Dagens Nyheter tänker rasistanklaga alla som ingår i Trumps kommande regering

Agendajournalisterna på Dagens Nyheter drar sig inte för att ljuga, överdriva och manipulera för att framställa dem som kommer att jobba tillsammans med Donald Trump för rasister.

Trump har nu utsett den kompetente senatorn Jeff Sessions från Alabama till justitieminister. Sessions var en av de första som anslöt sig till Trumps kampanj och redan 2015 var han tydlig med att deklarera sin sympati för Trumps åsikter.

jeffsessions-1

DN kallar Sessions för ”rasistanklagad”, men det är i själva verket bara andra vänsterorienterade medier och journalister som kommer med sådana anklagelser. DN:s journalister är ohederliga mytomaner, inget annat.

Så snart DN fick reda på att senatorn Jeff Sessions skull ingå i Trumps kommande regering så ville DN skynda sig att framställa honom som rasist. Globalisternas medier har bestämt sig för att fortsätta bekämpa Donald Trump och drar sig inte för att ljuga ihop vilka historier som helst för att framställa honom och alla han omger sig med som ondskefulla personer.

DN är inte ensamma utan är del i ett globalt mediekollektiv som bedriver en agenda om att bekämpa varje form av nationalism och försvara globalism.

DN är en del av en global inkvisitionskampanj mot sunda politiska strömningar.

DN vill helt enkelt uppvigla människor och förmå dem att hjälpa till att bekämpa republikaner – gärna med våld. Medias kampanjer har redan orsakat mängder av överfall och våld mot Trump-supportrar, men det är ingenting som DN tänker berätta om för sina läsare.

En kommentar på “Dagens Nyheter tänker rasistanklaga alla som ingår i Trumps kommande regering”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s