Vilka är skyldiga till gruppvåldtäkten i Visby?”

 1. Makt skulle behöva tas bort från politiker även i allmänhet. De två största penningströmmarna, som ju strömmar genom politikernas fingrar och dirigeras av dem, är pensioner och sjukvård. I andra länder är detta bolagiserat (jag vill inte använda ”privatiserat”, för det är ganska reglerat, men det ger ändå konkurrens).

  Det innebär att strömmarna undviker mesta möjliga klåfingrighet, och politikerna då i mindre omfattning kan klia rygg, eftersom de inte har ett så stort flöde att avleda lite ur.

  Plus att pengar faktiskt samlas på hög, istället för att bara omledas (ur hand i mun) från arbetande/friska till pensionärer/sjuka.

  Ett extra plus är att Svensson klart ser, och därför bryr sig om sin enskilda avgift. Gud vad jag önskar att på lönebeskeden bruttolönen skulle innehålla arbetsgivaravgiften. Vilken plötsligt vansinnigt större (eller… nu rättvisande) löneskatt man skulle kunna se. Att folk i allmänhet kommer till insikt är viktigt.

  Förresten, dålig länk härovan:
  Gotlands eget ”bildergbergmöte” hålls den 14 juli =
  wordpress.com/stats/day/asylkaos.wordpress.com

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s