Jimmie Åkesson är en korkad femtekolonnare som används av SVT för att sprida hat mot Donald Trump

I Agenda den 13 november (TV 2, 21.00) fick vi återigen se den nästan obotligt korkade Jimmie Åkesson uttala sig i politiska frågor. Man får lätt den bestämda känsla att SVT och media nu använder honom som ett redskap mot nationalism, mot Donald Trump och mot mer radikal invandringskritik.

SVT och media i övrigt vill göra Åkesson till en frontfigur för den invandringskritiska rörelsen eftersom han ständigt tar avstånd från alla vettiga åsikter som skulle kunna vara till verklig nytta i den invandringspolitiska debatten.

På det sättet fungerar Åkesson som en nyttig idiot för etablissemanget, men det fattar inte Åkesson själv. Han är för dum för det.

Igår var det dags igen när Åkesson hade den stora förmånen att sitta i direktsänd TV och då skulle kunna göra slarvsylta av journalisten Mats Knutsson som ställde frågor bland annat om den politiska utvecklingen i USA.

Mats Knutsson:

När det gäller muslimer så har Donald Trump sagt att han vill förbjuda alla muslimer från att komma till USA. Så här sade han under valrörelsen:

Donald J Trump:

Donald J Trump is calling for a total and complete shutdown of muslims entering the Unites States until our countries representatives can figure out what the hell is going on.

Mats Knutsson frågar Jimmie Åkesson:

Vad tycker du om det här uttalandet?

Jimmie Åkesson:

Det är ett exempel på hur han går för långt. Jag förstår att man vill stärka gränskontroller och gränsskydd, att man vill ha bättre kontroll på vilka som kommer in i ett land, det tycker jag att vi ska ha i Sverige också. Men han drar det lite långt när han säger att vi inte ska släppa in en enda muslim i princip, jag vet inte vad han menar med det faktiskt.

Jimmie Åkesson kunde ha satt ned foten och sagt att vi inte ska ta emot en enda muslim till Sverige eftersom vi redan har fullt och att vi istället borde börja skicka tillbaks de som finns här till sina hemländer. Han kunde helt enkelt ha visat sympati för Trumps uttalande. Men Agendaredaktionen visste precis var Åkesson står i den här och var glada över att få honom att återigen ta avstånd frå¨n Trump och farmställa den blivande presidentet som ”extrem”.

Jimmie Åkesson har tidigare framhållit att vi inte bara ska ha muslimsk invandring till Sverige utan att alla muslimer som finns här och expanderar i antal genom höga födelsetal ska få bo i vårt land i evighet. Men Åkesson politik blir det ett demografisk maktövertagande för eller senare eftersom han inte vill rädda svenska folket från det öde som hotar oss.

Jimmie Åkesson är i själva verket en femtekolonnare i den invandringskritiska rörelsen och han används av media för att han säger vad de vill höra.

Vi upprepar: Jimmie Åkesson är i själva verket en femtekolonnare i den invandringskritiska rörelsen och han används av media för att han säger vad de vill höra.

Relaterat:

Jimmie Åkesson tog avstånd från Trump fem gånger på fem minuter

Så blev Jimmie Åkesson Sveriges mest korrumperade politiker någonsin

2 kommentarer på “Jimmie Åkesson är en korkad femtekolonnare som används av SVT för att sprida hat mot Donald Trump”

  1. Jag onskar ocksa att hans respons hade varit ” pro Trump” Akesson har alltid varit en gentleman, men att vara ensam dar upp kan ju inte vara latt han far ju skit vart han an vander sig, begar vi for mycket av honom???

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s