När börjar kampen för att rädda Sverige och svenska folket?

Svenskarna är ett folk med mångtusenåriga anor. Landet är uppkallat efter den folkstam som dominerade vårt territorium och lade grunden för den välmående stat som växte fram och senare blev ett svenskt folkhem. Ett eget land för oss svenskar.

Våra rötter finns i bondesamhället. De var vi som röjde skogar, bröt upp mark och odlade landet. Vi skapade byarna, småorterna och de samhällen som våra förfäder levde och verkade i.

svenskar-anno-d.png
Svenskar från en tid när svenskheten var självklar

Vi stod på topp under mitten av 1960-talet och det var strax därefter som de fel vi ser idag började gro. Aningslöst lät vi politiker och andra makthavare med internationella perspektiv få börja styra och ställa i maktens korridorer. Media hade ännu inte utvecklat sin globalistiska agenda, men den lurade runt hörnet.

Under tiden njöt svenska folket av sitt välstånd och ungdomen levde gott på det som deras föräldrar hade skapat. De kunde studera, hade lätt att få jobb och bostad kunde man få samma dag.

Men redan såg vi början till framtida problem. Ungdomen från 1960-talet behövde inte arbeta lika tidigt som föregående generation. Istället kunde de studera och utbilda sig. Man kunde satsa mer på sig själv och bli fri från omgivningens tidigare förväntningar på att bilda familj, få barn och föra släktens arv vidare till kommande generationer.

När preventivpillren kom och blev vanligt förekommande blev ungdomen mer promiskuös och kunde leva ut sina lustar istället för att inrikta sig på att hitta kärleken och bilda en stabil och barnrik familj.

Den lättsinniga livsstilen började uppmuntras av opinionsbildare som fick stort utrymme i vissa medier. Det var nu de problem vi har idag grundlades.

Svenska folkets tidigare medvetenhet om att de faktiskt var ett folk och att Sverige var deras land fanns fortfarande kvar folkdjupet men även den självklarheten skulle komma att ändras. De stora mediekoncernerna blev allt tydligare med sin agenda. Från alla håll överöstes svenska folket med liberal och socialistisk propaganda som kom att förgifta våra själar.

Äldre människors visdom och livserfarenhet skulle inte längre respekteras. Yngre människors energi och framåtanda skulle utnyttjas av politiska krafter som ville omdana Sverige till ett allemansland. 68-generationen bestod huvudsakligen av yngre människor som drogs med i en internationell vänstervåg som var orkestrerad av medier med en global agenda. Då uppmuntrades precis allt det som skadar sammanhållningen hos ett folk.

Självupptagen livsstil, längre tid med studier, förakt mot familjen, förakt mot tidigare generationer och äldre människor, minskade födelsetal, färre stabila äktenskap, fler skilsmässor, minskat politiskt intresse i byar och småsamhällen när storkommuner infördes och makten flyttades längre bort från folket. Makthavarna visade allt större förakt för folket och istället för att utveckla landet tillsammans med medborgarna så fattade man allt oftare beslut över huvudet på oss.

Politikerna började bygga betonggetton över hela Sverige. De rev äldre hus som i många fall hade kunnat sparas och renoveras och ersatte dem med glas och betong. Gamla bondgårdar som fungerat väl i generationer skulle bort. På marken skulle man bygga Rinkeby, Bergsjön, Rosengård och andra blivande getton. Ingen hänsyn togs till traditioner, till människors välbefinnande eller till kommande generationer.

Stora delar av Stockholms äldre och vackra innerstad revs och ersattes med betong. Hela Sverige skulle omdanas så att det inte stod att känna igen. Ungefär samtidigt började näringslivet propagera för att få hämta arbetskraft från södra Europa. Trots att många svenskar med känsla för den egna nationens väl inte gillade det så kom jugoslaver, greker, italienare och andra hit. Idag påstår insiktslösa människor att det var en lyckad invandring.

I själva verket var det bara början på en period av omfattande hjärntvätt där vi svenskar skulle blir fråntagna kunskapen om vår identitet och vår nationalkänsla. Det var då uppluckringen av vår folkstam inleddes för att sedan fortsätta fram till våra dagar. Många svenskar har invaggats i nya tankebanor om att kvantitet eller kvalitet kan vara avgörande i migrationsfrågor. Invandare från Europa är bra, kristna invandrare är bättre än muslimer.

Vad det egentligen borde handla om är att vi ska sätta ned foten mot all migration som hotar den svenska folkstammen, den svenska identiteten och den svenska nationalstaten som globalister vill upplösa. Vi måste istället återta kontrollen över vårt land, över utvecklingen och ge tillbaka folket de traditioner som vi har blivit fråntagna efter decennier av hjärntvätt.

Många som växer upp idag vet inte ens vad det innebär att vara svensk.

Det tror att alla som bor i Sverige är svenskar och har ingen aning om att svensk innebär att man tillhör den svenska folkstammen. Vilsenheten är tyvärr mycket stor idag, men vår uppgift måste vara att ändra på det.

Vi måste börja i byarna och ge folket större möjligheter att besluta om sin egen framtid lokalt. Vi bör bryta ned kommunerna och göra dem till mindre enheter där folket känner en större vilja att delta i olika beslutsprocesser. Makten måste flyttas tillbaka till folket.

De stora mediakoncernerna som bedriver agendajournalistik med yttersta syfte att frånta svenskarna sitt eget land måste förbjudas och stängas ned.

Vi ska hjälpa svenska folket att hitta tillbaka till sina traditioner. Barnrika familjer ska bildas, levande byar och småsamhällen ska återskapas. Vi ska ta tillbaka vårt land.

Vi har mycket att göra om vi ska kunna rädda Sverige. Vi ska ta tag i detta och återkommer i ämnet.

 

3 kommentarer på “När börjar kampen för att rädda Sverige och svenska folket?”

  1. Grundproblemet är den generella välfärdsstaten. Den gjorde så svenskarna inte behövde varandra längre. Och då urholkas kulturen och sammanhållningen och motståndskraften. ”Toppen” på sextiotalet var bara ett symptom på att vi hade börjat ruttna sönder.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s