Ingrid och Conrad 21 november 2016

Dagens sändning handlar delvis om det kommande presidentvalet i Frankrike nästa år. Många hoppas att Marine Le Pen ska vinna, men det kommer att bli svårt. Orsaken är att globalisterna nu slickar såren efter förlusterna efter Brexit och presidentvalet i USA. De vill inte förlora en gång till. De kommer att maximera sina kampanjer mot Marine Le Pen och stödja den person som kommer att utmana henne. Det blir sannolikt François Fillon.

Enorma belopp kommer att läggas ned på att bekämpa Le Pen och det blir globalisternas främsta propagandakanaler, dagspress och TV, som kommer att användas. Skulle Le Pen vinna vore det en sensation och då står vi inför det faktum att vi kan ta tillbaka hela Europa.

Vad man aldrig ska glömma är att globalisterna inte ger upp efter en förlust. De omgrupperar bara och kommer snart igen. De har gott om pengar som de kan använda på konstanta kampanjer mot nationalister. Därför får vi inte slå oss till ro efter en seger utan fortsätta kampen för nationalstaternas suveränitet och bevarande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s