Äntligen kan vi med gott samvete bojkotta bilmärket Audi

Bilmärket Audi har valt att samarbeta med vänsterprofilen, polishataren och feministen Kakan ”ACAB” Hermansson, som på grund av sina åsikter har fritt tillträde till utrymme i statliga och andra svenskfientliga medier.

Företaget tycks ha haft ett omdöme som är fullkomligt bottenlöst dåligt. Att använda sig av kända vänsterprofiler, som inte kan tillföra ett civiliserat samhället någonting, för att marknadsföra ett bilmärke som vill säkra sin status måste vara bland det mest korkade som gjorts i en reklamkampanj i Sverige på länge.

Varför ska man köpa en bil från en koncern som uppmuntrar samhällsskadlig verksamhet?

Kritiken mot Audis reklamkampanj blev massiv och det var inte bara alternativmedia som stod bakom kritiken. Kakan Hermansson är en känd polishatare och det finns nog ingen polis som skulle få för sig att köpa en Audi efter att Kakan gjort reklam för bilmärket.

Trycken på Audi blev stort och helt plötsligt började alla inblandade att skylla ifrån sig för att slippa ta ansvar för kampanjen. Hela kampanjen visar inte bara på dåligt omdöme utan på ren idioti. Audi anlitar reklambyrån Åkestam Holst som knappast kan anses vara av det kreativa slaget. Tvärtom är de totalt fantasilösa. Det är en byrå kan man använda om man vill att försäljningen av någon produkt ska minska eller upphöra.

Inte nog med att man anlitade Kakan Hermansson. Man anlitade även multikulturalisten och rapparen Daniel Adams-Ray som vill att Sverige ska vara ett mångetniskt land.

Att bojkotta Audi är inte bara självklart, det är en plikt.

Relaterat:

Audi Sverige samarbetar med Kakan Hermansson

Audi anlitar Kakan Hermansson i reklamkampanj – nu flyr bilköparna

Audi stoppar kampanj med ”Kakan” efter kritikstorm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s