Vill du hjälpa oss att rädda Sverige?

Vi har för avsikt att göra några allvarliga försök att bilda en organisation, ett parti eller bara en opinionsbildande grupp som driver invandringskritiska och andra viktiga frågor. Tanken är att föra ut ett politiskt program, som om det tillämpades i praktiken, skulle kunna rädda Sverige. Vi har en bra bit kvar med arbetet att skapa ett sådant program, men om inga olyckor händer längs vägen så ska det kunna vara klart i sin första utformning om ungefär ett par månader.

Ni som läser den här bloggen regelbundet vet var vi står politiskt. Vi kommer inte att acceptera att Sverige blir (ännu mer) mångetniskt och fortsätter att falla samman likt en uppblåst ballong som någon stuckit hål i.

Vi vill blåsa liv i den migrationspolitiska debatten och i andra viktiga frågor.

kontakta-asylkaos

Vi måste rädda Sverige.

För att kunna göra det behöver vi fler medarbetare. Ni som är besvikna på SD skulle kunna vara våra naturliga medarbetare. Ni kan höra er till oss anonymt om ni vill och kan senare få träffa någon eller några av våra medarbetare.

Om vi blir en slagkraftig organisation kan vi göra massor av nytta. Hör av dig! Vi är fullt normala och faktiskt rätt trevliga personer. Några har varit med i SD, andra har aldrig varit med i något politiskt parti. Vi är både kvinnor och män och i alla åldrar.