Försvarsmaktens nya uppgift är att försvara det mångetniska helvetet

Vi har under de senaste åren kunnat visa att samtliga svenska statliga verk och organisationer inklusive statens propagandaorgan Sveriges Television, Sveriges Radio och andra organisationer aktivt agerar för att Sverige ska globaliseras.

helena-lindberg-msb
Helena Lindberg, politruk på MSB. Hon försvarar koloniseringen av Sverige.

När Försvarsmakten och Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap öppet visade stöd för en invasionsliknande politik, då vet man att Sverige är ockuperat av fientliga krafter. Dessa två myndigheter lyfte inte ett enda finger eller varningens ord trots att det vällde in 10 000 migranter i veckan när migrationen pågick som mest. Istället stod Försvarsmakten upp och välkomnade hundratusentals migranter från dysfunktionella kulturer och accepterade att Sverige skulle invaderas av människor som skulle kolonisera vårt land och på sikt ta över det från svenska folket.

Försvarsmakten stod med öppna armar och släppte in fienden.

Försvarsmakten och MSB är bara två av många statliga organisationer som regeringen använder sig av för att förstöra vårt land. Det är lätt att inbilla sig att Försvarsmaktens uppgift är att försvara svenska folket och Sverige från angrepp, men så är inte fallet. Det var länge sedan försvaret hade till uppgift att förvara oss. Nu fungerar Försvarsmakten som en av flera svenskfientliga organisationer som vill förvandla det tidigare trygga etniskt homogena Sverige till ett mångetniskt helvete.

micael-byden-forsvarsmakten
Micael Bydén, politruk på försvarsmakten. Han försvarar koloniseringen av Sverige.

Försvarsmakten ligger inte bara bakom att Sverige blir mångetniskt utan har också ansvar för alla de problem som uppstått till följd av den stora migrationen. Försvarsmakten är alltså ansvarig för alla fall av överfall, hot, misshandel, inbrott, våld, rån, mord, våldtäkter och andra brott som begås av importerade brottslingar. Men liksom andra myndigheter låtsas man inte om att man har ett ansvar för samhällsutvecklingen. Man tiger om alla problem.

Försvarsmaktens roll idag är att vara underställd den globaliserade världsordningen, där överstatliga organisationer som FN, EU och Nato sätter agendan. Sverige deltar idag i operationer ibland annat Afghanistan, Irak, Kongo-Kinshasa, Kosovo, Mali, Pakistan, Somalia och Sydsydan. Sverige lägger ned stora pengar på Försvarsmaktens projekt i andra länder och men inte en enda krona på att försvara Sverige. Här ägnar man sig på sin höjd åt att vara honnörsvakt åt kungen och medverka i Vaktparaden i Stockholm. Att försvara svenskarnas Sverige är en tanke för försvaret har övergivit för länge sedan.

Försvarsmakten har placerat ut soldater på Gotland för att man vill insinuera att vi kan behöva försvara oss från angrepp från Ryssland. I själva verket är placeringen av soldater på ön ett led i Natos strävan efter att flytta fram sina positioner och hota Ryssland. Soldaterna på Gotland är en ren provokation och har ingenting med en reell hotbild att göra.

Den nya inriktningen som man basunerar ut på ett ganska subtilt sätt är att man ska försvara det mångetniska Sverige och bekämpa svenskar som opponerar sig mot att Sverige koloniseras.

I sin nya ”reklamfilm” som heter ”Du nya, du fria” visar Försvarsmakten upp ett Sverige där minst varannan person är en etnisk främling. I texten som ansluter till filmen skriver man:

Om tio år får Sverige en ny medborgare. Det enda vi vet är att hon kommer att få personnummer 20261031-7584. Men oavsett vem hon blir, kommer vi att försvara hennes rätt att tycka, tänka och leva som hon själv vill.

År 2026 är etniska svenskar redan i minoritet. Det vet Försvarsmakten. Filmen går ut på att Försvarsmakten kommer att försvara ”Det nya Sverige”, det koloniserade Sverige och de som kommer att drabbas är alla svenskar som motsätter sig koloniseringen. Försvarsmakten skriver:

Med fler kvinnor, mer öppenhet och bättre mångfald kan vi effektivare försvara det jämställda, öppna och mångkulturella Sverige.

Försvarsmakten är tydlig med att det är det mångkulturella Sverige som ska försvaras, inte det svenska Sverige. Underförstått är att alla som ogillar det mångkulturella Sverige ska bekämpas – av ”Försvarsmakten”. Det betyder att vi behöver nya försvarsorganisationer som kan försvara svenska folket från den svenskfientliga politik som bedrivs av makthavarna.

Sverige är verkligen i allvarlig fara!

3 thoughts on “Försvarsmaktens nya uppgift är att försvara det mångetniska helvetet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s