Sverigedemokraterna vill hjälpa kolonisatörer att ta över Sverige

Vi har tidigare berättat om hur Sverigedemokraterna vill underlätta för kolonisatörer att ta över Sverige. I mars 2016 höll SD:s skolpolitiske talesman Stefan Jakobsson en presskonferens där han utlovade dyra specialsatsningar på ”nyanlända” för att underlätta deras väg in i det svenska samhället. SD gav alltså de etablerade politikerna klartecken för att fortsätta med sin destruktiva politik och lovade dessutom att hjälpa till med att ”integrera” människor som inte borde ha fått komma hit alls.

Nu följer SD upp den politiken ytterligare och bekräftar att man inte bara accepterar alla ”nyanlända” som en del av vårt samhälle utan vill hjälpa dem att bli en del av svenskarnas land. Som om vi inte hade nog med landsförrädare inom sjuklövern, så kommer SD nu ut som ett parti som verkar för ”bättre integration”, dvs ännu mer systematisk folkförstörelse.

I en debattartikel i Svenska Dagbladet, som skrivits under av Sven-Olof Sällström (arbetsmarknadspolitisk talesperson) och Stefan Jakobsson (skolpolitisk talesperson) som bägge vill att Sverige ska vara ett mångetniskt land, och Oscar Sjöstedt (ekonomisk-politisk talesperson SD), som förefaller vara mer eller mindre köpt av näringslivet, vill man nu visa etablissemanget att man är beredd att svika svenskarna ännu mer än tidigare.

Både Sällström och Jakobsson har flera gånger med stor tydlighet visat att de inte står på svenskarnas sida utan på rasblandarnas sida. Som de flesta redan vet är man tvungen att älska rasblandning för att få vara med i Sverigedemokraterna, den som motsätter sig folkblandning anses vara suspekt i partiledningens ögon, trots att det är just folkblandning som leder till förintelse av svenska folket.

Den sverigedemokratiska anpassningen till makthavarnas agenda är skrämmande. Vi och andra bloggar har många gånger uppmärksammat hur SD gång på gång sviker och hur de med all tydlighet övergivit tanken på att försvara svenska folket mot politikernas vanstyre.

SD har kritiserats av sjuklövern för att inte ha en ”integrationspolitik”, dvs en politik som syftar till att systematiskt tvinga in stora skaror kolonisatörer från dysfunktionella kulturer i vårt svenska samhälle så att det förstörs. Nu går SD sjuklövern till mötes och förklarar att man i sin höstbudgetmotion utvecklar sin syn på ”integrationspolitiken.” Redan genom att tala i termer om ”integration” har man visat att man inte står på de etniska svenskarnas sida, man står på samma sida som dem som försvarar ett mångetniskt Sverige.

SD spelar numera med dubbla kort och det är inte lätt för alla att hänga med i svängarna. Man säger ständigt att man vill ”minska” invandringen, men inget vet längre exakt vad som menas eftersom partiet har föreslagit ökade flyktingkvoter och vill hjälpa sjuklövern att slussa in kolonisatörer i vårt samhälle. I höstbudgeten säger man att man 1) vill minska inflödet av nya invandrare och 2) verkställa utvisningar för dem som inte har tillstånd att stanna här.

Det är exakt vad socialdemokraterna nu genomför på egen hand. Sverigedemokraternas politik innebär alltså nästan ingen skillnad från den som bedrivs just nu i Sverige.

Sverigedemokraterna förslår även ett tredje steg:

I steg tre behöver vi genomföra åtgärder och skapa strukturer som leder till att den som kommit till Sverige med gott uppsåt och är beredd att göra rätt för sig, så snabbt som möjligt kan bli en del av vårt samhälle. Steg tre berör framförallt fyra politikområden: trygghet, utbildning, arbetsmarknad och kultur.

Även det är exakt samma sak som Socialdemokraterna och övriga sjuklövern vill. Sverigedemokraterna säger sedan att de vill ”bryta utanförskapet” och införa ett lärlingssystem. ”Nyanlända”, invandrare och svenska ungdomar ska slussas in efter ett system som föreslagits av näringslivet. SD säger:

Vi har också lyssnat till företagens önskemål.

Det är alldeles självklart och inget nytt att man inom näringslivet vill betala så litet som möjligt för arbetskraften. Det är dock inget principiellt fel på lärlingssystem i ett svenskt Sverige, men nu kommer ett eventuellt lärlingssystem att användas som en ”integrationspolitisk” åtgärd, dvs det blir ett verktyg för att slussa in kolonisatörer i samhället och ännu mer permanenta Sverige som ett mångetniskt land – där svenskarna förlorar kontrollen över det land som egentligen tillhör dem.

SD nöjer sig inte ens med att gå näringslivet till mötes med ett lärlingssystem utan vill gå ännu längre. Man är beredd att gynna arbetsgivarna ännu mer genom att ge dem statligt stöd om de anställer ”en oerfaren ungdom eller en utrikes född med svårvaliderad bakgrund.”

Inte heller här skiljer sig den politiken särskilt mycket från vad som sker redan nu. Sverigedemokraternas förslag kan för en politiskt okunnig människa se ”intressant” ut, men den som anser att det är ett bra förslag måste vara förvirrad eller tillhöra sjuklövern.

Sverigedemokraterna säger:

Vi satsar 4 miljarder kronor årligen på ett lärlingssystem anpassat efter arbetsgivarnas behov. Detta finansieras genom ett slopande av de ineffektiva nystartsjobben som dragits med stora problem kring både undanträngning och dödviktseffekter.

Sverigedemokraterna agerar alltså efter hur vissa näringspolitiska intressen önskar att politiken ska se ut samtidigt som man går sjuklövern till mötes. Att näringslivet vill använda nyanlända och andra migranter som låglöneslavar är inget nytt. Det är inte heller något nytt att SD visar att de inte går svenska folkets ärenden.

Relaterat:

Den sanslöse sverigedemokraten Mattias Hans Karlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s