Ted Nugent höll tal för Trump

Valkampanjen i USA är på väg att avslutas. I går reste Donald Trump till fem olika delstater. I Michigan fick han draghjälp av Ted Nugent som höll ett tal till stöd för Trump. Ted Nugent äntrar scenen vid tidskod ca 1:09:00 och börjar tala vid ca 1:15:00.

Idag börjar röstningen. Det blir ett spännande och jämnt val som enligt opinionsundersökningarna kommer att göra Hillary Clinton till president. Hennes valkampanj är helt och hållet sponsrad av finanseliten och uppbackad och globalisternas medier, särskilt CNN som numera kallas Clinton News Network.

I Sverige har samtliga medier backat upp Hillary Clinton. Ingen sympatisör till Donald Trump har bjudits in till någon TV-soffa för att förklara varför Trumps politik är bättre.

All information är filtrerad och alla obekväma åsikter ska hållas bort. Systemet är riggat såtillvida att makteliten stöder Clinton och vill att folket ska tro att Clinton blir en bättre president än Trump.

Den demografiska situationen i USA med en snabbt ökande latinamerikansk och annan icke-vit befolkning gör att vita väljares röster får svårare att konkurrera i politiska val. Men i det här valet har Donald Trump lyckats mobilisera många vita arbetarväljare som tidigare röstat demokratiskt. Nu har det skett en stor överströmning till republikanerna och det är helt och hållet Donald Trumps förtjänt.

Om Donald Trump vinner valet blir det ett mycket stort steg i rätt riktning för USA. Om Hillary Clinton vinner kommer vi få se mycket allvarliga konsekvenser för USA och övriga världen. Den amerikanska exceptionalismen som blivit norm under Obama kommer att leda till fler krig och konflikter. Det demografiska förfallet kommer att fortsätta med ökad massinvandring och asylmottagning i hela den vita världen. Det innebär i så fall att motståndet mot globalisternas politik måste öka ännu mer till följd av den totalitära politik  som vi kommer att utsättas för.

Islam kommer att fortsätta att etablera sig som en ondskefull kraft i västvärlden medan vita födelsetal fortsätter att minska. Absolut ingenting kan bli bättre i världen under Hillary Clinton. Den finanselit som sponsrar henne kan däremot se sina rikedomar öka i den pyramidsspelsekonomi som vi är underkastade.

Vi kommer att jubla stort om Trump vinner. Om han förlorar så måste ”kampen gå vidare”. Vad Trump gör om han förlorar valet är ett oskrivet kort, men han har antytt att han fortsätter på den inslagna vägen på något sätt. Det har ryktats om att han ska starta en TV-station.

Även om Trump vinner så kan han inte lösa varken USA:s eller andra länders alla akuta problem med bristande födelsetal, normupplösning, globalisering och annat. Däremot kan ha dra världen åt rätt håll vilken kan vara en bra början på en ny politisk inriktning för hela västvärlden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s