TRUMP HAR SEGRAT – BLIR PRESIDENT. GAMMELMEDIA I CHOCK.

Först och främst måste man gratulera Donald Trump som hade så många kloka väljare som helhjärtat gick in för att stödja honom. Redan när Donald Trump annonserade att han skulle ställa upp i presidentvalet gjorde en del kloka analytiker den reflektionen att Trump skulle kunna vinna valet. När Trump började göra utfall mot illegal invandring och mot kriminella gäng som kommit från Mexico var det ingen i etablissemangsmedia som förstod att alla former av invandringskritik har folkligt stöd.

Media häcklade honom och trodde att han aldrig skulle ha en chans att bli republikanernas presidentkandidat. Sedan är resten historia.

Media har systematiskt visat stöd för Hillary Clinton och bedrivit intensiva kampanjer mot Trump. Allt har vinklats till Hillary Clintons fördel och varje gång Trump har sagt något som journalisterna ogillat så har de sagt att han inte kan vinna.

Se när gammelmedia skrattade åt Ann Coulter när hon i ett tidigt skede spådde att Trump skulle vinna.

Vanliga väljare – allmänheten både i USA och Sverige – är förbannade på medias förljugenhet och trötta på alla besswerwissrar inom journalistkåren som sitter i TV och snackar massa skit. De gör inte analyser utan utgår bara från sin egna ofta extremliberala eller vänsterorienterade agenda.

För Sveriges vidkommande har vi inte kunna se en enda svenska Trumpanhängare få uttala sig offentligt trots att de finns många. Daniel Friberg från Motpol och Ingrid Carlqvist från Ingrid och Conrad har varit mest träffsäkra i sina omdömen. Även Gustav Kasselstrand och många andra individer har haft på känn vad som skulle kunna hända. Någon av dem borde ha fått uttala sig i gammelmedia eftersom de är kloka och analytiskt lagda på ett bra sätt.

Det tråkiga i sammanhanget är Sverigedemokraterna vars partiledare inte ens är säker på om han vill gratulera Trump till segern. Att SD är fega, ynkliga och pk-orienterade råder det inga tvivel om.

Åkesson framstår allt mer som ”en piece of shit”, en fullkomligt opålitlig och dessutom okunnig figur som gör allt för att framstå som en del av etablissemanget.

En annan mycket obehaglig tendens vi ser är att samma journalister som stödde Clinton och inte begrep varför Trump skulle kunna vinna nu sitter och gör efteranalyser av valet. De sitter där och babblar om åsikter utifrån sin egen agenda och då blir det ännu mer av den journalistik som vi betackar oss för.

GRATTIS DONALD TRUMP!

donald-trump.png

En kommentar på “TRUMP HAR SEGRAT – BLIR PRESIDENT. GAMMELMEDIA I CHOCK.”

  1. PK media och etablissemanget i USAs 51 delstat Sverige kan nu gå och dra något gammalt över sig och ALDRIG visa sig mer. Jag vill inte se deras fula trynen mer. Ett STORT GRATTIS till Trump och världen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s