Donald Trump skällde ut media

Donald Trump bad cheferna för de största medierna komma till Trump Tower för ett möte. Cheferna trodde sannolikt att de skulle få medverka i någon informell träff och få veta något om Trumps framtida politik.

I stället tvingades de sitta framför honom som små skolbarn och höra att de borde skämmas. Det kom ungefär 30 tongivande TV-chefer och andra inflytelserika mediapersonligheter. Trump gick loss ordentligt på mediacheferna och började med Jeff Zucker från CNN. Till honom sade han att alla på CNN ljuger och borde skämmas. Under sin valkampanj skällde Trump ut media många gånger för att visa sina anhängare var fienden finns.

Nu kallade han alltså till sig fienden för att skälla ut dem på plats. När cheferna anlände var de uppklädda och hoppades att de kallats för att de skulle få erbjudande om att följa den blivande presidenten på nära håll under sitt presidentskap.

När Trump kom in i rummet var han vardagligt klädd och började genast skälla ut cheferna. De var helt förstummande och visste inte riktigt hur de skulle förhålla sig till denna förnedring.

Källa och källa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s