Regeringen är desperat. Vill lagstifta mot folkliga åsikter.

Inrikesminister Anders Ygeman och den regering han ingår i vill öka förföljelserna mot svenska folket. Regeringen låter migranter från tredje världen välla in i Sverige för att underminera den tidigare etniska homogeniteten och söndra nationalstaten. Att slå sönder vår nation är en del av en politik som har bedrivits i minst 30 år. Den kommer inte att upphöra förrän den siste svensken ligger sönderslagen i en rännsten och blöder till döds.

anders-ygeman

Alla de övergrepp som sker varje dag mot svenska folket i form av åldringsrån, hot, misshandel, stölder, inbrott, våldtäkter, mord och andra grova brott är en del av en politik som syftar till att på sikt utrota oss från jordens yta. Om politikerna hade varit det minsta bekymrade över alla de övergrepp som svenskar utsätts för varje dag i sitt eget land så hade de satt polismyndigheten och militären i högsta beredskap.

De hade gått in i alla getton och hämtat de kriminella och låst in dem i väntan på utvisning. De hade bevakat våra samhällen bättre och gripit varenda tjuv som inte hör hemma i vårt land och sett till att de aldrig mer kunde vistas ute i våra samhällen.

Men politikerna bryr sig inte om att 90-åriga Siv, 30-åriga Sven eller 15-åriga Linda utsätts för grova övergrepp, rånas och misshandlas av främlingar. De skiter fullständigt i att svenskarna terroriseras i sitt eget land av främlingar som politikerna har släppt in. De ansvariga tar inte konsekvenserna av sin egen politik.

Däremot försöker de till varje pris att röja undan spåren av de skadeverkningar som deras politik medför på samhället. Tillsammans med maktens media döljer man hur makthavarna skadar och förstör vårt land.

Men eftersom det finns människor som opponerar sig och svär högt över politikernas förstörelsearbete så försöker man stifta lagar som ska försvåra för människor att yttra kritiska åsikter. Med den ena handen skapar man en politik som söndrar vårt land och ökar terrorn mot hederliga svenskar och med andra handen försöker man täppa till alla möjligheter att yttra sig negativt om politikerna eller den politik som de bedriver.

I sann totalitär anda begår makthavarna gigantiska övergrepp mot svenska folket.

Inrikesminister Anders Ygeman och kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke har presenterat en plan för att kunna kasta fler invandringskritiker i fängelse eller ge dem höga böter om de yttrar sig negativt om invandring.

Statskontrollerade media citerar Anders Ygeman:

– Det kommer bli förändring i form av att fler människor kommer kunna ställas inför rätta för hatbrott ganska snart för nu har vi fått de här speciella hatbrottsenheterna och de blir ju specialister inom sitt område. Det är klart jag förväntar mig att det blir resultat, säger Anders Ygeman.

Anders Ygeman representerar en totaltär politisk regim som är beredd att ta till vilka grymma metoder som helst för att spärra in människor som ogillar regeringens politik. Det är en ren inkvisition som vi utsätts för och vi ska aldrig glömma vilka politiker det är som förstör vårt en gång så fina land.

De ska en dag ställas inför rätta i Nürnbergliknande rättegångar där ansvar och straff ska utkrävas.

Eftersom man kan räkna med att allt fler kommer att straffas för att de motsätter sig kolonisering av Sverige så krävs det att folket agerar på något sätt. Ett självförsvarsarbete måste bli en del av vår vardag där man hjälper offer för regimens totalitära politik med pengar och annat stöd.

Du måste räkna med att hamna i fängelse för att du inte vill se ditt land gå under. Se det som en merit att du då har gjort vad du kunnat för att motsätta dig den totalitära regimens inkvisition. Du kommer att överleva den och blir ännu mer målmedveten i ditt arbete för att rädda vårt kära fosterland Sverige från den undergång som hotar om vi är tysta.

En kommentar på “Regeringen är desperat. Vill lagstifta mot folkliga åsikter.”

Lämna en kommentar