Nu bojkottar vi även Adidas

Det har funnits skäl länge att bojkotta Adidas. Företaget opererar globalt och går liksom många andra globala företag ”all in” för att hjälpa till att göra Sverige mångetniskt. Reklamen, som riktar sig till Sverige, är nu utstuderat ”mångfaldsorienterad”, vilket innebär att endast en liten del av människorna som förekommer på bild är svenskar.

Under det här året har nästan alla globala storföretag på ett ganska tydligt sätt ändrat sin marknadsföring och anpassat den till ett samhälle med allt fler kolonisatörer och allt färre svenskar. Även många ”svenska” företag har inriktat sig på mångetnisk reklam.

Det bästa sättet att motverka deras framfart är att använda sig av konsumentmakt. Man undviker att köpa deras produkter. Även om det inte märks i deras bokföring så har man gjort en god handling.

Exempel på reklam från Adidas:adidas-global3adidas-global2adidas-global

3 kommentarer på “Nu bojkottar vi även Adidas”

 1. Varför, varför ska det alltid vara en vit kvinna och en svart man? Kan de inte ens föreställa sig någon annan kombination om det nu måste vara olika hudfärger?

  Gilla

  1. För att denna hjärntvätt främst är riktade till kvinnorna. De är, tyvärr måste jag säga, dom som är lättast att styra och kontrollera genom hjärntvätt. De används som nickedockor i ett vidrigt spel. Men det riktar sig även mot de svenska vita männen. Bara se på tv i 20min, bläddra och kika på reklamen. Vita män framställs nästan Alltid som svaga, korkade och töntiga. ”Ni är ingenting.”
   Sen är det intressant som du säger att de (för tillfället iaf) inriktat sig på hudfärg, och en speciell hudfärg. Man ser sällan en asiat tex. Nästan alltid är det en ljusare brun person, som oftast är en man också. Det roliga i detta är ju att vi i Sverige inte har så många av ljusbruna. Och sen påstår de att detta ska spela samhället. Varför inte araber då? Sorgligt är det iaf. Och den borttappade och vilsna vänstern hakar såklart på. Det är DOM som är helt Besatta i hudfärg, kön och sexuell läggning. För de allra flesta andra spelar detta ingen roll. Men att de har fel i huvudet är väl inge nyhet…

   Gillad av 1 person

 2. Nej detta är den korrekta bilden enligt deras norm. Den bilden är man väldigt trött på så nu blir det ett sant nöje att skippa detta märket.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s