DN kallar Breitbart för hatsajt. Vad är då DN?

Dagens Nyheter är familjen Bonniers flaggskepp genom det stora inflytande som tidningen har på samhället. Familjen Bonnier driver en agenda som går ut på att man å enda sidan vill tjäna massa pengar och å andra sidan skapa olika monopol som gör att man både kan tjäna (stora) pengar och sprida politiska kampanjer som riktar sig mot nationalister i Sverige och andra länder. All form av nationalism ska bekämpas, vare sig den är mild och nästan osynlig eller mer konsekvent och tydlig.

Men det är huvudsakligen de europeiska folkens nationalism som ska bekämpas, andra folks nationalism bejakas ofta, särskilt om det kan användas som ett medel mot vita människor.

Dagens Nyheters agenda går ut på att driva kampanjer för globalisering och mot varje form av nationalism. DN använder sig av alla existerande tänkbara knep som lögner, guilt by association, döljande av sanningar, påhitt och osanna vinklingar för att uppnå effekt.

breitbart-sweden

I dagens tidning kallar man den snabbt växande informationsplatsen Breitbart för ”rasistisk hatsajt”. DN försöker inte anstränga sig det minsta för att framställa Breitbart för vad Breitbart är; en sajt som kritiserar den etablerade maktordningens globalism. Breitbart är också en sajt som försvarar folkliga opinioner som har svårt att få plats i MaktenS Medier.

Den senaste månaden hade Breitbart 45 miljoner unika besökare. Allt fler människor som tröttnat på gammelmedia har hittat inte bara till Breitbart utan till många andra alternativa media. I Sverige är Fria Tider den bästa motsvarigheten till Breitbart.

Dagens Nyheter och andra etablerade medier känner att marken börjar rämna under fötterna på dem och gör nu desperata försök att överleva politiskt och ekonomiskt. DN:s globalistiska agenda börjar ifrågasättas av allt fler som numera föredrar alternativa medier, som Breitbart och andra.

DN försöker försvara sin extrema globalistagenda genom att gå till angrepp mot alternativmedia och framställa konkurrenterna som rasister, fascister och nazister. DN hoppas att folk helt okritiskt ska lyssna på vad DN säger och fortsätta läsa och ta intryck av vad Sveriges största agendasättande tidning säger.

Men det är ganska enkelt att avslöja DN som en propagandacentral för mytomaner som dagligen sprider lögner och vilseleder allmänheten.

DN:s Martin Gelin har ”granskat hatsajten som nu expanderar till Europa”, alltså Breitbart. Men DN har inte ”granskat” Breitbart utan bara samlat ihop ett antal angreppspunkter som huvudsakligen bygger på lögner, allt för att framställa Breitbart i så dålig dager som möjligt inför läsare som inte är kapabla att dra egna slutsatser utan lätt låter sig ledas av agendajournalisternas usla omdömen.

Invandringskritiska texter på Breitbart kallas av Gelin för ”främlingsfientliga”. Gelin väljer sedan att citera omdömeslösa människor som republikanen John Weaver som ogrundat kallade Breitbarts Steve Bannon för ”rasistisk antisemit”. Weaver skrev på twitter: ”Den rasistiska, fascistiska extremhögern är nu representerad bara fotsteg från Ovala rummet.”

Eftersom DN och Martin Gelin inte gillar invandringskritiska tidningar så söker man ljus och lykta efter någon eller några som använt sig av samma andefattiga retoriska grepp som alltid används mot invandringskritiker, rasist, fascist, nazist, högerextremist, antisemit och annat trams som inte har med verkligheten att göra.

DN citerar också den demokratiske senatorn Harry Reid som kanske är en av de mest extrema och stolliga politikerna som finns i USA. Reid är fullt i klass med Henrik Arnstad och honom citerar alltså DN. Det säger allt om DN.

Martin Gelin skriver om Breitbart:

Efter att Steve Bannon tog över förvandlades Breitbart snabbt till en renodlad högerpopulistisk sajt, som ofta ägnade sig åt öppen främlingsfientlighet, konspirationsteorier, vilda överdrifter, vilseledande vinklar och kontroversiella rubriker.

Det är samma anklagelser som reflexmässigt riktas mot invandringskritiska sajter hur sakliga de än är. För den som vet att DN befolkas av mytomaner kommer anklagelser mot alternativmedia inte som en överraskning. DN har för vana att bedriva sin agendasättande journalistik med hjälp av konspirationsteorier, vilda överdrifter, vilseledande vinklar och kontroversiella rubriker.

Ofta använder globalisterna sig av begrepp som ”antisemit” för att svärta ned människor som kritiserar vissa globalister. Men det vill man egentligen säga att den som kritiserar en globalist, och denne globalist råkar ha judisk bakgrund, så är man antisemit och därmed fientlig mot judar, ja mot alla judar. Så är naturligtvis inte fallet. Man kritiserar en globalist oavsett vilken etnicitet han har. Det är globalistens agenda man kritiserar, inte hans etniska bakgrund. Anklagelser om ”antisemitism” används i regel för att försöka tysta kritik mot människor med judisk bakgrund oavsett hur befogad kritiken är.

Martin Gelin skriver:

Men framför allt började man publicera fler artiklar där man utmålade konspirationsteorier om en “global finanselit” med dunkla motiv. I dessa texter var det ofta gott om antisemitiska stereotyper.

Vad en ”antisemitisk stereotyp” är framgår inte, men Gelin hävdar indirekt att kritik mot en globalist med judisk bakgrund är en form av antisemitism. Det är naturligtvis helt befängt.

Martin Gelin skriver:

En av Breitbarts stjärnor är Milo Yiannopoulos, en brittisk provokatör och förgrundsfigur för alternativhögern. Yiannopoulos har framför allt attackerat feminister, muslimer och svarta rättighetsaktivister. Han bannlystes från Twitter i somras, efter att ha skrivit en serie av rasistiska trakasserier mot en svart skådespelare, men han har kvar jobbet som chefredaktör för teknikplattformen Breitbart Tech.

Här ser vi ett flagrant exempel på hur DN försöker vilseleda sina läsare. Milo gör ofta en stor poäng av att han är både judisk och homosexuell, något som DN gör allt för att undanhålla allmänheten. Milo är i någon mening en provokatör, men DN kanske kunde berätta vad han utsatts för när han försökt hålla tal på universitet runt om i USA. Ett oändligt antal gånger har han utsatts för regelrätt mobbing, trakasserier och hot och tvingats inställa eller korta ned sina framträdanden. Inte ett ord från DN om att vilja träda in och försvara Milos rätt att yttra sig fritt under ordnade förhållanden.

Martin Gelin skriver:

Under den första veckan efter Trumps valseger inträffade över 400 rasistiska hatbrott, enligt FBI, vilket är dubbelt så många hatbrott som normalt sker under en hel månad i USA.

Gelin kanske istället borde informera om alla de många överfall som drabbat anhängare till Donald Trump. Han kanske skulle kunna ställa dessa ”hatbrott” i relation till alla brott som drabbar vita människor i USA när de utsätts för svart brottslighet eller hur svarta också utsätts för brott av andra svarta. Överfallen på Trumpsupportrar har varit så många att ingen kan ha undgått dem. DN väljer medvetet att dölja detta faktum för att manipulera sin läsekrets och inbilla dem att Trump-sidan är ond och alla andra är goda. Så arbetar psykopatmedia.

Martin Gelins påståenden om Breitbart gäller istället för DN. Det är på DN som många galenskaper frodas, inte minst rasism. Men den rasism som DN sprider riktar sig mot svenskar eller mot vita människor och den bottnar i ett djupt hat mot vita européer.

Samma dag publicerar DN en artikel av Lisa Meyler som skriver om SD att partiet är ”rasistiskt, nationalistiskt med färska nazistiska rötter.” Tre lögner i samma mening. SD är inte rasistiskt och har aldrig varit det. SD är inte längre nationalistiskt. Idag försvarar partiet ett mångetniskt Sverige och stor invandring. Partiet har inga ”nazistiska rötter”.

Lisa Meyler är rädd för att svenskar ska upptäcka att de är förrådda av sina politiker och att Sverige håller på att koloniseras av andra folk som tränger undan svenskarna i sitt eget land. Lisa Meyler vill hjälpa DN att ta ifrån svenska folket rätten till sitt eget land och inbilla svenskarna att de inte är ett folk med historisk rätt till den egna territoriet.

lisa-meyler
Varför är det viktigt för Lisa att markera att hon är ”judisk”?

Hon kallar sig själv ”judisk” när hon signerar sin hattext mot Sverigedemokraternas ”rasism”. Skulle någon etnisk svensk kunna få in en text i DN som kritiserar judisk nationalism i Sverige och skriva under den med ”svensk”?

Nej det skulle aldrig kunna ske. Att hata svenskar och svensk nationalism går däremot bra i DN.

DN är Sveriges största hatsajt!

(Glöm inte att bojkotta DN!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s