Sverigedemokraternas nya viktiga stridsfråga…

Det högerextrema, främlingsfientliga, rasistiska, fascistiska och nazistiska Sverigedemokraterna som vill kasta ut alla invandrare från Sverige har tagit upp en ny viktig stridsfråga.

Under hela mandatperioden sedan valet har SD inte behövt driva en enda fråga. Media serverar nämligen SD:s program till allmänheten som får veta hur extremt SD är. När folk då röstar på SD hoppas väljarna också att partiet ska leverera i form av kampanjer eller initiativ mot massinvandringen och alla dess konsekvenser.

Men samma allmänhet får aldrig veta att partiet har övergivit precis allt det som folk inbillar sig att partiet står för. Media ser till att hålla allmänheten lyckligt ovetande om att partiet har svikit på precis alla områden, från invandringspolitik till utrikespolitik. SD har närmat sig moderaterna så mycket att det är svårt att skilja partierna åt. SD av idag är ett problem, ingen tillgång.

I Kävlinge kommun har partiet liksom i många andra kommuner mest suttit och sovit under mandatperioden, men en av partiföreträdarna i Kävlinge har tydligen vaknat till liv – i alla fall tillfälligt. Det är självaste gruppledaren Lars Andersson som visat sig vara på hugget ordentligt.

Egentligen var det inte Andersson själv som vaknade utan hans tolvåriga dotter. Hon fick Andersson att inse att ballonger kan vara ett större hot mot Sverige än den migrationspolitik som leder till att svenskarna redan om nio år kommer att vara i minoritet i sitt eget land. I jämförelse med ballonger är migrationspolitiken en helt oviktig och futtig fråga. Att Sverige byter ut sin befolkning är ingenting mot det hot som ballonger kan utgöra.

ballons2
Sveriges ödesfråga?

Efter ett samtal med dottern har Lars Andersson nu insett att partyballonger är det farligaste som finns. Tack Lars för att du upptäckte hotet mot Sverige i tid!

Lars Andersson väckte hela den sovande partigruppen i Kävlinge och fick dem att inse hur viktigt det är att hindra ballonger från att flyga upp i luften när eleverna i årskurs sex släpper ut ballonger i samband med skolavslutningen. Partiet har undersökt alla tänkbara faror med ballonger. De har läst rapporter från olika miljöinstitut och gnuggat sina geniknölar för att gå igenom vad som kan hända när ballonger släpps upp i luften. Partigruppen kom efter en tid fram till att de kan gå sönder och falla till marken.

Ballongproblemet är Sveriges ödesfråga.

SD kanske kan bjuda in alla kolonisatörer som man vill ska stanna i Sverige och hjälpa till med att jaga ballonger och få stopp på det allvariga hotet mot vår nation.

SD vill dessutom stoppa alla ballongutsläpp omedelbart. Kul att det finns något som partiet vill stoppa.

4 kommentarer på “Sverigedemokraternas nya viktiga stridsfråga…”

 1. Det räddaste SD vet är om någon kallar dom rasister, då blir det fart minsann!
  ”O nej nej nej, vad som helst utom det! Vi kysser era fötter, vi tar avstånd från allt och alla framför allt från våra medlemmar, vi utesluter 90% av medlemmarna, vi ändrar programmen och blir lika slätstrukna som 7-klövern, vi tillber Expo som den högste av gudar, vi skjuter oss själv inte bara i foten utan även i huvudet, vi gör vad som helst, vad ni än ber oss om baaara ni inte kallar oss rasister”.
  MSM: ”Ja det är bra, gör så – jävla rasister”.

  SD SD gamle vän,
  konstigt att du lever än.

  Gilla

 2. Sparka dumbommen! Han är en större fara för SD än de som sätter ord på den vansinniga muslimska invandringen vi har! Herregud, botten nås visst aldrig i SD. När t o m 12-åringar får styra partiets frågor, då får man denna ofattbara dumhet!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s