Uppror på Gotland: Lokaltidningen och polisen på Gotland försöker dölja asylrelaterade problem

Lokaltidningen Hela Gotland lät häromdagen polisområdeschefen Torbjörn Nilsson kommentera den turbulens som har uppstått som en följd av övergreppen mot en rullstolbunden kvinna och den kritik som riktats mot att åklagaren Mats Wihlborg släppt de misstänka gärningsmännen – som är kolonisatörer från Afghanistan. Kolonisatörer som skyddas av makteliten. Samma maktelit som försöker framställa migrationspolitiken som lyckosam.

Syftet med att låta Nilsson uttala sig är att man från etablissemangets sida vill försöka lägga locket på och blanda bort korten för att allmänheten ska få fel uppfattning om vad som har hänt.

Bakgrunden är att makthavarna på Gotland har bestämt sig för att fylla upp hela Gotland med asylsökande och förstöra ön. Det är en politik som man bedriver utan att fråga folket om vad de anser om att det väller in hundratusentals människor från dysfunktionella kulturer i tredje världen.

Makthavarna håller ihop och försöker inbilla allmänheten att det är positivt att slå sönder det tidigare trygga Sverige och förvandla det till ett mångkriminellt kaos.

De som ligger bakom asylpolitiken är naiva människor eller rena idioter som aldrig har lyssnat på människor med mera ansvarsfulla åsikter och tankar om migrationsrelaterade frågor. Mediasverige och det makthavande etablissemanget med alla statliga myndigheter inklusive polismyndigheten har en agenda som går ut på att Sverige inte längre ska vara svenskt, det ska vara mångetniskt. På sikt ska svenskarna trängas undan i sitt eget land.

Politikernas massimport av främlingar är en politik som enbart är till skada för Sverige. Den som tror att det finns något positivt med att fylla upp Sverige med somalier, eritreaner, afghaner, irakier och andra folk har förmodligen en skruv lös eller vill oss svenskar väldigt illa.

Företrädarna för en sådan politik vill aldrig låta invandringskritiker komma till tals på ett någorlunda bra sätt. I stället demoniseras invandringskritiker som rasister, fascister, nazister, högerextrema, främlingsfientliga och annat trams som inte har med migrationspolitiska frågor att göra. Genom media bedrivs olika kampanjer för att manipulera debatter och förfalska verkligheten. Tidningen Hela Gotland är en av hundratals andra tidningar som både direkt och indirekt alltid stöder makthavare och företrädare för den sjuka politik som söndrar vårt land.

cecilia_schelin_seidegard_gotland

Gotland har stora problem. Gotlands problem är att politikerna och makteliten medvetet har arbetat för att fylla upp Gotland med migranter från tredje världen. Denna maktelit har tagit sig rätten att fatta beslut som innebär att Gotland inte längre kommer att vara trevlig och trygg ö utan börjar likna de mångkriminella territorier som vi ser på andra håll i Sverige och världen. Förutom den demografiska förändringen som i sig är en katastrof kommer invånarna att drabbas av samma slags brottslighet och sociala slitningar som är vanliga i tredje världen.

Våldtäkten och misshandeln av den rullstolsbundna kvinnan är bara en av många misshälligheter som migrationspolitiker för med sig. Media och polismyndigheten försöker göra allt i sin makt för att dölja följderna av asylpolitiken och migrationspolitiken. De låtsas att det bara är några ”extremister” som ogillar makthavarnas politik när det i själva verket finns ett mycket utbrett missnöje i breda folklager mot den.

Många svenskar anser sig vara mer eller mindre förrådda av makteliten och blir av naturliga skäl upprörda när denna maktelit sviker svenska folket.

När en modig man skrek åt misstänkta afghanerna och uppmanade dem att försvinna från vårt land, visade det sig att dessa afghaner har polisskydd. Trots grova brottsmisstanker och övergrepp mot en försvarslös kvinna så valde åklagaren Mats Wihlborg att släppa dem. Med största sannolikhet för att deras identitet inte skulle bli känd. Det är makthavarnas sätt att dölja invandrarrelaterad brottslighet och hålla allmänheten i okunskap om vad den skadliga migrationspolitiken leder till.

Inte nog med att man släppte de misstänka afghanerna. De fick också skydd av polisen för att slippa utstå spott och spe av missnöjda medborgare. Att skydda invandrade brottslingar och till varje pris försöka dölja vilka dessa brottslingar är och varifrån de kommer är satt i system. Det har även många enskilda poliser berättat om så det är ingen hemlighet längre. Men det är ett otrevligt samhälle vi har fått när makteliten först skapar allvarliga samhällsproblem och sedan försöker dölja dem.

Polisområdeschef Torbjörn Nilsson tillhör inte den skara människor som försöker se de annalkande samhällsproblemen på ett nyanserat sätt. Han ser istället varje aktion eller kritisk analys av invandringsrelaterade frågor som en attack mot de åsikter som han själv har. Han är – i alla fall i sin yrkesroll – en del av den problembild vi har i Sverige, det framgår tydligt när Hela Gotland pratar med honom.

Tidningen är inte intresserad av att ägna någon tid åt att låta invandringskritiker få komma tals. Inte heller vill man låta någon komma till tals som har kritiska åsikter om polisens eller åklagarens hantering. I stället vill tidningen och polisen framkalla en bild av att de som reagerat på övergreppet mot den rullstolsbundna flicka är ett problem och att polisen behöver skydda makthavare som utsätts för stark kritik.

Vanliga människor som är upprörda över invandrarbrott framställs som näst intill kriminella medan de kriminella och makthavarna som skyddar kriminella framställs som offer.

Hela Gotland frågar Torbjörn Nilsson: ”Vad säger du om debatten som varit kring den här händelsen de senaste dagarna?”

Torbjörn Nilsson svarar:

– Debatt är bra, så länge den hålls saklig och nyanserad. Det vi ser nu är hat, parat med en okunnighet och missuppfattningar. Det är naturligtvis oroande, och det är tydligt att vissa krafter håller på och driver de här frågorna för att det ska passa deras egna politiska uppfattning.

– De använder helt enkelt tillfället för att piska upp stämningen. Det bör man vara medveten om som medborgare.

Både frågan och svaret är märkligt. För det första har det inte varit någon debatt i gotländska tidningar, bara ensidig propaganda. För det andra har både polisen och lokalpressen medvetet vinklat händelserna och hållit välartikulerade invandringskritiker borta från debatter.

Övergreppet mot den rullstolsbundna flickan, polisens ovilja att ge signalement på de misstänkta, åklagarens beslut att släppa de misstänkta gärningsmännen och polisens medvetna arbete för att medborgarna inte ska få veta något om hur migrationspolitiken leder till ett otryggare samhälle blir tillsammans med medias agenda ett mycket tydligt exempel på hur och varför Sverige förfaller. Makteliten håller varandra om ryggen och gör allt för att bekämpa folkliga åsikter.

Men gotlänningarna gillar inte den här utvecklingen. Det har startat ett medborgargarde som stöds av 700 personer. Nina Drakfors intervjuade en kvinna bakom medborgargardet som säger att ”vi har inte bett om att få hit kriminella människor”.

Hon säger vidare att ”politikerna har inte frågat oss om vi vill ha hit dem”. Kvinnan berättar också att det har varit flera våldtäkter under sommaren och att det varit invandrare bakom brotten.

Ilskan mot landshövding Cecilia Schelin Seidegård och politiker som ligger bakom att Gotland fylls upp med asylsökande är mycket stor.

Gotlänningarna skulle kunna bilda ett lokalt politiskt parti med krav på att alla ovälkomna migranter ska bort från ön så att Gotland blir gotländsk igen.

Relaterat:

Julia Caesar om Gotland: Bristningsgränsen

Den gotländska medborgarvreden är ett hälsotecken

Fråga till politiker och de skyldiga till gruppvåldtäkten i Visby

Vilka är skyldiga till gruppvåldtäkten i Visby?

Lås in allt jävla kriminellt patrask som härjar i vårt land

Almedalsveckan 3–10 juli. Låt inte asylprofitörer och politiker förstöra Gotland.

Gotlands eget ”bildergbergmöte” hålls den 14 juli

Den 6 juni måste bli ”motståndets dag”

Nytt kvinnoöverfall i Visby

Överfallsvåldtäkt i Visby – mitt på dagen

Gotland blir avstjälpningsplats för asylsökande som inte får plats på fastlandet

Ny asylprofitör till Gotland

Migranter från tredje världen blir brandmän på Gotland

Hela Gotland ska förstöras, vansinnet fortsätter, kända politiker bakom asylbolag

Stackars Gotland – analfabeter till Slite

Mångkulturellt kaos stänger ungdomsgård på Gotland

Svenska tjejer på Gotland trakasserade

Gotland ockuperas av kolonisatörer

Förskolan Klostergläntan i Roma på Gotland blir asylboende

Tre nya boenden på Gotland för afghaner

Asylsökande till Fårö på Gotland

Över 4 300 asylsökande till Gotland snart

Clas Dahlén skapar problem för gotlänningarna

Nu fylls gotländska skolor upp med kolonisatörernas barn

200 asylsökande till lyxhotellet Kneippbyn Resort i Visby

2 kommentarer på “Uppror på Gotland: Lokaltidningen och polisen på Gotland försöker dölja asylrelaterade problem”

 1. Åklagaren kunde nog inte gjort något annat än släppa de våldtäktsmisstänkta. Han insåg väl att han inte kunde driva något mål mot dem.

  Varför?

  De uppgav säkert att de är bara BARN och då faller allt.

  Migrationsverket har missat ålderstesten och inte ifrågasatt de asylsökande unga männen.

  Klart och enkelt och en åklagare kan ingenting göra.

  Men … en POSITIV sak: Alla afghaner – även ynglingar – ska återbördas till sitt ursprung. (Om politikerna står vid sitt ord …) Så det blir lättare att sända dessa unga män tillbaka till Afghanistan om de inte har någon dom emot sig.

  Tänk på detta!

  Med en våldtäktsdom och straff är det svårare för ursprungslandet att acceptera dem.

  Hade de afghanska unga männen varit smartare så hade de erkänt och tagit sitt straff … för att få stanna i Sverige. Pssst! Säg det inte till dem!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s